Kabouters


welpenteken

 

Vokajogi september

Hey allerliefste kabouters, de vakantie is jammer genoeg al gedaan (veel te kort vinden wij 😊). Maar droog jullie tranen maar, want dat wilt ook zeggen dat wij weer beginnen met de gidsen, joepiee!!! Een nieuw jaar, dat wilt zeggen: nieuwe leiding en nieuwe eerstejaars, heel spannend allemaal, dus komen deze maand is de boodschap! Als je niet kan komen, vergeet dan zeker niet af te zeggen via mail of stuur een smsje naar de leiding van de maand (Pitta: 0476835715).

Zondag 9 september 10u – 17u: Openingsvergadering:

De eerste vergadering van het jaar en wat voor één. Vandaag nemen we jammer genoeg afscheid van de tweedejaars van vorig jaar, maar gelukkig krijgen we er nieuwe eerstejaars bij die we heel goed gaan verwelkomen. Neem allemaal zeker kleren mee die vuil mogen worden en vergeet geen lunchpakketje. Om 16 uur worden alle mama’s en papa’s uitgenodigd om naar de show te komen kijken, daarna wordt alle leiding voorgesteld en kunnen er uniformen worden gekocht.

Zondag 16 september 14u – 17u: Kangoeroevergadering:

Wat weten jullie eigenlijk al allemaal over een kangoeroe? Dat het een buideldier is dat in Australië leeft en voor zijn kindjes zorgt door ze in zijn buidel te stoppen, voor de rest niets meer? Dan moeten jullie vandaag zeker naar de wei komen om alles te leren over dit prachtige dier. Neem allemaal ook een (niet-gekookt) ei mee, waarom? Dat is nog een verrassing.

Zondag 23 september: Geen vergadering:

Jammer jammer, vandaag geen vergadering, want de leiding is zelf op weekend om het hele jaar te plannen voor jullie. Deze zondag kunnen jullie dus gezellig thuisblijven, maar volgende week vliegen we er terug in!

Zondag 30 september 14u – 17u: Bandietenvergadering:

Altijd al eens een bandiet willen zijn of juist de bandieten willen tegenhouden? Dan is het vandaag jullie kans! Vandaag maken we met zijn allen Kontich (een heel klein beetje) onveilig. Om te weten te komen hoe we dit gaan doen, zullen jullie deze zondag aanwezig moeten zijn, we hopen jullie massaal te mogen verwelkomen voor de allerlaatste vergadering van september.

Vokajogi oktober

De eerste maand van het gidsenjaar zit er alweer op en amai dat is weer snel gegaan! De zomer is nu echt gedaan, dus zorg ervoor dat je zeker warm bent aangekleed. Als je niet kan komen: afzeggen kan nog steeds via mail, of via een smsje naar Ikki (0470989273).

Zondag 7 oktober 14u – 17u: Hapjesvergadering:

Vandaag duiken we de wereld van het eten in njamnjam! En wat is er nu lekkerder dan hapjes, niets toch? Dat vonden wij ook en daarom gaan we daar vandaag eens goed van genieten. Neem allemaal zeker en vast jullie favoriete hapje mee en kom mee feest vieren met ons! Kleine tip: we hebben ook een oven op de gidsen, dus als je iets wilt warm maken kan dat zeker. 😊

Vrijdag 12 oktober 19u – 21u: Kindermagda:

Zoals elk jaar organiseren wij nu ook weer onze fuif en bal dit weekend. Voordat de grote mensen gaan dansen, zijn de kleineren uitgenodigd om ook te komen dansen, dus als jullie zin hebben om 2 uur goed zot te doen, kom dan zeker naar de Magdalenazaal!

Zaterdag 13 oktober: Bal:

Vandaag is het tijd voor ons jaarlijks bal, ook dit jaar zijn jullie en jullie mama’s en papa’s allemaal van harte uitgenodigd om te komen eten en dansen. Meer info over hoe je je kan inschrijven vind je op onze website www.gidsenkontich.beof op de uitnodiging die jullie hebben meegekregen.

Zondag 14 oktober: Geen vergadering:

Geen vergadering voor jullie deze zondag, want wij moeten met zijn allen bekomen van het zware weekend dat we gehad hebben. Dus slaap allemaal maar eens goed uit, zodat we er volgende week weer flink tegenaan kunnen gaan!

Zondag 21 oktober 14u – 17u: Mannenvergadering:

Hoe voelt het om een man te zijn? Dat is een vraag waar enkel Hathi en Pitta op kunnen antwoorden, maar na vandaag zullen jullie dat misschien ook een klein beetje weten. Vandaag gaan we ons namelijk als echte mannen gedragen en ons eens goed laten gaan. Verkleed jullie dus allemaal als man en kom naar de gidsenwei!

Vrijdag 26 oktober – Zondag 28 oktober: Weekend:

Het is zover, ons eerste weekend is er, veel details kunnen we er nu nog niet over geven, alleen dat het super leuk gaat worden. Alle informatie krijgen jullie nog in een brief in de loop van oktober.

 

Zo, de eerste twee maanden zijn al weer gedaan, we hopen dat jullie het al heel leuk vonden, we kijken nu al uit naar de maand november.

Kusjes

 

Hathi                          Marala                          Ikki                            Tavi                            Pitta