Elfen

MEI

Lieve elfjes,

We zijn weeral in mei. En in mei leggen alle vogels een ei. Het gaat een leuke maand worden en we kunnen niet wachten om met jullie allerlei avonturen te beleven!!

Zondag 2/05: 9u-11u      Knutselvergadering

Knippen, schilderen, plakken, tekenen, vouwen, knutselen … We gaan vandaag een mooi knutselwerkje maken voor jullie allerliefste mama!

 

Zondag 9/05: 9u-11u      Casino ochtend

Vanavond kan je heel veel geld winnen of verliezen… Een avond vol met leuke spelletjes. Doe je allermooiste galakleedje aan en gok erop los!

Zondag 16/05: 9u-11u     Wieltjes vergadering

Het is rond en kan goed rollen. Rarara wat is dat? We hebben er grote en kleine, dat maakt niet uit. Iedereen mag naar de wei komen met iets dat wieltjes heeft. En voor de snelheidsduivels graag ook een helm/ andere bescherming meenemen.

HEEL BELANGRIJK: NEEM ALLEMAAL EEN PAAR SCHOENEN MEE! (indien je met rolschaatsen, … komt)

Zondag 23/05: 9u-11u    Verjaardag ? en ?

Weten jullie dit al? Er is iemand jarig of nee er zijn er twee leidingen jarig! Rarara wie zijn dit? Als jullie willen mee feesten en te weten komen wie de feestvarkens zijn, moeten jullie zeker komen! Hieperdepiep….. hoera!!!!

Vrijdag 28/05: 18u30-20u30     Kampinschrijvingsavond (ouders + elfen)

Zijn jullie benieuwd welk kampthema we dit jaar hebben? En heb je mega veel zin om met ons mee op kamp te gaan? Kom dan zeker naar de wei om je in te schrijven of wat extra uitleg te vragen!

Mei zit er alweer op, maar geen getreur want juni komt eraan en dan tellen we af naar ons elfenkamp!!

Dikke knuffels, de elfenleiding

Juni

Liefste elfjes, juni is aangebroken. De grote vakantie is in zicht dus geven wij er ook nog een laatste lap op. Het wordt een knotsgekke maand met allerlei leuke avonturen !!

Vrijdag 04/06 van 18u-20u: op vakantie vergadering

Onze eerste vergadering van de maand. De grote vakantie komt in zicht dus trek je zonnebril en je bloemenhemd al maar aan want wij gaan op vakantie ! Lekker luieren met een kokosnoot aan het strand of leuke vakantie spellen spelen. Deze vergadering heeft het allemaal !

Vrijdag 11/06 van 18u-20u: quiz vergadering

Hoe heet de papa van Simba in the lion king? Hoe gaat tienduizend luchtballonnen van K3 nu ook alweer? Wie is onze slimste elf? Op die vragen en meer krijgen jullie vandaag een antwoord want we gaan QUIZZEN !

Vrijdag 18/06 van 18u-20u: zomervergadering

Pfff hebben jullie het ook zo heet? Deze zondag staat alles in thema van de zomer. We spelen van alles met water dus zorg dat je kleding aan hebt dat nat mag worden!

Zondag 27/06 het uur wordt nog doorgegeven: slotvergadering

Onze laatste vergadering van het jaar… We vinden het allemaal jammer maar we geven er nog een laatste keer een lap op. Deze vergadering zit vol met dolle verrassingen en leuke activiteiten.

Juni is alweer voorbij gevlogen. Maar dat is niet erg want we zien jullie allemaal terug op elfenkamp!! Wij hebben er alvast veel zin in !

Dikke knuffels, de elfen leiding