Elfen

Vokajogi april
Hallo allerliefste elfjes, april wordt een leuke maand, eerst twee weken vakantie en dan supertoffe vergaderingen met als hoogtepunt onze opendeurdag.

Zondag 1/04: 14:00u-17:00u: Geen vergadering!
Kusje hier, kusje daar… veel plezier met het zoeken van de eitjes dit jaar! Het is jammer genoeg geen vergadering want de leiding is paaseitjes aan het zoeken. Vrolijk pasen!

Zondag 8/04: 14:00u-17:00u: Geen vergadering!
Geniet nog maar van jullie vakantie 🙂 We zien elkaar (eindelijk) volgende week terug!
Joepieee!

Zondag 15/04: 14:00u-17:00u: Voorbereiding showke + opendeurdag bij de scouts
Onze dikke vrienden van de scouts zetten de deuren open voor iedereen dus ook voor de elfjes. Wij gaan eens een kijkje nemen wat de scouts allemaal gebouwd hebben. Vorig jaar hadden ze een zwembad gemaakt dus bij mooi weer kan je je zwemgerief best meenemen. Je neemt ook 1 EURO mee! Zo kunnen we op de scouts een lekker ijsje eten. Volgende week is het onze opendeurdag dus moeten wij nog een dansje voorbereiden 🙂

Vrijdag 20/04:18:00u-20:00u: Filmavond
Vanavond gaan we buiten op een heel groot scherm een kei toffe film zien op onze gidsenwei. Deze keer mogen jullie vriendinnetjes, vriendjes, ouders, zussen, broers, nichten, neven,… allemaal mee komen genieten van onze openluchtcinema. Vergeet geen centje voor de inkom (2 euro)

 

Zaterdag 21/04:1​ 7:30u-18:30u: Bezinning + BBQ
We gaan eens terugblikken op het jaar. Vonden jullie het leuk? Welke vergaderingen vonden jullie super leuk en welke iets minder? We gaan daarover eens praten en natuurlijk spelen we een aantal toffe spelletjes. Na de bezinning kunnen jullie genieten van de BBQ. De info over de inschrijvingen staat op de site en wordt ook nog is via mail verstuurd.

Zondag 22/04:​ 10:00u-17:00u: Opendeurdag
Jullie worden om 10:00 u verwacht voor een super toffe dag! Om 14:30 u start de show en mogen wij ons dansje voordoen op een groot podium 🙂 Ouders,mogen zeker ons danstalent komen bewonderen. Erna is er nog de Vlaamse Kermis en kan je een pannenkoek, chipje,… eten.

Zondag 29/04: ​14:00u-17:00u:Mini-maxi vergadering
Vandaag is het mini-maxi vergadering en dat wilt zeggen dat wij samen met de gidsen
(oudste tak) , de grote meisjes een spel gaan spelen. Ze kijken er enorm hard naar uit om jullie te verwennen! Tot dan 🙂

Vokajogi mei

Zondag 6/05: ​14:00u-17:00u: legervergadering
Wie kan er goed touwtrekken? En kan misschien winnen van Stocki.Of wie kan er super snel lopen? Of kan je beter sluipen? Je komt het allemaal te weten op onze coole legervergadering. Kom ook verkleed in het thema leger.

Zondag 13/05: 14:00u-17:00u:Verrassingvergadering
Oeehhh spannend. Wat we vandaag gaan doen verklappen we natuurlijk niet anders is het  geen verrassing. Dus allemaal komen als jullie de verrassing willen weten :

Zondag 20/05: 14:00u-17:00u: mama’s en papa’s vergadering
JOEPIEEE Deze keer mogen jullie mama of papa meebrengen naar de gidsen en kunnen ze eens zien hoe leuk wij het hebben en wat wij allemaal doen op een zondagnamiddag.Mama’s en papa’s smeer jullie benen al maar in! Hopelijk hebben jullie evenveel zin als ons 🙂

Vrijdag 25/05: 19:00-21:00:Kampuitnodiging/ Kampinfo
Vanavond zijn jullie (+ ouders) welkom om meer info te krijgen over het kamp en natuurlijk kom je ons kampthema vanavond te weten! Het zal zeker een spetterend kamp worden.Wij staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden.
Let op! zondag geen vergadering.

Vokajogi juni
Ohneee de laatste maand van het gidsenjaar is aangebroken. Geen getreur, er staan deze
maand alleen maar super super super toffe vergaderingen gepland. EN natuurlijk in juli ons kamp. Omdat de leiding examens heeft, ziet de vokajogi er iets anders uit. Kijk de dagen en uren goed na!

Vrijdag 1/06: 18:30-20:30:Dessertenvergadering
MMMMM… Vanavond gaan we lekker smullen! Neem allemaal een dessertje mee en ontdek wat we vanavond zullen doen. Tip: eet thuis niet te veel 😉

Vrijdag 8/06: 18:30-20:30: Afreageer vergadering
Heb je kei veel zin om eens helemaal los te gaan dan zou ik zeker komen want hier is (bijna) alles mogelijk om je eens goed af te reageren en zot te doen.

Zondag17/06: Fruitvergadering: 10u-12u
Banaan, kiwi, appel, druiven,… allemaal super lekker en gezond. Benieuwd wat we er allemaal mee kunnen doen? Dan zou ik zeker komen naar deze gezonde vergadering!

24/06: Slotdag​ (hele dag)
Vandaag trekken we er een hele dag op uit met heel de gidsen! Meer informatie vinden jullie via deze link: Slotdag 24-06-18

Dit is de laatste vokajogi van dit gidsenjaar. We zien jullie allemaal terug op het SUPER
SUPER MEGA TOF kamp! Wij kijken er enorm naar uit om er vijf onvergetelijke dagen van
te maken.

Dikke knuffels en kusjes van jullie liefste leiding

Stocki, Riki, Nala,Petra, Zazou en Gigi

Lieve mama’s en papa’s vergeet ook niet af te mailen als jullie lieve dochter niet komt.