Kabouters


welpenteken

Februari 

Het is alweer februari! Dat betekent dat wij van onze examens zijn verlost, dus de vergaderingen zijn vanaf nu terug op zondag, joepie!

Zondag 9 februari: GEEN VERGADERING

Wegens het slechte weer, zal de vergadering deze week NIET doorgaan! We zien jullie volgende week!

 

Zondag 16 februari: GEEN VERGADERING

Jammergenoeg is het deze week geen vergadering, maar dat is alleen maar omdat de leiding de rest van dit fantastisch jaar aan het voorbereiden is op weekend. Tot volgende week!!

 

Zondag 23 februari, 14u – 17u: Wieltjesvergadering:

Halen en brengen bij ingang zwembad van Kontich!

Wij rrrollen rrrotgrrraag rredelijk rrechtdoorr op voerrtuigen met wieltjes, dus kom allemaal met een step/fiets/rolschaatsen/gocar/tractor/winkelkar/eenwieler/…  naar de parking van het zwembad in Kontich. We spreken daar ook terug af om 17u! 

 

 

Maart  

Maart is alweer aangebroken, het mooie weer begint weer te komen! En wij hopen dan ook dat jullie massaal aanwezig zullen zijn op deze gekke vergaderingen!

Zondag 1 maart, 14 – 17u:  INSTUIF

Zoals elk jaar gaan we ons eens goed uitleven op de Instuif, georganiseerd door onze jeugdraad. Wie zin heeft om een hele namiddag te ravotten wil dit zeker en vast niet missen! Neem zeker ook je zwemgerief mee!!!!!!

Afspraak om 14u aan sportcomplex de Nachtegaal in Kontich

 

Zondag 8 maart, 14 – 17u: Smurfendorpvergadering

The Smurfs Wallpapers High Quality | Download Free

Welkom in smurfenland, welkom allemaal! Vandaag gaan we de gidsen helemaal omtoveren tot een reuzachtig smurfendorp. Wees er dus als de smurfen bij, want deze vergadering wil je voor geen honderd smurfen missen!!

 

Zondag 15 maart , 14u – 17u: Politievergadering

Vandaag doen we ons stoerste pak aan, want we gaan op politievergadering! Maar, omdat jullie zelf nog kleine bandieten zijn, zullen we deze vergadering eerst nog een stevige training moeten voltooien, vooraleer we zelf andere criminelen kunnen oppakken. Kom daarom allemaal in volledig politie-uniform met een paar boeien of zelfs een politiepaard naar de gidsen, en wie weet keren jullie wel terug naar huis als een ware politie-agent!

 

Zondag 22 maart, 14 – 17u: talentenvergadering

We kennen elkaar nu al een tijdje kabouters, maar wat we nog niet weten is of jullie nog andere verborgen talenten hebben. We hopen dat we deze vandaag kunnen bewonderen en misschien toont jullie leiding ook wel een ander kantje van zichzelf.

Vrijdag 27-29 maart: WEEKEND

Jullie lezen het goed! Wij gaan op weekend!!!! Meer info volgt nog, maar houdt deze datum alvast vrij!

 

Dikke smurfenknuffels en politiekussen,

Gigi, Marala, Sona, Apo, Tikki, Mysa en Sambua