Inschrijven – Nieuwe leden

Wil je je dochter graag inschrijven in de gidsen? Dat kan via deze LINK. (google forms)
Midden augustus zullen wij beginnen met deze aanvragen te verwerken. Jullie zullen dan rond die periode een bevestiging krijgen of jullie dochter al dan niet is ingeschreven.

BELANGRIJK: 

  • Indien er al een zus / broer (in leiding) in de gidsen zit, moet dit worden aangeduid.  Deze leden krijgen namelijk voorrang.
  • Indien uw dochter een jaar hoger / lager zit op school en graag bij dat jaar wil zitten op de gidsen (omwille van vriendinnetjes in de klas), moet dit ook bij de opmerkingen vermeld worden.

 

Jullie kunnen ook altijd een mailtje sturen naar de takmail voor meer info.

 

Als nieuw lid starten kan altijd wat spannend zijn! Zeker in tijden van corona waarbij jullie nog niet zijn kunnen langskomen op de gidsen. Waarschijnlijk zitten jullie ook vol met vragen. 

Hier vind je ook het elfenboekje dit is een boekje dat normaal gezien elke elf krijgt bij het begin van het jaar. Hierin staat al wat uitleg over de gidsen en het uniform.
Start je nieuw in een andere tak? Dan kan je dit boekje zeker ook eens bekijken want de informatie blijft in grote lijnen gelijk bij alle takken! Voor meer informatie over de leidingsploeg of groepsleiding kunnen jullie terecht bij de rubriek ‘Wie is wie’.

Voel je je als ouder toch niet helemaal op je gemak om je dochter zo maar te laten starten zonder iemand echt te spreken? Dat begrijpen wij volledig.
Daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om even een gesprek te hebben met de groepsleiding. Wil je zo’n gesprek? Stuur dan een mailtje naar groepsleiding@gidsenkontich.be samen zoeken we dan naar een geschikt moment!

 

Je kan de gegevens van je dochter ook al achter laten via deze link. Als je dan in augustus een bevestigingsmail krijgt worden de gegevens automatisch toegevoegd aan onze groep.

https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/client/formulier.html#/lidworden?groep=A3301M 

LET OP: De inschrijvingen lopen officieel via het google formulier, niet via het formulier van scouts en gidsenvlaanderen. Deze is enkel om alle gegevens te krijgen van de ingeschreven leden.