Elfen

Wij werken al sinds enkele jaren met een ledenstop en ook dit jaar hebben we de limiet van 50 al bereikt voor onze kleinsten. Mocht je je dochter toch willen inschrijven stuur dan een mailtje naar elfenleiding@gidsenkontich.be voor meer informatie.

Februari

De tweede en kortste maand van het jaar is weer aangebroken, maar we gaan hier zeker en vast veel leuke vergaderingen hebben! Let op: er is nog één avondvergadering en daarna is het gewoon terug op zondag van 2 tot 5!

Vrijdag 1 februari: 18u30 – 20u30           Sluipvergadering

SSSCCHHHHH… stil zijn. Wie naar de sluipvergadering wil komen moet zo onopgemerkt mogelijk blijven zodat de leiding het niet ziet! Benieuwd wat we precies gaan doen? Kom dan zeker naar de vergadering.

Zondag 10 februari: 14u00 – 17u00       Omgekeerde vergadering

Vandaag doen we alles omgekeerd, maar dan ook alles. We beginnen met het sluiten van de vergadering en eindigen met het openen. En zijn de spelletjes dan misschien ook omgekeerd? Een beetje verwarrend, maar super leuk!

 

Zondag 17 februari:    Geen vergadering

De leiding is op weekend geweest en kan spijtig genoeg geen leiding komen geven.
Tot volgende week!

Zondag 24 februari: 14u00 – 17u00         WC vergadering

WC vergadering, wat wilt dat nu weer betekenen? Het draait allemaal om de WC deze vergadering. Kom zeker naar deze super leuke vergadering zondag en dan zul je zien wat we precies gaan doen.

 

 

Ohh nee dat was het dan weer voor deze maand, veel te weinig vergaderingen. Maar niet getreurd, in Maart halen we dat allemaal wel in met weer een paar top-vergaderingen!

Dikke kussen van jullie allerliefste leiding!

Zazoe, Toto, Apo, Kerrie, Kora, Gigi

 

 

 

 

 

Maart

De eerste twee maanden zijn voorbij gevlogen vinden jullie ook niet?
Maart staat al voor de deur vol met superleuke vergaderingen.

Zondag 3 maart: 14u00 – 17u00          Kip en ei vergadering

In maart begint de lente en dan leggen alle vogels een ei. Daarom beginnen we deze nieuwe maand met een vergadering over kippetjes en eitjes. Ben je benieuwd wat we allemaal gaan doen? Kom dan zeker eens piepen vandaag.

 Zondag 10 maart: 14u00 – 17u00        Instuif

Jaarlijks is er een instuif, georganiseerd door de jeugdraad, waar we met onze elfen naartoe gaan. Daar kunnen ze spelen op springkastelen, met fietsen rijden, …
Jullie mogen je dochters afzetten en weer ophalen op onderstaand adres want daar gaat de instuif dit jaar door.

Adres: Patersboske, Chiro Koka, Montfortstraat en Holle weg in Kontich Kazerne.

Vrijdag 15/03 tot zondag 17/03             Weekend

Joepieeeeee we gaan op weekend!!! De weekendbrief volgt nog.
Wij hebben alvast mega veel zin in!

Zondag 24 maart: 14u00 – 17u00        Verjaardag Apo

Apo is jarig en dat moeten we natuurlijk vieren. Maak jullie mooiste tekeningen en trek jullie feestkleren maar aan want zo een gebeurtenis laten we niet aan ons voorbij gaan.

Zondag 31 maart: 14u00 – 17u00        Stamboomvergadering

Iedereen heeft een stamboom maar deze veranderen af en toe. Wat als jouw stamboom nu eens helemaal wordt omgegooid en je plots iemand helemaal anders bent? Voor meer info
kom dan zeker naar de vergadering.

April

We zijn al april en ook deze maand brengt veel spannende en leuke vergaderingen.
Wij zijn er helemaal klaar voor, hopelijk jullie ook!

Zondag 7 april: 14u00 – 17u00             Elfstedentocht

Vandaag gaan we Kontich verkennen. We willen jullie kennis over ons kleine stadje eens testen. Kom zeker bewijzen hoe goed jij Kontich kent en dat je hier geboren en getogen bent.

 

Zondag 14/04 en zondag 21/04:             Geen vergadering

Yessss Paasvakantie! Geniet van jullie vakantie elfjes want dat gaan wij ook doen. We zien mekaar terug binnen twee weken.

Vrijdag 26 april:                                            Filmavond

We beginnen ons opendeurweekend met een filmavond. Dit is een van de leuke activiteiten dat ons te wachten staat. Meer info krijgen jullie later. We zien jullie daar!

Zaterdag 27 april:                                          BBQ

Bij ons opendeurweekend hoort natuurlijk ook een BBQ. Ook hierover komt later meer informatie.

Zondag 28 april: 10u00 – 17u00           Opendeurdag + show

We sluiten dit weekend af met een opendeurdag en een grote show. Hiervoor worden jullie verwacht om 10u op de wei. We gaan creatief zijn dus neem jullie creatieve kant zeker mee!

Zo, dat was het voor maart en april. We zien jullie graag terug mei! Dikke kussen van jullie leiding xxx Toto, Gigi, Kerri, Apo, Zazoe, Kora