Kabouters

Dag liefste kabouters,

De gidsen is weer begonnen, joepie!!! Terug de moment om samen te ravotten op de gidsenwei en te ontdekken welke leuke spelletjes we weer gaan spelen op zondag. Eindelijk kunnen we dit jaar weer normaal starten, zonder limiet van het aantal leden die aanwezig mogen zijn en is het voor iedereen terug vergadering van 14u tot 17u. Wij kijken er alvast heel erg naar uit om dit gidsenjaar met jullie te starten, jullie hopelijk ook! ūüôā

Dikke smakkerds,

De kabouterleiding

Mei

Let op eind deze maand zullen we starten met avondvergaderingen!! 

Zondag 1 mei 14u – 17u: Verrassingsvergadering

Ben jij benieuwd wat wij deze vergadering allemaal voor jullie in petto hebben? Kom dan zeker langs op deze vergadering vol verrassingen!!

Zondag 8 mei 14u – 17u: Milieuactie

Vandaag gaan we ons dorp terug mooi maken. We trekken onze handschoenen aan en trekken op pad door Kontich. Geen vuiltje gaat ons ontlopen! Komen jullie mee helpen? Met deze actie verdienen we centjes voor ons kamp, leuke motivatie toch???

Zondag 15 mei 14u – 17u: Familievergadering

Familie is het allerbelangrijkste wat er is. Daarom mag je vandaag iemand uit jouw familie meenemen naar de vergadering. Samen zullen jullie het opnemen tegen de andere families. Wie is de stoerste, de sterkste en de gekste familie? Dat komen jullie vandaag te weten!

Vrijdag 20 mei 19u Р21u: Kampinschrijving 

Vandaag ben jij samen met jouw mama en/of papa welkom op de gidsen vanaf 19u tot 21u. Hier kunnen jullie info krijgen over het kampthema en enkele praktische zaken. Wij zitten tussen deze uren klaar om jullie te ontvangen op het moment dat voor jullie het beste past! Jullie moeten dus niet heel deze periode aanwezig zijn en ook niet stipt hier allemaal om 19u staan. ūüėČ
De ouders van het oudercommité voorzien deze avond ook lekkere cocktails, dus als jullie willen kunnen jullie nog gezellig iets blijven drinken!

Vrijdag 27 mei 18u30 – 20u30: Quizvergadering

Vandaag gaan we lekker leuk quizzen!! Wie weet er in welk land de Eiffeltoren staat? Wie kan het beste het liedje verder af zingen in de stop de band ronde? Wie is er de slimste kabi? Bundel al jullie kennis samen en wie weet win jij de quiz!

Juni

Vrijdag 3 juni 18u30 – 20u30: Verstopvergadering

Deze vergadering moet je zeker komen als je heel goed bent in verstoppen! Alle verstopspelletjes die je kan bedenken gaan we deze vrijdag spelen. Wij zijn alvast heel erg benieuwd om te zien wie de allerbeste verstopper is, jullie ook? Kom dan zeker naar deze vergadering!

Zaterdag 11 juni 18u30 – 20u30: Leiding vs. leden vergadering

Willen jullie laten merken dat jullie sterker en beter zijn in spelletjes dan de leiding? Kom dan zeker naar deze vergadering! Wij hebben er alvast heel veel zin, jullie ook? (p.s.: wij willen winnen ;))

Vrijdag 17 juni 18u30 – 20u30: Karaoke vergadering

Smeer je stembanden maar goed in want vandaag gaan we de leukste liedjes zingen in onze eigen kabouter karaokeavond!!! Je kan zelf je liedjes aanvragen en de leiding of andere leden uitdagen op een duel, of je kan ook gewoon samen een mooi duet zingen. Dit wordt een geweldige muzikale vergadering, dus kom allemaal naar de gidsenwei deze vrijdag!

Zondag 26 juni 10u-17u: Slotdag 

Het is al de allerlaatste vergadering voor we op kamp vertrekken. Wat ging dit gidsenjaar toch weer snel voorbij! We gaan naar het domein van Hofstade, daar gaan we vanalles doen van spelletjes spelen tot zwemmen! Wil je je leiding en vriendinnen nog een laatste keer zien voor kamp, kom dan zeker mee ūüôā

 

Amai juni is al achter de rug, de laatste vergaderingen zitten er al op :((( Maar niet getreurd,  het volgende dat op de planning staat is ons mega-super-leuke kabouterkamp!

We hopen jullie daar allemaal te zien!

Wij vonden het een geweldig leuk jaar en jullie zijn de allerbeste leden ooit!

DIKKE KUSSEN EN KNUFFELS VAN JULLIE LEIDING

Akela, Asjra, Kaa, Mang, Mao & Toto