Kabouters


welpenteken

 

Vokajogi april, mei & juni 2019

 

 

 

Heey allerliefste kabouters, de lente is deze maanden weer in het land, het wordt warmer en de vogeltjes beginnen te fluiten. Ideaal om dus gezellig met zijn allen tijd door te brengen op de gidsenwei en te genieten van de fantastische vergaderingen die jullie liefste leiding voor jullie in elkaar heeft gestoken. Elke keer komen is dus de boodschap!!
Afzeggen kan via mail, of via een smsje naar Pitta (0476835715)

 

APRIL:

Zondag 7 april: 14u – 17u: Holle Bolle Gijsvergadering:

Holle Bolle Wie??? Om te ontdekken wat deze gekke naam nu net wilt zeggen zul je moeten komen. Maar let op, vandaag is een speciale dag, jullie moeten niet in uniform komen, maar je kan best kleren aan doen die dicht zijn langs onder (zoals bijvoorbeeld een joggingbroek). Als je oude kranten of tijdschriften hebt, mag je deze vandaag ook zeker meenemen.

Zondag 14 april: Geen vergadering:

Deze zondag is het geen vergadering, kom kom, jullie moeten niet wenen, het komt allemaal wel goed! Geniet allemaal van jullie welverdiende vakantie en we zien jullie terug binnen 2 weken.

Zaterdag 20 april: Opendeurdag Scouts:

Vandaag worden jullie op zaterdag om 14u op de jongensscouts verwacht voor hun opendeurdag! We sluiten om 17u terug af op de gidsen.

Vrijdag 26 april 19u – Zaterdag 27 april 17u15 –  Zondag 28 april 10u-17u: Opendeurweekend:

MEER INFO OVER HET OPENDEURWEEKEND TE VERKRIJGEN VIA DE STARTPAGINA!

Zoals elk jaar is het weer tijd voor onze fantastische opendeurdag.

VRIJDAG 26 APRIL: OPENLUCHT FILMAVOND

We voorzien dit jaar op vrijdagavond een filmavond, waarbij de wei wordt omgetoverd tot een heuse openluchtcinema. We voorzien een familiekraker op groot doek om 19u00! Ouders, broers/zussen, neefjes/nichtjes,… allen welkom dus! Inkom voor de kinderen is €2 en de ouders mogen gratis binnen. Er zullen ook versnaperingen en drankjes te verkrijgen zijn tegen een spotprijsje. Dit is geen ‘vergadering’ dus de leden hoeven niet in uniform te komen!

Zaterdag 27 april: bezinning + BBQ

17u15 : OPENING
Dit jaar starten wij onze opendeurdag op onze eigen wei. Alle leden worden verwacht om 17u15 in uniform weliswaar. Dan houden we ons openingsmoment dat afgesloten zal worden om 18u. Vanaf dan is iedereen welkom om te kijken naar ons slotmoment en aansluitend samen te genieten van een hapje en een drankje! 18u30 : BBQ
Vanaf 18u30 kan je aanschuiven aan onze BBQ. Meer info op de startpagina, op voorhand bestellen is verplicht! 20u: KAMPVUUR: Nadat we lekker gegeten hebben, zetten we ons allemaal samen rond het gezellige kampvuur en zingen we uit volle borst mee met de beste kampvuurhits.

Zondag 28 april: opendeurdag

10u: LEDEN WORDEN VERWACHT
Om 10 uur worden alle leden verwacht. Meer informatie staat in de vokajogi bij iedere tak vermeld. Bij vragen: spreek gerust een leiding aan! Alle leden moeten zeker een lunchpakket meenemen!

13u: OPENDEURDAG
Om 13u openen we met heel de groep samen de opendeurdag.

14u30: SHOW + VLAAMSE KERMIS
Vanaf 14u30 zijn toeschouwers welkom om onze spetterende slotshow te bekijken! Daarna nodigen we iedereen uit voor onze Vlaamse Kermis en is er ook een inschrijvingsmoment voorzien voor nieuwe leden. Ondertussen kan iedereen genieten van een heerlijke pannenkoek, hot dog, chipke of een drankje (leden mogen ook centjes meenemen hiervoor)

MEI:

Zondag 5 mei: 14u – 17u: Natuurvergadering:

Vandaag dragen we een steentje bij voor het milieu. We gaan met z’n allen meedoen aan een natuuractie! Zeker komen!!! Zo maken we de wereld al een stukje mooier.

Zondag 12 mei: 14u – 17u: Verrassingsvergedering:

Wat we vandaag zullen doen is een grote verrassing!! Zijn jullie al nieuwsgierig? Dan moeten jullie vandaag zeker komen om te weten te komen wat we gaan doen.

 

Zondag 19 mei: 14u – 17u: Vetzakkerij vergadering:

Hier is de langverwachte vetzakkerij vergadering! Trek dus jullie slechtste kleren aan en kom je eens lekker vuil maken op de gidsen!!

Vrijdag 24 mei: 19u – 21u: KAMPINSCHRIJVING + cocktailavond:

Vandaag kunnen jullie je komen inschrijven voor het kamp

Dat zal doorgaan van 3 juli tot en met 10 juli! De ouders kunnen daarna ook nog genieten van een lekkere frisse cocktail!

Vrijdag 31 mei: 17u – 19u: Zwemvergadering

ZWEMBAD IS GESLOTEN! Dus we gaan niet zwemmen maar jullie ouders mogen jullie nog steeds afzetten en ophalen aan het zwembad van Kontich!

JUNI

Vrijdag 7 juni: 18u – 20u: Girlsnight:

Vandaag mogen jullie in jullie pyjama en met jullie slaapzak naar de wei komen! We maken er gezellige meisjesavond van!

Vrijdag 14 juni: 18u30 – 20u30: Kabi’s got talent vergadering:

Haal jullie beste podiumkunsten boven, want vandaag doen we een grote show! Laat jullie grootste talenten zien vandaag bij Kabi’s got talent!!

Zondag 23 juni: Slotvergadering:

Het toffe jaar zit er al weer op ☹! Maar dit sluiten we nog af met een fantastisch leuke dag! Hou deze dag alvast vrij in je agenda! Meer info: Slotdag-gidsen-2019(1)

Dikke kussen van ons allemaal!!!!

Marala            Hathi               Tavi                 Ikki                  Pitta