Kabouters

MEI

Zondag 5 mei 14u – 17u: verassingvergadering

3, 2, 1… VERRASSING!!!!
Wil je weten wat wij vandaag gaan doen? Dan moet je zeker langskomen.

Zondag 12 mei 14u – 17u: Moederdagvergadering 

Vandaag is het een Belgische feestdag. Dit moeten we dan toch echt wel vieren. Zet mee jullie mama’s in de bloemetjes 🙂

Zondag 19 mei 14u – 17u: wieltjes vergadering 

Kom allemaal naar de  vergadering met wieltjes (fietsen, steppen, rollerblades…) Dan gaan we zien wie er het snelst, behendigst,… is!

Vrijdag 24 mei 19u- 21u: Kampinfoavond

Jaja, het is zover! Eindelijk krijgen jullie te weten wat het thema van ons MEGA LEUKE kamp gaat worden. Willen jullie mee? Kom dan zeker eens met je ouders langs voor alle informatie te weten te komen. TOT DAN!

Vrijdag 31 mei 18u-20u: monstervergadering

Hoeveel monsters kennen jullie? Zijn jullie monsters of eerder engeltjes? Wat voor monster willen jullie zijn? Zijn jullie sterk genoeg om monsters te bestrijden? Deze vergadering gaan we dit allemaal uitzoeken!

Dikke kussen en knuffels  van jullie favoriete leiding Flunkey, Ikki, Bagheera en Raksha

 

Juni

Vrijdag 7 juni 18u – 20u: Reis Rond De Wereld vergadering 

Vandaag gaan we op reis! Naar waar? DE HELE WERELD ROND! Ben jij benieuwd waar deze vergadering ons brengt? Kom dan zeker!

Vrijdag 14 juni 18u – 20u: Wie is het? vergadering 

We zitten met een mysterie. Er is iets gebeurd, maar we weten niet juist wat er is gebeurd en wie het heeft gedaan. Willen jullie ons helpen om dit mysterie op te lossen? Kom dan zeker naar de vergadering!

Zondag 23 juni 14u – 17u: Slotvergadering

Het is al weer zo ver. De laatste vergadering van het jaar. Natuurlijk moeten we dit geweldige jaar ook afsluiten, en dat doen we met een minstens even geweldige vergadering! Wij hebben alvast zeer hard genoten van dit jaar, en we hopen jullie ook. Daarom zien we jullie graag nog een laatste keer voor het kamp op de slotvergadering.

Veel groetjes van jullie trotse leiding Raksha, Ikki, Flunkey en Bagheera !