Elfen

Vokajogi elfen

Wij hebben voor dit jaar nog enkele plekken bij de eerste jaars elfen, stuur dus zeker even een mailtje naar elfen@gidsenkontich.be als je jouw dochter nog wil inschrijven;

 

Januari

Joehoeee! Wij vliegen samen 2020 in met weer schitterende vergaderingen. In januari gaan we ons weer goed amuseren. Let op, het zijn avondvergadering want de leiding heeft examens… Hopelijk kunnen jullie allemaal komen naar deze super toffe vergaderingen! Vergeet niet af te mailen als je niet kan komen.

Zaterdag 11 januari:  18u30 – 20u30             Hapjesvergadering
Wij gaan vandaag heel erg smullen van lekkere hapjes! Ben je benieuwd welke hapjes we allemaal gaan eten? Kom dan zeker naar deze super toffe en lekkere vergadering 🙂
Neem allemaal een hapje mee!

Vrijdag 17 januari: 18u30 – 20u30             Filmvergadering
Na een vermoeiende week school is het eens wat tijd voor rust… Daarom maken we een cinema is ons eigen lokaal! Jullie kiezen zelf welke film we gaan kijken! Kom zeker mee gezellig een film kijken met een lekkere snack.

Zaterdag 25 januari: 19u00 – 21u00             Sprookjesvergadering
Dromen jullie ook af en toe van een echte mooie sprookjesprinses te zijn, of stro in goud willen spinnen aan een spinnenwiel, zoals hans en grietje verdwalen in het bos… Het kan allemaal gebeuren op deze sprookjesachtige vergadering!

Deze vergadering organiseren wij ook een nieuwjaarsreceptie. Alle ouders kunnen tijdens de vergadering blijven voor een gezellig drankje aan de bar. Het gaat heel gezellig worden!

Februari

Zondag 2 februari: 14u – 17u             Wintervergadering
We zitten in het putteke van de winter. We zijn dan ook klaar voor een echte winteractige vergadering! Sneeuwmannen maken, een sneeuwballen gevecht, ijsspegels en echte sneeuwengeltje maken. Het lukt allemaal! Kleed je maar lekker warm aan want we gaan de winter opzoeken!

Zondag 9 februari: 14u – 17u             Foto-vergadering
Zoals we allemaal wel weten zijn we allemaal wel een beetje een echt fotomodel. Deze vergadering gaan we dan ook allemaal ons fototalent boven halen en eens zien hoe fotogeniek we echt zijn. 😉

Zondag 16 februari: 14u – 17u             Geen vergadering 🙁
De leiding is dit weekend op weekend… Het is geen vergadering 16 februari. Niet getreurd, volgende week is er weer een super toffe en mysterieuze vergadering!

Zondag 23 februari: 14 – 17u             Schrikkelvergadering
2020 is een schrikkeljaar. Moest je niet weten wat dit is, vraag eens aan je ouders wat een schrikkeljaar is en kom zeker naar deze super toffe en spannende vergadering. Want dit jaar telt het jaar 366 dagen…. Spannend he 😉

Maart

Zondag 1 maart: 14u – 17u              Insutuif
Vandaag is de leiding jullie gids in Kontich. We gaan vandaag ons eigen dorp is ontdekken! Jullie komen toch ook mee op deze tocht door Kontich.

Zondag 8 maart: 14u – 17u             Brandweervergadering
Deze vergadering gaan we echt aan de slag als een stoere brandweervrouw! Pas op want het gaat warm worden. 😉

Zondag 15 maart: 14u – 17u             Banaan-vergadering
Banaan is heel lekker maar weten jullie ook wat voor toffe spelletjes en dingetjes je kunt doen met een banaan? Kom het ontdekken op de banaan-vergadering

20-21-22 maart             Elfenweekend!!
Hoera hoera het is weer zover ons 2de mega-super-kei-toffe-fantastische weekend is er weer. Kom zeker en vast mee om een weekend vol zotte en toffe dingen te beleven. Meer info volgt nog.

Zondag 29 maart: 14u – 17u             Mini – maxi vergadering

Tijdens de mini maxi gaan wij als elfen het opnemen tegen de oudste en dat zijn de gidsen. We zullen ze eens laten zien hoe goed we zijn als elfen in spelletjes spelen. Kom zeker mee spelen zodat we winnen van de gidsen!

 

Hopelijk zien we jullie op veel vergaderingen verschijnen! Wij hebben er alvast zin in! Dikke knuffels en kusjes van jullie allerliefste leiding xoxoxoxoxoxox

Kora        Kerrie        Nala        Toto      Zazoe     Stokki     Rikki