Kabouters


welpenteken

 

 

 

December

2 december 18U30-20u30: Sintvergadering

Hoho, de Sint is weer in het land, en we hebben gevraagd of hij samen met zijn pieten eens langs wilt komen op de gidsen! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest of je krijgt geen snoepgoed van zwarte piet en voor de deugnieten onder jullie: pas maar op dat jullie niet in zijn zak belanden…

10 december 10u-12u: Kookvergadering

Mmm lekker eten, wie vindt dat nu niet tof? Vandaag gaan we zelf aan de slag en koken we een heerlijke maaltijd op de gidsen, zorg maar dat jullie honger hebben, want van deze feestmaaltijd zal je willen smullen. Breng allemaal 2 euro mee vandaag om dit heerlijke eten te sponsoren.

En als de mama’s en papa’s achteraf ook wat honger hebben is er om 12u ook een chocomelkverkoop voor de ouders! Jullie mogen zelf natuurlijk ook een bekertjes nemen.

 

15 december 18u30-20u30: Kabi’s Got Talent

Vandaag is het moment van de waarheid. Wie is de beste zangeres onder de kabi’s, wie kan het beste dansen of wie vertelt de grappigste moppen? Tijdens deze vergadering mogen jullie allemaal een actje voorbereiden en op het einde houden we de grote KABI’S GOT TALENT SHOW!! Denk al maar eens na over jullie speciale talenten en zorg dat iedereen verbluft staat van je wonderlijke optreden.

22 december 18u30-20u30: Kerstfeestje

Jippie het is bijna kerstmis! Hoe kunnen we dit beter vieren dan een kerstfeestje te houden samen met de scouts? Kom naar de scoutsweide en geniet samen met de jongens van de scouts van een gezellig feestje met lekkere hapjes en toffe muziek! Let op! Dit is niet bij ons op de gidsen. Adres: Kruisschanslei 42. Je mama/papa/oma/opa/… mag je daar afzetten en weer komen ophalen!

 

Dikke kussen en groetjes van jullie leiding,

Veva, Tikkie, Raksha, Hathi en Malchi

 

 

 

 

Hey allerliefste kabouters,

Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van die zalige feestdagen en zijn jullie buikjes goed gevuld geweest met allerlei heerlijk eten, want we starten het nieuwe jaar met weeral superleuke vergaderingen! Jippieee

 

Januari

Zaterdag 6/01, 18:30u-20:30u: Driekoningen

Smeer die stembanden al maar in, want ja hoor, hier zijn we weer met onze jaarlijkse driekoningenvergadering! Jullie kennen het wel ondertussen: verkleed jullie maar in een mooie koning en dan kunnen we de straat op om te zingen. Vergeet niet om jullie lekker warm aan te kleden want het is koud buiten!
(tip: gebruik een dekentje als cape)

Zaterdag 13/01, 18:30u-20:30u: Hapjesvergadering

Jaja kabouters, jullie lezen het goed. Vandaag organiseren we een heuse  Afbeeldingsresultaat voor eenvoudige hapjeshapjesvergadering! Neem allemaal een (zelfgemaakt) hapje mee en een niet al te volle maag, want we gaan lekker genieten en onze buikjes rond eten nomnomnom. Vergeet niet: hoe meer hapjes, hoe meer vreugd!

Zaterdag 20/01, 18:30u-20:30u: Mysterievergadering

Vandaag wordt het lekker spannend en meer gaan we er nog niet over zeggen. Het belooft een knaller van formaat te worden en we gaan iets doen waar de leiding zeker van is dat jullie het allemaal geweldig gaan vinden! Komen is de boodschap dus.

Zaterdag 27/01, 18:30u-20:30u: Filmavond

Deze jaarlijkse klassieker mag natuurlijk niet ontbreken. Kom allemaal gezellig in je Afbeeldingsresultaat voor popcorn tekening
pyjama of onesie en dan kunnen we lekker samen een filmpje zien. Als je favoriete films hebt, mag je die zeker meenemen want dan hebben we veel keuze.

 

Februari

Zondag 4/02, 14:00u-17:00u: Recordvergadering

Wie is de snelste kabouter? Wie kan het meeste letterkoekjes in haar mond steken? Wie springt het verst? Wie kan het langste muurzitten? Wie kan het langste haar adem inhouden? Dit gaan we allemaal te weten komen vandaag. Ben je benieuwd of voel je dat je zelf zou kunnen winnen? Kom dan zeker eens piepen vandaag.

Zondag 11/02, 14:00u-17:00u: Eenhoorn- en prinsessenvergadering

Aan al wie ons ooit gevraagd heeft een eenhoornvergadering te organiseren: hier is ie Afbeeldingsresultaat voor eenhoorn
eindelijk! En om er nog wat extra aan te voegen is er ook nog eens het prinsessenthema dat aan bod komt. Jippieee!! Vandaag doen we lekker meisjesachtig en mogen jullie natuurlijk verkleed komen. Wat we zullen doen blijft echter een grote verrassing, maar het belooft erg leuk te worden.

Zondag 18/02, 14:00u-17:00u: Valentijnvergadering

Wie van jullie heeft er een liefje? Wie is er verliefd? Wie heeft er met Valentijn een liefdesbrief gekregen van een geheime aanbidder? Vandaag doen we alles in teken van de liefde en zullen we romantische spelletjes spelen.

Zondag 25/02, 14:00u-17:00u: Detectivevergadering

Haal die vergrootglazen al tevoorschijn want vandaag gaan we op onderzoek uit. Er is Afbeeldingsresultaat voor detective
namelijk iets heel ergs gebeurd en dit moeten we van nader bij inspecteren. Om te weten wat er juist gebeurd is, zullen jullie naar de wei moeten komen want dat is nog een groot geheim. Kom verkleed als detective om jullie alvast in te leven in jullie rol!

 

Ziezo, dat was het weeral voor die koude wintermaanden. Wat gaat het snel voorbij, maar de tijd vliegt nu eenmaal als we ons amuseren!

Dikke smakkerds van jullie leiding

Afbeeldingsresultaat voor eenhoornGerelateerde afbeeldingAfbeeldingsresultaat voor elsaGerelateerde afbeeldingGerelateerde afbeelding

Malchi                         Hathi                               Veva                         Tikki                      Raksha