Kabouters

BELANGRIJK!!!

De vergaderingen kunnen terug doorgaan maar moeten gebeuren in bubbels van 10 leden. Daarom moeten de kabi’s die graag willen komen, ingeschreven worden via de link die op de home page staat.

Vergeet zeker niet om via de groene poort (Duivenstraat) aan te komen!!!!! Afhalen is lang de kant van oxfam. Dit is zeer belangrijk voor de Corona-maatregelen!


Februari

Zondag 21/2: Clu edo vergadering                    11:00 – 13:00

Oohneee kabouters, er is iemand vermoord op de Gidsen!! We weten niet wat er exact gebeurd is en hebben daarom jullie hulp nodig. Komen jullie samen met ons onderzoeken wie het gedaan heeft, met welk moordwapen en waar op de Gidsen? Zonder jullie gaat de waarheid nooit aan het licht komen…

 

Zondag 28/2: Piraten vergadering                  11:00 – 13:00

 

Ahhoi stoere piraten!! Zijn jullie klaar voor een vergadering vol piratenboten, papegaaien en schatkisten? Durven jullie het harde leven op een piratenboot aan? Kom dan zeker naar de vergadering deze week om jullie te bewijzen!!

 

 

Maart

Zondag 07/03: Sportvergadering                        11u00-13u00

Voetbal, basketbal, tennis, baseball, batminton, en nog zoveel meer. Er zijn echt suuuuuper veel sporten die je kan beoefenen. Smeer je benen dus al maar in, want deze vergadering gaan we heel erg veel bewegen! Vergeet je zeker niet te verkleden in een bepaalde sport. Wij hebben er alvast heel veel zin in!

Zondag 14/03: Levensweg vergadering         11u00-13u00

Eerst gaan we naar school, dan gaan we werken, misschien trouwen je wel, en wanneer ga je dan op pensioen? In het leven zijn er verschillende mijlpalen die je tegenkomt en wij gaan die ontdekken. Je komt het allemaal te weten deze zondag, want dan spelen we ‘Levensweg’!

Zondag 21/03: Wie is het vergadering             11u00-13u00

Is het een man? Heeft jou persoon bruin haar? Heeft hij een snor? Of een baard? Dit zijn allemaal vragen die je kan stellen om te weten te komen welke persoon het is. We spelen deze zondag ‘Wie is het?’, doe jij ook mee?

Zondag 28/03: Prinsessen vergadering         11u00-13u00

Heb jij ook een lievelingsprinses net zoals wij? Is het Assepoester, Rapunzel, Ariel of misschien eerder Sneeuwwitje? Wie het ook is, alle prinsessen zijn wel van adel. Wil jij ook een echte prinses worden? Kom dan zeker naar deze vergadering en trek zeker ook je mooiste prinsessenkleed aan!

 

 

Dan is dit al weer het einde van de maand maart. Hopelijk mogen we nog veel echte vergaderingen doen op de gidsenwei en gaat dat Corona-virus snel weer weg. Dikke virtuele kussen en knuffels van de leiding (want die mogen nog niet in het echt)! Xxx

Chua                      Akela                      Phao

Toto                            Mysa                    Zazoe