Kabouters


welpenteken

Oktober

 

20 oktober: dag van de jeugdbeweging!

Vandaag geen vergadering maar je mag wel je uniform aandoen en zo naar school gaan, joepie! Zo kan iedereen zien dat je bij de gidsen bent!

22 oktober 14u – 17u: Herfstvergadering

 Jullie hebben het al gemerkt of nog niet, maar er is wat aan het veranderen daar buiten. Het zonnetje schijnt minder, de blaadjes vallen van de bomen en hier en daar kom je al eens een paddenstoel tegen. Ja kabi’s het is herfst geworden. Tijd om te blaadjes gevecht te houden, kastanjes te rapen en eekhoorns te zoeken. Wil je dit graag allemaal eens doen, kom dan zeker naar de gidsen!

29 oktober 14u – 17u: Halloweenvergadering

Oeee, de griezels zijn weer in ons land. Ben jij niet bang van spoken of vampiers? Zeker weten? Dat zullen we nog wel zien! Vandaag vieren we dit gekke feest op de gidsen. Hou je vast want dit is zeker niet voor bangerikken. 😉

De eerste twee maanden van het jaar zijn al achter de rug. Amai, dat ging al snel! Wij kijken al heel hard uit naar de rest van dit gidsen jaar. November en december zullen weer boordevol super leuke vergaderingen staan. In november gaan we trouwens ook op ons eerste weekend, joepie!

Vele groetjes van de leiding!

Hathi               Malchi                        Raksja                        Tikki                            Veva

 

 

Liefste kabi’s,

Na al twee maanden vol dikke pret, staan we weer klaar met reuze toffe vergaderingen!

November

5 november 14u-17u: Familievergadering

Oma, opa, mama of papa te oud om te spelen? Nee hoor, neem vandaag allemaal jullie papa, mama, zus, broer, oma of opa mee om samen spelletjes te komen spelen op de gidsen voor een heuse familievergadering!

12 november 14u-17u: Legervergadering

Ingeruuuukt mars! Links rechts links rechts! Ja beste kabi’s jullie zien het al… Vandaag is het legervergadering! Smeer jullie benen maar in voor een heus leger parcour en zorg maar dat jullie in vorm zijn om door het gras en de modder te sluipen, want vandaag maken we echte soldaten van jullie!

17-19 november: Groepsweekend

Zondag 19 november is het helaas geen vergadering, maar geen getreur, want we gaan op GROEPSWEEKEND!!!! We gaan met alle takken samen op weekend en het belooft de max te worden! Meer informatie volgt nog via een brief.

26 november 14u-17u: Kookvergadering

Mmm lekker eten, wie vindt dat nu niet tof? Vandaag gaan we zelf aan de slag en koken we een heerlijke maaltijd op de gidsen, zorg maar dat jullie honger hebben, want van deze feestmaaltijd zal je willen smullen.

 

December

3 december 14u-17u: Sintvergadering

Hoho, de Sint is weer in het land, en we hebben gevraagd of hij samen met zijn pieten eens langs wilt komen op de gidsen! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest of je krijgt geen snoepgoed van zwarte piet en voor de deugnieten onder jullie: pas maar op dat jullie niet in zijn zak belanden…

10 december 14u-17u: Zomervergadering

Zijn jullie die koude winterdagen beu? Wij ook! Kom daarom allemaal naar de zomervergadering met veel zon, warm weer en bikini’s. We gaan lekker genieten van de zon en even vergeten dat het winter is.

En om het zeker warm te krijgen is er om 17u ook een chocomelkverkoop voor de ouders!

15 december 14u-17u: Kabi’s Got Talent

Vandaag is het moment van de waarheid. Wie is de beste zangeres onder de kabi’s, wie kan het beste dansen of wie vertelt de grappigste moppen? Tijdens deze vergadering mogen jullie allemaal een actje voorbereiden en op het einde houden we de grote KABI’S GOT TALENT SHOW!! Denk al maar eens na over jullie speciale talenten en zorg dat iedereen verbluft staat van je wonderlijke optreden.

22 december 14u-17u: Kerstfeestje

Jippie het is bijna kerstmis! Hoe kunnen we dit beter vieren dan een kerstfeestje te houden samen met de scouts? Kom naar de gidsen en geniet samen met de jongens van de scouts van een gezellig feestje met lekkere hapjes en toffe muziek!

 

Dikke kussen en groetjes van jullie leiding,

Veva, Tikkie, Raksha, Hathi en Malchi