Elfen

E-mail van de elfenleiding: elfen@gidsenkontich.be

Mei

Joepieeee, de zon blijft nog wat langer op en de zomervakantie loert om de hoek. Genoeg redenen om gelukkig te zijn. We zijn al aan de maand mei gekomen wat wil zeggen dat ook het elfenkamp eraan zit te komen! Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Zondag 7 mei van 14u00 – 17u00 – Continenten vergadering

Vandaag staat de vergadering helemaal in het teken van onze mooie aarde en zijn continenten. Bij deze gaan we proberen jullie kennis over de continenten een beetje bij te spijkeren en jullie te overspoelen met interessante en af en toe ook compleet nutteloze weetjes. Men zegge het voort! Tot dan.

Zondag 14 mei van 14u00 – 17u00 – Ballonnen vergadering

Je kan ze terug vinden op eender welk feestje, namelijk BALLONNEN! Deze vergadering zal uiteraard zoals al de andere vergaderingen 1 groot feest worden. Geen reden goed genoeg om niet af te komen naar de gidsen. 

Zondag 21 mei van 14u00 – 17u00 – Verrassingsvergadering

Over de vergadering van vandaag kunnen we helaas nog niet zo veel vertellen. Wel kunnen we al zeggen dat er een grote verrassing staat te wachten op jullie voor deze vergadering. Ook heel benieuwd naar wat deze verrassing is? Kom dan zeker met zen allen af! Tot dan.

Vrijdag 26 mei van 19u00 – 21u00!!! – Kamp infoavond 

Dit weekend is er helaas geen vergadering maar niet getreurd! Jullie zijn allemaal vrijdagavond welkom op de kamp infoavond. Ook zo benieuwd naar wat het thema van dit jaar zal zijn? Kom dan zeker eens langs samen met jullie ouders voor alle nodige info te verkrijgen en/of een leuke babbel met jullie fantastische leiding (en niet leidingen want die steken in de grond) te doen! 

Dit was het voor mei. Tot in juni!

Veel liefs: Mao, Mysa, Sambua, Jakala en Son(j)a

 

Juni

 

Ohh, we zijn helaas al aan de allerlaatste maand van het gidsenjaar aangekomen. Anderzijds betekent dit dat ons elfenkampje, waar we al een heel jaar ongeduldig op zitten wachten, nu wel héél dichtbij komt. Wij kunnen alvast niet wachten, maar jullie lieftallige leiding moet zich eerst nog door de examens weten te spartelen, vandaar de aangepaste dagen en uren deze maand. Elke week de vokajogi goed checken is dus de boodschap!

 

Vrijdag 2 juni van 18u30 tot 20u30 – Ballonnenvergadering

Vandaag doen we een 2e poging voor onze ballonenvergadering. Hopelijk zijn de vrouwelijke leiding dit keer wel aanwezig. Voor deze vergadering mogen jullie allemaal van thuis al enkele (nog niet opgeblazen) ballonnen meenemen om mee te spelen. Zo zullen we zeker voldoende ballonnen hebben om er een spetterend feest van te maken.

 

Vrijdag 9 juni van 18u30 tot 20u30 – Stoelenvergadering

Een stoel is een meubel dat is bedoeld om op te zitten. Hetgeen wat een stoel onderscheidt van een kruk is de rugleuning. Kenmerkend aan een stoel is dat hij slechts voor een persoon is bedoeld. Een stoel kan, maar hoeft niet perse, armsteunen of leuningen te hebben. Een stoel heeft een of meerdere poten. WIllen jullie nog meer te weten komen over 1 van de meest geniale uitvindingen aller tijden? Of simpelweg met eentje gooien? Kom dan zeker af!

 

Vrijdag 16 juni van 18u30 tot 20u30 – Geblinddoektvergadering

Denken jullie dat je ondertussen alle spelletjes volledig onder de knie hebt? Goed! Want vandaag brengen we alles naar een niveautje hoger en doen we alles geblinddoekt. Dit is alleen voor de echte experts onder ons.

 

Zondag 25 juni van 10u tot 17u – Slotdag

We trekken er een hele dag op uit met de hele gidsen om nog een laatste keer alles te geven voor de zomervakantie begint. Waar we exact naar toe gaan en wat we gaan doen, blijft voorlopig nog een geheimpje. De praktische informatie omtrent deze dag volgt spoedig via mail.

 

Dit was het alweer voor de allerlaatste maand van het gidsenjaar. Vergeet zeker niet te verwittigen als je niet naar de vergadering kan komen.

Dikke knuffels van jullie fantastische leiding en tot in Dendermonde x

Sambua, Mysa, Mao, Sona & Jakala