Elfen

Vokajogi Juni

 

Vrijdag 26 mei: 19u – 21u kampinschrijving
Wie wil er mee op kamp?? Kom dan zeker nu vrijdag samen met mama en/of papa jullie super leuk kampuitnodiging halen zodat jullie goed op de hoogte zijn van ons mega toffe kamp!

kamp

 

 

Vrijdag 2 juni 18:30 – 20:30 : Afreageervergadering

Barst je van de energie en sta je te springen om je eens goed uit te leven? Dan moet je er vandaag zeker bij zijn! Want vandaag slaan we al de frustraties van ons af en laten we ons eens goed gaan. Vandaag gaan alle remmen los! Slechte kledij en schoenen aandoen!

Zondag 11 juni 10-12: Filmontbijt

Een heerlijk ontbijt en een goede film, meer hebben we vandaag niet nodig om een zalige zondagochtend te beleven. Kom gerust in je pyjama of neem een lekker warm dekentje mee, want vandaag maken we het supergezellig op de gidsen. Vergeet ook zeker en vast niet jullie beste films en 2 euro mee te nemen.

Zondag 18 juni 10-12: Feest!

Hiep hiep hoera! Vandaag vieren we feest op de gidsen want Kora en Toto zijn vandaag jarig! Dat mogen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Kom dus allemaal zeker en vast met ons meevieren!

Zondag 25 juni 10-17u: Slotdag

Ooh, vandaag is het de laatste vergadering van dit jaar. Maar niet getreurd, want dat betekent natuurlijk ook dat het kamp er bijna aankomt!! 🙂 Om dit geweldige jaar in schoonheid af te sluiten gaan we vandaag eens met zijn allen op uitstap. Meer informatie volgt nog.

brief-slotdag

Kusjes en knuffels van jullie lieve leiding!