Elfen

E-mail van de elfenleiding: elfen@gidsenkontich.be

September 

VRIJDAG 2 september 18:30-20:30u infoavond

Joepie, het gidsenjaar gaat eindelijk terug van start! Spring vanavond tussen 18:30 en 20:30u eventjes binnen om te kijken wie jouw nieuwe leiding wordt! Hier krijg je ook alle belangrijke informatie over het komende jaar, dus komen is de boodschap!

ZONDAG 4 september 12:00-17:00u openingsvergadering 

De grote openingsvergadering staat vandaag voor de deur! Elfen worden pas verwacht om 12u MET een lunchpakket! Vanaf 16u zijn ook de ouders welkom voor de leidingsvoorstelling, (tweedehands)uniformverkoop en de inschrijving van nieuwe leden. Je kan hier ook genieten van een hapje en een drankje, tot dan! 

ZONDAG 11 september 14:00-17:00u banaanvergadering 

Waarom zijn bananen krom? Dit heerlijke fruitje gaan we vandaag wat beter onder de loop nemen, dus neem allemaal 1 banaan mee en kom mee met ons meer leren over de kromme banaan! 

ZONDAG 18 september 14:00-17:00u kennismakingsvergadering

Omdat het voor de meeste elfen nog één van de eerste keren is dat ze naar de gidsen komen, is alles nog spannend en nieuw. Daarom gaan we samen met de leiding de typische gidsenspelletjes spelen om elkaar en de spelletjes wat beter te leren kennen. 

ZONDAG 25 september 14:00-17:00u      prinsen & prinsessenvergadering 

Wilde je altijd al een prins of prinses worden? Dan is vandaag de dag aangebroken!!! Kom mooi verkleed als prins of prinses en we toveren de gidsenweide om tot een prachtig kasteel! Wie weet kom je wel de prins op het witte paard tegen…

Oktober 

ZONDAG 2 oktober: geen vergadering 

Dit weekend knijpt de leiding er zelf eventjes tussenuit om alle vergaderingen van het komende gidsenjaar voor te bereiden. Daarom is het vandaag geen vergadering. Tot volgende week! 

ZONDAG 9 oktober 14:00-17:00u verstoppertjesvergadering

Katteke wuif, buske stamp… Zeggen deze coole spelletjes je nog niets? Kom dan zeker naar de gidsenweide, want vandaag gaan we alle soorten verstoppertjes spelen. Dit wil je echt niet missen, want het belooft enorm leuk te worden! 

VRIJDAG 14 oktober 17:00-20:30u kindermagda 

Dit is geen verplichte vergadering! Maar als je die dansbenen eens goed wilt rondzwaaien, zijn jullie zeker welkom op onze kinderfuif! De ouders zijn gratis, kinderen moeten een ticketje betalen. Dansen op de leukste liedjes (die je ook zelf kan aanvragen!), een lekkere versnapering eten, het kan hier allemaal! Wij hopen in ieder geval dat jij komt!  

ZONDAG 16 oktober: geen vergadering 

Omdat jullie leiding hard heeft moeten werken dit weekend voor het grote Gidsenbal, is het vandaag geen vergadering. Maar wees niet getreurd, want volgende week staat een knotsgek en ons eerste weekend voor de deur! 

ZATERDAG 22 – ZONDAG 23 oktober: groepsweekend 

Joepie, eindelijk weekend! Voor de elfen is het maar één nachtje slapen! Meer info komt nog via mail, maar houd alvast deze data vrij! 

ZONDAG 30 oktober 14:00-17:00u halloweenvergadering 

Boooeeehhhhhhhh, vandaag gaan we ons weer heerlijk verkleden in een spook, heks, vampier of noem maar op! Dus kom lekker met ons meegriezelen op de gidsenwei!!!

 

Dikke kussen van Jakala, Sona, Mysa, Mao & Sambua