Kabouters


welpenteken

 

 

Vokajogi November

Dag liefste kabouters! De eerste twee maanden van het gidsenjaar zijn alweer voorbij gevlogen! Nu ons weekend ook al achter de rug is, kunnen we beginnen aan de koude, maar leuke maand november. Kleed jullie deze maand allemaal heel goed aan, want het kan wel eens heel koud worden, maar dat houdt ons niet tegen om te blijven ravotten!!

Vergeet ook zeker geen seintje te geven als je niet kan komen, via mail of via sms naar Hathi (0489861110).

Zondag 4 november 14u-17u: Recordvergadering:
Wie van jullie kan het hoogste springen? Wie kan het hardste lopen? Of wie kan juist het beste stilzitten? Allemaal dingen die we vandaag te weten zullen komen in de heuse recordvergadering! Zeker komen als je je naam in het grote ‘Kabi-recordboek’ wilt zetten!

Zondag 11 november 14u-17u: Fotovergadering:
Mensen trekken foto’s van allemaal verschillende dingen: van zichzelf, van hun vrienden en familie, van de natuur, van dieren, … Vandaag gaan wij ook bezig zijn met foto’s, maar om te weten wat we er juist mee gaan doen, moeten jullie zeker komen!

Zondag 18 november 14u-17u: Prinsessenvergadering:
Bijna iedereen van jullie zal er al wel over gedroomd hebben om later een echte prinses te worden. Vandaag laten wij die droom een klein beetje uitkomen bij ons op de gidsenwei. Verkleed jullie vandaag allemaal in een prinses en kom ontdekken wat we gaan doen in ons kasteel op de wei!!

Zondag 25 november 12u-18u: Kerstmarkt:
Ja hoor jullie lezen het goed, dit jaar organiseren we met de gidsen een echte kerstmarkt. Elke tak zal hier staan met zelfgemaakte dingen om centjes in te zamelen voor het kamp, maar er zullen ook nog andere kraampjes zijn. Zeg dit dus allemaal door tegen al jullie vrienden/vriendinnen/familie/…. Meer info volgt nog.

Zo dat was het weer voor november, deze maand is weer vooruit gevlogen, maar niet getreurd, volgende maand zijn we er weer met super leuke vergaderingen!!

Dikke kussen xoxo

Tavi        Hathi        Marala      Ikki       Pitta