Kabouters

MEI


Zondag 7 mei 14u – 17u: Milieu-vergadering

Ieuw al dat vies afval overal! Vandaag gaan we allemaal samen helpen om Kontich weer wat properder te maken. We verwachten jullie met veel zo dat deze klus weer snel geklaard kan worden. Kom dus zeker af zodat we zo veel mogelijk afval kunnen opruimen. 

Zondag 14 mei 14u – 17u: Tulpen-vergadering

Kom zeker en vast met iedereen!! Want we gaan vandaag geld inzamelen door tulpen te verkopen voor jullie kamp. Hoe meer jullie verkopen, hoe leuker de activiteiten op kamp zullen zijn ;)), en kontich zal weer een paar bloemen rijker zijn. Een echte win win voor iedereen. 

Zondag 21 mei 14u – 17u: onverwachte vergadering

Oee, spannend een verrassing?! We kunnen jammer genoeg nog niet veel vertellen over de vergadering, maar wil jij te weten komen wat de verrassing is? Kom dan zeker naar de gidsen zondag8

Vrijdag 26 mei 19u – 21u: Kamp infoavond!!!

Dit weekend is het zondag jammer genoeg geen vergadering! Maar jullie zijn welkom vrijdagavond samen met jullie ouders voor de kamp infoavond. Is dit eindelijk het moment dat jullie het kampthema te weten zullen komen? JAA! Dat en nog meer belangrijke informatie zullen we dan aan jullie geven. Kom dus zeker langs voor alle nodige info en/of om gezellig iets te komen drinken. Het is niet verplicht om de hele tijd tussen 19u en 21u aanwezig te zijn. Dit zijn enkel de uren waartussen je kan komen om de kampuitnodiging te krijgen.  We raden het enorm aan om te komen zodat je niet een week later pas alle kampinformatie ontvangt.

 

En dan vliegt mei ook zo voorbij, maar niet getreurd. Wij staan er volgende maand terug om jullie te voorzien van de allerbeste vergaderingen.

De dwergen

Ikki, Flunkey, Nala, Baloe, Nowan en Tavi

Juni

Let op: Vanaf deze maand zullen de vergaderingen doorgaan op vrijdagavond omdat jullie allerleukste leiding examens hebben. 

 

Vrijdag 2 juni 18u30 – 20u30: Wieltjesvergadering 

We rollen de maand juni in op wieltjes!!! Neem vandaag allemaal jullie fiets, step, rollerblades, skateboards,… mee naar de vergadering. (In het geval van rollerblades, neem dan zeker ook schoenen mee zodat we makkelijk op verplaatsing kunnen gaan!) Vergeet ook zeker geen beschermers en een helm!! Ook niet te vergeten HipHipHip Hoeraa!! Want Baloe is jarig en dit moet natuurlijk ook gevierd worden.

Vrijdag 9 juni 18u30 – 20:30: Verkoopvergadering

Aangezien onze vorige verkoopactie niet kon doorgaan proberen we het deze maand opnieuw! We moeten zoveel mogelijk centjes verzamelen zodat het een super leuk mega cool kamp wordt. 

 

Vrijdag 16 juni 18:30 – 20:30: Casinovergadering

Wat is er nu leuker op een vrijdagavond dan gezellig met zen allen samen gezelschapsspelletjes spelen. Wij voorzien vele leuke spelletjes voor jullie!

 

Zondag 25 juni 10u – 17u: SLOTDAG

Jammer genoeg zijn we alweer bij de laatste vergadering van dit gidsenjaar! Verder info over de slotdag volgt nog.

 

Dat was het dan, het jaar vloog voorbij. We hopen dat jullie er evenveel van hebben genoten als wij. Tot op kamp!

Jullie favoriete leiding: Nowan, Baloe, Nala, Flunkey, Ikki en Tavi