Elfen

Wij werken al sinds enkele jaren met een ledenstop en ook dit jaar hebben we de limiet van 50 al bereikt voor onze kleinsten. Mocht je je dochter toch willen inschrijven stuur dan een mailtje naar elfenleiding@gidsenkontich.be voor meer informatie.

Januari

Dag liefste elfen, hopelijk hebben jullie nieuwjaar goed kunnen vieren en hebben jullie een leuke vakantie achter de rug. Alvast een fijn 2019!

Omdat de leiding nog steeds moet studeren zijn het opnieuw vooral avondvergaderingen.

Zaterdag 5 januari: 18u30 – 20u30       Driekoningen

Drie koningen, drie koningen geef mij een nieuwe hoed… of liever wat snoepjes en koekjes. Trek jullie beste Driekoningen-outfit maar al aan want we gaan heel Kontich rond met jullie zangtalent!

 

Zaterdag 12 januari: 10u00 – 12u00       Film-ontbijt

Wat is er nu leuker dan samen gezellig naar een film te kijken EN een luxe-ontbijt te krijgen op de gidsen? Een beter combinatie kan zeker niet! Kom dus allemaal in je pyjama en goed ochtendhumeur naar onze leuke film-ontbijtvergadering.
!2 Euro meenemen!

 

Vrijdag 18 januari: 18u30 – 20u30         Slaapzakken vergadering

Deze vergadering draait volledig rond slaapzakken. Ben je benieuwd welke spelletjes je allemaal met slaapzakken kunt spelen? Kom dan zeker naar de vergadering en vergeet zeker je slaapzak niet!

 

Vrijdag 25 januari: 18u30 – 20u30         Hapjes vergadering

Eet je jezelf soms ook al vol met hapjes voor het eten? Dat komt omdat hapjes nu eenmaal zo lekker zijn! Kom naar de vergadering met lekker hapjes en wie weet wat we allemaal kunnen smullen.

 

Jammer, de eerste maand van het nieuwe jaar is weer voorbij. Maar we hebben ook top-vergaderingen voor in Februari voor jullie in petto!

Februari

De tweede en kortste maand van het jaar is weer aangebroken, maar we gaan hier zeker en vast veel leuke vergaderingen hebben! Let op: er is nog één avondvergadering en daarna is het gewoon terug op zondag van 2 tot 5!

Vrijdag 1 februari: 18u30 – 20u30           Sluipvergadering

SSSCCHHHHH… stil zijn. Wie naar de sluipvergadering wil komen moet zo onopgemerkt mogelijk blijven zodat de leiding het niet ziet! Benieuwd wat we precies gaan doen? Kom dan zeker naar de vergadering.

Zondag 10 februari: 14u00 – 17u00       Omgekeerde vergadering

Vandaag doen we alles omgekeerd, maar dan ook alles. We beginnen met het sluiten van de vergadering en eindigen met het openen. En zijn de spelletjes dan misschien ook omgekeerd? Een beetje verwarrend, maar super leuk!

 

Zondag 17 februari:    Geen vergadering

De leiding is op weekend geweest en kan spijtig genoeg geen leiding komen geven.
Tot volgende week!

Zondag 24 februari: 14u00 – 17u00         WC vergadering

WC vergadering, wat wilt dat nu weer betekenen? Het draait allemaal om de WC deze vergadering. Kom zeker naar deze super leuke vergadering zondag en dan zul je zien wat we precies gaan doen.

 

 

Ohh nee dat was het dan weer voor deze maand, veel te weinig vergaderingen. Maar niet getreurd, in Maart halen we dat allemaal wel in met weer een paar top-vergaderingen!

Dikke kussen van jullie allerliefste leiding!

Zazoe, Toto, Apo, Kerrie, Kora, Gigi