Joka’s

!! Vergeet niet af te mailen als je niet kan komen!!

November:

Zondag 05 november, 14u-17u: Legervergadering

Ingeruuuukt mars! Smeer jullie benen maar in, trek jullie vermomming maar aan want deze week is het legervergadering! Klaar om wilde spelletjes te spelen en zo te ontdekken wie de beste soldaat in onze groep is?

 

Zondag 12 november, 14u-17u: Record vergadering

Lee Redmont, de vrouw met de langste nagels. Sultan Kösen, de grootste man ter wereld. Otto, de skateboardende hond… Deze zondag zullen wij te weten komen waar onze groep in uitblinkt! Wij kijken er al naar uit!

 

17-19 november: Groepsweekend

Dit jaar blazen we oude tradities terug in leven, we gaan met heel onze gidsengroep op weekend! Super fijn!!! Meer info volgt nog in een brief.

 

Zondag 26 november, 14u-17u: Herfstvergadering

De bladeren vallen van de bomen, het wordt alweer wat kouder maar wij blijven ons even hard amuseren! Wij hebben voor jullie een zeer leuk spel voorbereid dus wij verwachten jullie massaal op de Gidsenwei!

 

December:

Zaterdag 2 december, 19u-21u: Sinterklaas

Zie ginds komt de stoomboot, uit Spanje weer aan

Hopelijk met chocolade want anders mag hij gaan

We maken een troon,

Misschien ook wel een kroon.

Breng allemaal een brief,

Dan vindt de sint je zeker lief!

 

Zondag 10 december, 10u-12u: Filmontbijt

Deze keer mogen jullie allemaal in pyjama naar de gidsen komen, samen gezellig naar een film kijken, lekker knus in onze grote zetel. Neem zeker een dekentje, kussen of slaapzak mee zodat we het extra gezellig kunnen maken!

En belangrijkste van allemaal, heb je een favoriete film, neem deze dan zeker mee! Wij zullen een lekker ontbijtje voor jullie voorzien. Dus laat zeker weten als je niet kan komen!!

 

 

Zaterdag 16 december, 19u-21u: Kerstfeestje

Doe allemaal jullie mooiste outfit aan, want vanavond wordt er gefeest!

Ook op de gidsen vieren we Kerstmis. Neem zeker een pakje van €2 mee zodat iedereen met een leuke cadeau naar huis kan gaan. Hopelijk hebben jullie je dansbenen mee. Wij zijn er alvast helemaal klaar voor!

OPGELET!! We spreken af op de scouts, Kruisschanslei 42. (dus NIET de gidsenwei)

 

 

Vrijdag 22 december, 19u-21u: Vuurvergadering

Zal het de bedoeling zijn om het vuur zo snel mogelijk uit te doen of net helemaal aan te krijgen. Is het een groepsspel, in teams of misschien wel tegen de leiding… Vandaag wordt er voor één keer met vuur gespeeld. Dus dat wil je zeker niet missen. Wij zijn alvast benieuwd, hopelijk jullie ook!

 

De leiding heeft er alvast super veel zin in!

Mirte, Lies, Flora, Evan en Emil