Elfen

Vokajogi elfen

Wij hebben voor dit jaar nog enkele plekken bij de eerste jaars elfen, stuur dus zeker even een mailtje naar elfen@gidsenkontich.be als je jouw dochter nog wil inschrijven!

 

September

Het is weer het begin van een nieuw gidsenjaar: WOEHOEW!!! Scoutmoedig is ons jaarthema, dus wij zijn als leiding heel benieuwd welke moedige elfjes we voor de eerste keer gaan (terug)zien.

Wij kijken er alvast heel erg naar uit om er met jullie een TOPJAAR van te maken! 🙂

 

Zondag 8 september: 12u30 – 17u00       Openingsvergadering

De eerste jaars van vorig jaar zijn nu de oudsten en er komen ook weer nieuwe kindjes bij ons in de groep. Ben jij ook zo benieuwd wie er allemaal bij jou bij de elfen gaat zitten? Kom dan zeker naar onze allereerste vergadering van dit jaar!

 

Zondag 15 september: 14u00 – 17u00        Hé wie ben jij?-vergadering

We hebben iedereen al wel eens een keer gezien, maar volgens ons kennen jullie elkaar nog niet goed genoeg… En wij kennen als leiding natuurlijk ook nog niet iedereen zijn naam (woepsie). Wil je graag iedereen van de groep beter leren kennen, dan moet je zeker komen deze zondag!

 

Zondag 22 september         Geen vergadering

Het is jammer genoeg geen vergadering deze zondag omdat de leiding zelf op weekend is 🙁

 

Zondag 29 september: 14u00 – 17u00         Wieltjes vergadering

Heb je thuis een step, rolschaatsen, een skateboard, longboard, een fiets of iets anders dat hier mee in het rijtje past? Breng dit dan zeker mee deze zondag, want wij gaan heel de dag op wietjes doorbrengen. Zie dat je zeker ook gewone schoenen mee hebt voor moest je op rolschaatsen komen!!! Tot dan!

 

Oktober

Wow het is al Oktober, de tijd vliegt zo snel voorbij! Dat betekent dat we heel veel plezier hebben, niet? Deze maand hebben we ons eerste mini-weekend! En we hebben voor de rest nog heel leuke vergaderingen voor jullie klaarstaan!

 

Zaterdag 5 + Zondag 6 oktober          Mini-weekend

We gaan voor de eerste keer met deze elfengroep op weekend, JOEPIE! Omdat het voor sommige elfjes de allereerste keer mee op weekend is duurt het slechts 2 dagen. We starten dus op zaterdag en eindigen op zondagmiddag. De brief van het weekend krijgen jullie later nog door de leiding opgestuurd. We hopen dat er veel elfjes aanwezig zullen zijn, want het wordt super leuk!

 

Zondag 13 oktober: 14u00 – 17u00          Kaasvergadering

Muizen houden heel heel heeeel erg van kaas. Hopelijk jullie ook, want deze zondag is het kaasvergadering! We gaan verschillende spelletjes spelen in verband met kaas. Misschien moet je deze zondag je innerlijke muis bovenhalen deze om het spel goed te kunnen spelen. Ben je benieuwd wat er precies zal gebeuren? Kom dan zeker naar deze vergadering!

 

Vrijdag 18 + Zaterdag 19 oktober           Bal en fuif (geen vergadering op zondag)

Jullie zijn vrijdagavond allemaal van harte uitgenodigd op de kindermagda in de magdalenazaal in Kontich! Verdere info van het uur en enzovoort krijgen jullie later nog doorgestuurd! Omdat wij ook nog het gidsenbal organiseren de dag erna is er zondag helaas geen vergadering.

 

Zondag 27 oktober: 14u00 – 17u00            Halloweenvergadering

Trek je beste en aller engste kostuum maar aan voor deze vergadering want wij gaan Halloween vieren! Halloween dat betekent: heksen, tovenaars, spoken, spinnen, katten, vleermuizen, pompoenen, snoep,… Als je wilt weten wat we allemaal gaan doen op deze vergadering, kom dan zeker eventjes meegriezelen!

 

We hopen jullie deze maanden allemaal talrijk aanwezig te zien op onze vergaderingen!

Dikke kussen van de elfenleiding,

 

Kora        Kerrie        Nala        Toto      Zazoe     Stokki     Rikki