Kabouters


welpenteken

 

Vokajogi maart & april 2019

 

Zondag 24 februari, 14u-17u: Cluedovergadering

Ergens op de gidsen heeft er geen gruwelijke moord plaatsgevonden. Wie heeft het gedaan, waar is het gebeurd, wat was het wapen? Kom het allemaal te weten deze zondag op een heel spannende vergadering!

 

Heey allerliefste kabouters, de lente is deze maanden weer in het land, het wordt warmer en de vogeltjes beginnen te fluiten. Ideaal om dus gezellig met zijn allen tijd door te brengen op de gidsenwei en te genieten van de fantastische vergaderingen die jullie liefste leiding voor jullie in elkaar heeft gestoken. Elke keer komen is dus de boodschap!!
Afzeggen kan via mail, of via een smsje naar Pitta (0476835715)

MAART:

Zondag 3 maart: 14u – 17u: Omgekeerde vergadering:

De vergadering van vandaag is samen te vatten in 1 zin, maar dan zullen jullie die wel eerst moeten kunnen ontcijferen…

!suenrueps ethce nee ej neb nad tnaw ,nemok nesdig ed raan rekez ej teom ,nezel nak niz ezed ej slA

Vrijdag 8 maart – Zondag 10 maart: Kinderboerderijweekend:

Joepiee, het is weer tijd voor ons tweede weekend van het jaar!!! Alle informatie die jullie nodig hebben, vinden jullie terug op de brief die jullie tijdens de vergadering hebben gekregen of die we via mail hebben doorgestuurd. Geef ons gerust een seintje als je deze brief niet gekregen hebt!

Zondag 17 maart: 14u – 17u: Kermisvergadering:

 

Wie gaat er nu niet graag naar de kermis? Niemand denk ik! Eendjes vissen, op de draaimolen zitten, smoutebollen eten en nog veeeel meer! Genoeg reden voor ons dus om deze zondag de kermis naar de gidsenwei te halen. Hoe we dit gedaan hebben, kunnen jullie enkel ontdekken als jullie naar de wei komen!

Zondag 24 maart: 14u – 17u: Broodvergadering:

Een kleine quizvraag voor jullie: wat eten alle mensen elke dag? Juist, brood! Dit klinkt heel gek, maar er zijn heel veel dingen te doen met brood: je kan het toasten, je kan er croque monsieurs mee maken, verloren brood, panpizza en nog zo veel meer. Maar kan je er ook spelletjes mee spelen?  Kom dat ontdekken op onze wei, het is BROODnodig dat jullie er allemaal zijn vandaag 😊.

Zondag 31 maart: 14u – 17u: Ruimtevergadering:

De ruimte, zo mysterieus en groot en donker, en ook wel een klein beetje beangstigend… Zijn jullie stoere astronauten die heel graag de ruimte willen ontdekken, dan is vandaag iets voor jullie. We kruipen vandaag in ons groot ruimteschip en gaan met zijn allen op zoek naar aliens en andere planeten.

 

APRIL:

Zondag 7 april: 14u – 17u: Holle Bolle Gijsvergadering:

Holle Bolle Wie??? Om te ontdekken wat deze gekke naam nu net wilt zeggen zul je moeten komen. Maar let op, vandaag is een speciale dag, jullie moeten niet in uniform komen, maar je kan best kleren aan doen die dicht zijn langs onder (zoals bijvoorbeeld een joggingbroek). Als je oude kranten of tijdschriften hebt, mag je deze vandaag ook zeker meenemen.

Zondag 14 april: Geen vergadering:

Deze zondag is het geen vergadering, kom kom, jullie moeten niet wenen, het komt allemaal wel goed! Geniet allemaal van jullie welverdiende vakantie en we zien jullie terug binnen 2 weken.

Zondag 21 april: Geen vergadering:

Jammer jammer, ook deze week geen vergadering meer, want het is Pasen joepie!! Vier allemaal goed met jullie familie en vrienden en dan kunnen we er volgende week op de opendeurdag weer samen invliegen!

Zaterdag 27 april en Zondag 28 april: Opendeurdag:

Zoals elk jaar is het weer tijd voor onze fantastische opendeurdag. Op zaterdag starten we met een leuk spel en erna kunnen jullie samen met jullie vrienden en familie een hapje komen eten op onze BBQ en genieten van het kampvuur (inschrijven: zie website). Zondag is het dan weer tijd voor de geweldige show, waar alle papa’s en mama’s voor zijn uitgenodigd en erna kunnen jullie spelen op de Vlaamse kermis en pannenkoeken smullen. Komen dus!!!

Dikke kussen van ons allemaal!!!!

Marala            Hathi               Tafi                 Ikki                  Pitta