Kabouters


welpenteken

Maart

Zondag 4/03, 14:00u-17:00u: Instuif

De gemeente organiseert weer de jaarlijkse instuif, amusement gegarandeerd! We spreken af op de gidsenwei en zullen dan samen naar het park achter de tekenschool gaan waar er een heleboel plezier op jullie te wachten staat. Dit jaar is het thema kunst dus haal de kunstenaar in je al maar boven! Er wacht jullie ook een gratis portie frietjes,mmmm!

Zondag 11/03, 14:00u-17:00u: Recordvergadering

Bereid jullie alvast voor om te schitteren in jullie favoriete discipline, van rond de tafel klimmen tot om ter verste een vlieger gooien, want vanaf dit jaar starten we met het bijhouden van het Grote Kabi Recordboek. Wie een discipline wint zal dus eeuwige roem verwerven en zal zijn naam in het boek zien verschijnen.

16-18 maart: WEEKEND!

Joepie noteer deze datum alvast in jullie agenda’s! Verdere info volgt nog via de brief! Het belooft alvast een avontuur te worden dat je niet wil missen …

weekendbrief_piraten_kabi 2017-2018

Zondag 25/03, 14:00u-17:00u: Geen vergadering!

De leiding is zelf op weekend en zal dus spijtig genoeg geen leiding kunnen komen geven, maar gelukkig hebben jullie vorig weekend een dubbele portie gidsen gehad op piratenweekend!

 

April

Zondag 1/04, 14:00u-17:00u: Geen vergadering!

ZALIG PASEN!!! Het is jammer genoeg geen vergadering maar treur niet, als troost kunnen jullie lekker veel paaseitjes eten!

Zondag 8/04, 14:00u-17:00u: Vakantie, geen vergadering

Geniet van jullie vakantie want volgende week vliegen we er terug in!

Zondag 15/04, 14:00u-17:00u: Opendeurdag scouts

We spreken af op de jongensscouts want zij houden een opendeurdag, ze zijn maar liefst 99 jaar oud! Ook dit jaar zullen ze allerlei constructies en bouwwerken voorzien waarop wij ons kunnen amuseren! Op de voorbije edities zijn er onder andere al een glijbaan en een klimmuur geweest! Let op: je mama en papa moeten jullie terug ophalen op de gidsenweide want we moeten onze eigen opendeurdag ook nog voorbereiden!!

Vrijdag 20/04, 18:00u-20:00u: Filmavond

Vanavond kunnen jullie op groot scherm komen genieten van een leuke film! Kom naar de gidsen en kom terecht in een echte openlucht cinema! Ook jullie ouders, broers, zussen, neven, nichten, … zijn allemaal welkom. Neem een centje mee voor de inkom en een lekker hapje en drankje tijdens de film.

Let op, het kan misschien frisjes zijn dus neem een dekentje mee ūüôā

Zaterdag 21/04, 17:30u-18:30u: Bezinning + BBQ

We gaan bezinnen over het voorbije jaar, wat vonden jullie ervan? Hebben jullie nog enkele tips voor ons of zijn er nog vergaderingen die we vergeten zijn? Ondertussen spelen we nog enkele spelletjes en daarna is het een overheerlijke barbecue!

Meer info over de barbecue en de inschrijvingen vinden jullie op de site.

Zondag 22/04, 10:00u-17:00u: Opendeurdag

Iedereen wordt om 10:00u op de gidsen verwacht voor een spannende dag met om 14:30u een spetterende slotshow waarvoor alle ouders welkom zijn om een kijkje te komen nemen. Daarna nodigen we iedereen nog uit voor onze Vlaamse Kermis terwijl je ondertussen kan genieten van heerlijke pannenkoek, hotdog, chipje of drankje.

Vrijdag 27/04, 19:00u-21:00u: Wintervergadering

Om even te ontsnappen aan het warmere weer gaan we schaatsen! We spreken af om 19:00u op de ijspiste Antarctica in Wilrijk, vergeet niet jullie dans (en schaats) benen mee te nemen want het is discoschaatsen!

P.S.: neem ‚ā¨5 mee voor het schaatsen te betalen! Vergeet ook jullie kids-ID niet om schaatsen te kunnen huren!

Zondag 06/05, 14:00u-17:00u: Fruitvergadering

Nu de zon begint te schijnen en de lente volop bezig is, is het tijd voor fruitvergadering! Neem allemaal jullie favoriete stuk fruit mee want we gaan het nodig hebben tijdens deze spannende, maar bovenal lekkere vergadering!

Zondag 13/05, 14:00u-17:00u: Vetzakkerij vergadering

Trek allemaal kleren aan die vuil mogen worden want niemand zal gespaard worden tijdens deze vergadering, het heet niet voor niets vetzakkerij vergadering hé! Wees voorbereid op een lading vettigheid en vuiligheid van formaat.

Zondag 20/05, 14:00u-17:00u: Verrassingsvergadering

Deze week staat jullie een grote verrassing te wachten, de enige vraag die nu over blijft is wat we in hemelsnaam gaan doen? Dat is voor jullie een mysterie maar voor ons niet! ūüėČ

 

 

Voilà, dat was alles dan voor maart, april en mei! Nog een enkele maandjes en we vertrekken al op kamp, spannend!!

Noteer ook alvast 25 mei in je agenda, want die avond mogen jullie met jullie mama en papa naar de gidsen komen voor alle info over het kamp. Meer info over de exacte uren volgt nog.

Tot op de vergaderingen piraatjes, arrrghh!

Hathi      &    Malchi                                 Raksha                         Tikki                             Veva