Kabouters


welpenteken

Hey Lieve Kabouters! We zijn al aangekomen in de maand MEI! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van onze gezellig kampvuur en BBQ, want het was wederom een topeditie dit jaar! We hebben weer tal van leuke vergaderingen voor jullie klaarstaan! Wij hopen alvast dat het deze maand nog warmer gaat worden, zodat we lekker in het zonnetje kunnen spelen!

MEI

VRIJDAG 26 MEI: 19:00 – 21:00: KAMPINSCHRIJVINGSAVOND

WIE WIL ER ALLEMAAL MEE OP KAMP? IEDEREEN TOCH HOPELIJK!

Vanavond vindt de kampinschrijvingsavond plaats, jullie zijn welkom tussen 19:00 en 21:00 uur om jullie in te schrijven voor het kamp. Wat het thema is en hoe de uitnodiging er gaat uit zien, blijft nog een verrassing!

We weten dat deze datum in een verlengd weekend valt, maar deze datum is voor heel de leidingsgroep het gemakkelijkst, aangezien de examens dan al voor de deur staan. Als we merken dat er heel veel ouders niet aanwezig konden zijn, willen we eventueel wel eens een informatie-uurtje na een vergadering inlassen!

JUNI

Zaterdag 3 juni: 18:30  – 20:30 uur: Beroepenvergadering

Wat willen jullie later allemaal worden? Een brandweervrouw? Politie-agente? Bakker? Juffrouw? Koningin? Of misschien wel een echte astronaut of circusdirecteur? Kom verkleed in het beroep dat je later graag zou worden en dan maken we er een spectaculaire avond van.

beroepen-spreekbeurt

Vrijdag 9 juni: 18:30  – 20:30 uur: Verwenvergadering

Vandaag gaan we jullie nog eens in de watten leggen. Lekkere hapjes en drankjes, kleine leuke spelletjes en echte meidendingen! Ja ja, vandaag wordt het reuzegezellig!

Zaterdag 17 juni: 18:00 – 20:00 uur: Kookvergadering

JEEJ VANDAAG GAAN WE MET ZEN ALLEN SAMEN KOKEN! We maken vandaag een 3 gangen menu zodat jullie buikjes lekker vol zitten! Altijd al eens zelf willen koken op de gidsen, dan is het zeker de moment om te komen vandaag!

Zondag 25 juni: SLOTDAG (heel de dag)

Exacte uren en informatie volgt nog.

Zo dit was het weer voor de maand juni, hopelijk hebben jullie deze maand veel plezier beleefd. Nog maar een paar nachtjes slapen en het kamp is er al! Jippie wij kijken hier al enorm naar uit!

Loe           Ikki             Marala    Akela