Joka’s

Mei

Zondag 1/5 verrassingsvergadering            14u-17u

Het is weer eens tijd voor een verrassingsvergadering, er staan dus veel verrassingen te wachten op jullie. Weten jullie al welke verrassingen er staan wachten? Wij wel hehe, maar daar we komen samen wel achter, spannend.

Zondag 8/5 verjaardag vergadering            14u-17u

Tijdens deze vergadering gaan we 2 personen van de leiding in de bloemetjes zetten omdat ze allebei dezelfde dag verjaren. Hoe kan dit dan ook beter gaan met jullie erbij. We maken er een heus feest van. Jullie komen toch?

Zondag 15/5 Milieuactie                                 10u-12u30

Deze vergadering gaan we ons inzetten voor het milieu. Het is belangrijk om als gids te tonen dat je ook je steentje bijdraagt tot het helpen van onze aarde. Jullie moeten er tenslotte nog lang gebruik van maken dus wees voltallig aanwezig! Let op: vergadering is in de voormiddag!

Vrij 20/5 kampinschrijving                                 19u-21u

Jullie willen toch weten wat het kampthema is? Zeker komen dan naar de kampinschrijving en dan komen alles te weten over kamp. Jullie mogen tussen de uren langskomen (wat voor jullie het beste past) en moeten dus niet de hele tijd aanwezig zijn.

Zondag 29/5 speeltuig vergadering              14u-17u

Deze vergadering gaan we met zen allen aan de slag om een zo leuk mogelijke speeltuig constructie te maken. Daarbij komen dan ook weer de sjor technieken naar boven die jullie ook op kamp nodig zullen hebben. Dus massaal komen dat we jullie de kneepjes van deze technieken nog eens goed uitleggen en oefenen.

 

Juni

Vrijdag 3/6 filmvergadering                                   19u-21u

Het is weer eens tijd voor een gezellige film te kijken samen. We zullen jullie dan ook een ruime keuze aan films voorstellen die we dan kunnen zien, en dat op vrijdag avond kan alleen maar goed zijn. Komen jullie mee gezellig film zien?

Vrijdag 10 juni de Mol vergadering                          19u-21u

Dag vrienden, vandaag staan er weer een aantal proeven en spelletjes op het progamma om zo te kunnen zien wie de mol is en haar te ontmaskeren. Dit zal dan  ook een zeer spannende vergadering aangezien jullie alles op alles moeten zetten om de Mol te ontmaskeren. Met hoe meer we zijn, hoe makkelijker het wordt om de Mol te ontmaskeren.

Vrijdag 17/6 girlsnight                                                   19u-21u

Ook deze vergadering kon niet ontbreken dit jaar. Hier zullen we dus leuke maskertjes leggen, nageltjes lakken, lekker roddelen en nog zo veel meer. Je mag dus ook zeker je slaapzak of pyjama of onesie meepakken deze chille avond. Jullie komen toch?

Zondag 26/6 slotdag                                                  volledige dag

Het einde van dit fantastische leuke en gezellige jaar is er weer aangekomen. Maar dit sluiten we dan ook niet zomaar af, dit sluiten we af door met iedereen samen ergens naartoe te trekken en daar een hele leuke laatste dag van te maken, om het jaar in stijl af te sluiten. Meer info over de uren, locatie, wat mee te nemen, etc. volgt via mail!

Dit wat het weer voor dit jaar, wij vonden het alvast een jaar om niet meer te vergeten en hopen jullie allemaal te zien op kamp! Wij kijken er al super hard naar uit!

Een stevige linker,

Anouk, Dries, Fien, Zazoe, Stock en Anna