Kabouters

E-mail van de kabouterleiding: kabouters@gidsenkontich.be

 

SEPTEMBER

Vrijdag 2 september: 18:30-20:30u: info-avond

Het nieuwe gidsenjaar gaat bijna terug van start! We verwelkomen jullie tussen 18u30 en 20u30 op de gidsenwei om te weten wie jullie nieuwe leiding zal worden! Zeker komen, wij kijken er alvast enorm naar uit! 

Zondag 4 september: 10-17 uur: openingsvergadering

Vandaag start het nieuwe gidsenjaar! Neem allemaal zeker je lunchpakket mee. Vanaf 16 uur zijn ook de ouders welkom voor de leidingsvoorstelling, (tweedehands) uniformverkoop en de inschrijving van nieuwe leden.

Zondag 11 september 14u – 17u: Kennismakingsvergadering

Sommige kabi’s kennen jullie al, anderen nog niet. Zouden jullie graag de lievelingskleuren, het lievelingseten, … van de leiding en de andere kabi’s willen weten? Kom dan zeker naar deze vergadering! 

Zondag 18 september 14u – 17u: Bakvergadering

Een beetje boter, wat bloem, een eitje, wat melk en mixen maar… Wat we precies gaan koken is nog een grote verrassing. We verklappen al wel dat het heel lekker zal zijn en dat jullie hulp zeker welkom is! 

Zondag 25 september 14u – 17u: Slangenvergadering

Sissendesis wat horen we daar? Rara wat gaan we doen? We kunnen al verklappen dat er geen echte slangen aanwezig zijn, want daar is de leiding te bang voor :). 

De eerste maand zit er spijtig genoeg alweer op. Maar geen getreur in oktober gaan we weer leuke dingen doen. 

 

OKTOBER

Zondag 2 oktober: geen vergadering

Vandaag is het geen vergadering, want de leiding gaat op weekend.

Zondag 9 oktober 14u – 17u: dierenvergadering

Wat is je lievelingsdier? Een konijn, pinguïn, zebra, poes, … ? Wie heeft er een huisdier? Als jullie dat willen weten, kom dan een kijkje nemen op deze dierenvergadering. Iedereen mag zich uiteraard ook verkleden! We zijn heel benieuwd!!

Zondag 16 oktober: geen vergadering

Vandaag is het geen vergadering, want de leiding heeft hard gewerkt op het bal. 

Zondag 23 oktober: groepsweekend

Joepie!! Het langverwachte groepsweekend! We gaan allemaal samen op weekend met de elfen, jokaz, jonggidsen en de gidsen. Dit mag je zeker niet missen!! Verdere informatie volgt nog.

Zondag 30 oktober 14u – 17u: Halloweenvergadering

Witte spoken, heksen en pompoenen, het is Halloween!! Trek jullie verkleedkleren maar aan, want wij gaan griezelen! Durven jullie komen?

Een dikke knuffel van jullie nieuwe leiding