Elfen

Vokajogi september – oktober

Dag liefste elfen!! Het nieuwe gidsenjaar is weer van start gegaan, hopelijk hebben jullie er allemaal evenveel zin in als ons! Ga maar snel kijken welke leuke vergaderingen we in september en oktober voor jullie hebben klaarstaan.

woensdag 6 september: 18:30u – 20:30: info-avond

Mama’s, papa’s en jullie ook natuurlijk, zijn allemaal welkom op onze info-avond !!

zondag 10 september: 12:30u – 17:00u: openingsvergadering

Vandaag is het onze allereerste vergadering van het nieuwe schooljaar, de perfecte moment om de nieuwe leiding en nieuwe elfjes te leren kennen. Om 16u is er een grote show waar jullie mama’s en papa’s, zusjes, broertjes, nichtjes, neefjes, … allemaal mee naartoe mogen komen. Ook de leiding wordt dan voorgesteld. Hopelijk tot dan!

zondag 17 september: 14u – 17u: kennismakingsvergadering

Wie ben jij? Wat is jouw lievelingsdier? Hoe heten je broertjes en/of zusjes? Kom het allemaal te weten op onze kennismakingsvergadering!

zondag 24 september: 14u – 17u: Disneyvergadering

Van prinsessen tot piraten en van gekke zeemeerminnen tot superhelden, je vind ze allemaal terug op onze disneyvergadering. Vergeet zeker niet verkleed te komen als je favoriete Disney-figuur. fullsizeoutput_9b

zondag 1 oktober: geen vergadering

Mimimimimi :’( Vandaag helaas geen vergadering. De leiding is op weekend!

zondag 8 oktober: 14u-17u: cowboys en indianen vergadering

Vandaag spelen we de grote battle tussen de cowboys en de idianen, maar wie is er sterker, stoerder, sneller,… Kom het allemaal te weten op de wei vandaag en kom in je beste indianen/ cowboy pak !!

vrijdag 13 oktober: 19u – 21u: kindermagda

Onze enige echte kindermagma is er weer! Wie graag danst is zeker welkom! Let op: de leiding is aan het werk dus dit is geen vergadering, jullie mama’s en papa’s mogen gewoon meekomen 🙂 Alle nodige info vind je op de flyer!

zaterdag 14 oktober: Bal

Elk jaar organiseert de leiding een prachtig bal en jullie zijn allemaal van harte welkom! Alle info vinden jullie terug op de flyer die jullie hebben gekregen!

zondag 15 oktober: geen vergadering

De leiding heeft dit weekend heel hard gewerkt en is doodop!! Daarom rusten we vandaag even lekker uit, zodat we volgende week weer in top vorm zijn!

zondag 22 oktober: 14u – 17u: olympische spelen vergadering

Kan jij goed zwemmen, lopen, hoogspringen, duiken,… Kortom sport je graag? Kom dan zeker een kijkje nemen vandaag, want vandaag vinden zich de olympische spelen plaats op onze gidsenwei !!!
osgoed

zondag 29 oktober: 14u – 17u: Halloween vergadering

BOE ! Vandaag vieren we alvast Halloween, kom zeker in je engste Halloween outfit naar de wei ! Ook onze lieve leiding Petra is jarig 😉

 

Zo dat was het voor de maand september en oktober !!
Lieve groetjes van jullie leiding !

Petra, Zazoe, Stokkie, Gigi, Rikki en Nala

flex_moana_waterspouts_tablet_a4e40756