Kabouters


welpenteken

Oktober

De eerste maand zit er weeral op, maar niet getreurd oktober wordt ook een super leuke maand met als hoogtepunt ons eerste weekend!

Zondag 6 oktober:  14u-17u: Smurfendorp vergadering

Waar is die moppersmurf gebleven? Heb je brilsmurf gezien? Is muzieksmurf met mijn fluitje gaan lopen? Heeft schildersmurf die mooie tekening gemaakt? Is Azrael muizen aan het vangen? Opgepast Gargamel komt eraan!!!! Dit ontdekken we allemaal in onze grote smurfendorp vergadering. Dus smurfinnen zie dat jullie allemaal aanwezig zijn!

Zondag 13 oktober: 14u-17u: Legervergadering

Wie kan er goed touwtrekken? Of wie kan er super snel lopen? Of kan je beter sluipen? Je komt het allemaal te weten op onze coole legervergadering. Kom ook verkleed in een leger outfit.

 Zondag 20 oktober: Bal en fuif (geen vergadering)

De leiding gaat dit weekend hard werken op de fuif en het bal en zondag is er jammer genoeg geen vergadering. Jullie zijn allemaal welkom op de kindermagda ūüôā Verdere informatie daarover volgt nog.

Zondag 27 oktober: 14-17u: Halloweenvergadering 

Het is weer zover! Vampieren, spoken en andere ongure wezens verschijnen weer op elke straathoek in het land, het is bijna Halloween!

Normaal zouden wij, de Kabouterleiding, in deze barre tijden nooit naar buiten durven komen, maar als er genoeg dappere Kabouters meekomen om ons te beschermen, durven wij misschien wél naar de gidsen te komen.

Om toch niet teveel op te vallen tussen al deze griezelige monsters, is het misschien wel een heel goed (en uiterst slim) idee dat we ons allemaal zelf verkleden als monstertjes, zodat we niet opvallen tussen de rest!

November

En daar zitten we dan al aan maand 3, gaat snel hé!! Om ook deze maand onvergetelijk te maken, hebben we weer enkele super mega toffe vergaderingen voorbereid!

Weekend van 1 tot 3 november

Wegens enkele probleempjes met het vinden van een lokaal hebben we ons heuse piratenweekend moeten verplaatsen naar een weekje later. We verklappen nog steeds niets, maar de weekendbrief en verdere info via mail is opkomst.

Zondag 10 november: 14-17u: mysterievergadering 

Net zoals de naam van de vergadering, is de info voor deze vergadering een mysterie…
De enige dingen die we jullie kunnen vertellen, is dat het zoals altijd een super toffe vergadering wordt en dat jullie met zo veel mogelijk aanwezig moeten zijn! En jullie goesting en enthousiasme mag ook altijd mee natuurlijk!

Zondag 17 november: 14-17u: knutselvergadering  

Bij deze vergadering gaan we onze innerlijke kunstenaars naar boven halen en de meest prachtige kunstwerken maken. Voor degen die willen, mag je altijd een schilderschort meenemen! Kom met velen en laten we er een artistieke namiddag van maken!

Zondag 24 november: 14-16u: kerstmarkt

Kerstmis zelf is jammer genoeg pas binnen een maandje, maar geen zorgen, de gidsen viert het nu al met een gezellig kerstmarkt! Ook dit jaar zullen de kabouters iets moois knutselen en verkopen op de kerstmarkt, waar wij alle ouders zeker voor uitnodigen!

 

Dikke knuffels en kussen van jullie allerliefste en leukste leiding!

 

Marala, Tikki, Apo, Mysa, Sambua, Sona en Gigi