Kabouters


welpenteken

 

Vokajogi januari & februari 2019

 

JANUARI

Vrijdag 4 januari, 18u30-20u30: Quizvergadering 

Wie van jullie is het slimste? Wie weet er het meeste van muziek? Dat komen we allemaal te weten deze vrijdag op de Quizvergadering!!

Vrijdag 11 januari: 18u30 tot 20u30 Filmvergadering

Vanavond zorgt de leiding voor een heuse gidsencinema. Neem allemaal een dekentje/knuffel,… mee zodat we het extra gezellig kunnen maken. Uiteraard mogen jullie ook jullie lievelingsfilm meenemen!

Vrijdag 18 januari: 18u30 tot 20u30: Afreageervergadering

Bah bah bah, de leiding heeft nog altijd examens, maar we denken dat jullie ook wel wat energie kwijt kunnen. Kom deze vrijdag naar de gidsen om al je overschot aan energie er helemaal uit te spelen!

Vrijdag 25 januari: 18u30 tot 20u30: Gekke vergadering

Zoals de leiding weet zijn alle kabouters wel een beetje gek (en de leiding ook 😉 ). Daarom hebben we deze vrijdag een knaller van formaat in elkaar gestoken. Om te ontdekken wat we gaan doen op deze fantastische vergadering moeten jullie deze vrijdag op de gidsen zijn.

 

FEBRUARI

Zondag 3 februari: 14u – 17u: Pita-vergadering

Ahaaaa, pitta vergadering!!! Maar wat is dit nu juist, gaat het over eten of over één van jullie fantastische leiding. Kom het allemaal te weten deze zondag 😀

Zondag 10 februari, 14u-17u: Soep-vergadering

Ook in februari kan het nog koud zijn en wat is er beter om je op te warmen dan een lekkere warme soep??? Juist, niets! Dus kom talrijk naar de gidsen om lekker te smullen

Zondag 17 februari, 14u-17u: Geen vergadering

Helaas, de leiding is op weekend dus geen vergadering deze zondag!

Zondag 24 februari, 14u-17u: Cluedovergadering

Ergens op de gidsen heeft er geen gruwelijke moord plaatsgevonden. Wie heeft het gedaan, waar is het gebeurd, wat was het wapen? Kom het allemaal te weten deze zondag op een heel spannende vergadering!

Dikke kussen xoxo

Tavi        Hathi        Marala      Ikki       Pitta