Elfen

Februari 

Jippie… Terug vergaderingen deze maand. Om alles vlot te laten verlopen, vergaderen we wat vroeger, namelijk van 9u tot 11u. Vergeet dus zeker niet je wekker op tijd te zetten. Wij kijken er naar uit.

Zondag 14/02: 9u-11u     Valentijn-vergadering

14 februari, de dag van de liefde… Gaf jij al eens een bloemetje of een super mooie tekening aan jouw liefje? Ben jij een echte romanticus? Haal je romantische ziel boven en ontdek het deze zondag op de gidsen wei.

Zondag 21/02: 9u-11u     Carnaval Vergadering

Ben jij een prinses of een piraat, een tovenaar, een sporter of iets anders super cool? Kom gerust verkleed naar de vergadering vandaag, maar vergeet vooral niet om je warm aan te kleden. Dan bouwen we samen een carnavalsfeestje.

Zondag 28/02: 9u-11u     Afreageer Vergadering

Ben jij soms boos en heb je dan zin om dingen kapot te maken? Dat kan als je naar de gidsen komt deze week! We laten vandaag alle frustraties los en zorgen dat jullie nadien terug rustig en blij naar huis kunnen.

Maart

Zondag 7/03: 9u-11u     Kleurenvergadering 

‘Hand in hand, oog in oog, alle kleuren van de regenboog’. Deze zondag staat helemaal in het thema van kleur. Vergeet ook zeker niet om een accessoire of kledingstuk in jouw favoriete kleur mee te nemen of aan te doen.

Zondag 14/03: 9u-11u     Holle bolle gijs-vergadering

Deze zondag worden we allemaal een paar kilootjes dikker. Hoe we dat op een voormiddag voor elkaar gaan krijgen, is voor jullie nog een raadsel. Neem zeker een oude (grote) t-shirt mee van papa/mama en een paar kranten.

Zondag 21/03:     Legervergadering 

En plaaaaaats rust. Vandaag gaan we zien wie de meest dappere en stoere soldaat is onder ons. Om een goede soldaat te kunnen zijn, is een uniform dan ook heel belangrijk. Kom daarom allemaal in jullie beste leger-outfit naar de gidsenwei!

Zondag 28/03: 9u-11u     Recordvergadering 

3…2…1… START! Ben jij net zoals de leiding helemaal klaar om een paar records te verbreken? Of denk je juist de leiding te kunnen verslaan? Kom deze zondag dan zeker naar de recordvergadering.

(Smeer jullie benen al maar goed in want het zal nodig zijn!!)

Tot snel!
Dikke kussen van de elfenleiding xxx