Joka’s

!! Vergeet niet af te mailen als je niet kan komen!!

Zondag 4 maart van 14u tot 17u: instuif

We starten de maand met een knaller van formaat! Vandaag trekken we gezellig naar het jaarlijkse initiatief van de gemeente Kontich namelijk de instuif. Tal van activiteiten zullen worden voorzien en er zijn frietjes mmmmmm!

Zondag 11 maart van 14u tot 17u: dropping

Aanwijzingen, coördinaten, windrichtingen, aanknooppunten, … Klinken deze termen jullie bekend in de oren of is dit eerder chinees? Deze zondag worden jullie op dropping gestuurd. Bereid jullie al maar voor op een flinke tocht dus smeer die beentjes al maar in en vergeet zeker en vast jullie FIETS niet!

Vrijdag 16 maart tot en met zondag 18 maart: Sherlock Holmes weekend

*tromgeroffel* JOEPIE DIT WEEKEND GAAN WE OP SHERLOCK HOLMES WEEKEND!

Hou deze datum ZEKER EN VAST vrij want dit wordt een topper, verdere info volgt nog via de brief. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig, wij kijken er alvast naar uit!

Zondag 25 maart: geen vergadering, leiding was op weekend

Pffffff, jammer maar helaas is het vandaag geen vergadering want de leiding is op weekend 🙁 Geniet nog van jullie zondag liefste joka’s <3

Zondag 1 april tot en met zondag 8 april: vakantie

Aangezien het paasvakantie is knijpt er heel deel van jullie er waarschijnlijk eventjes tussen uit en de leiding ook uiteraard. Geniet nog met volle teugen van jullie vakantie en tot volgende week!

Zondag 15 april van 14u tot 17u: proud to be scout

Hopla tijd voor een gouden klassieker, proud to be scout! We spreken af op de scoutswei om 14u dus NIET op de gidsenwei. Er zal vanalles te doen zijn op de scoutswei want zij houden hun jaarlijks opendeurweekend. Vergeet niet te melden aan jullie ouders dat we daarna nog naar de gidsenwei trekken en dat men jullie daar kan oppikken indien nodig.

Vrijdag 20 april van 18u tot 20u: filmavond

Vanavond kunnen jullie kennismaken met een nieuw concept dat dit jaar geïntroduceerd wordt op de gidsen. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig voor deze primeur!

Zaterdag 21 april van 17u30 tot 18u30: bezinning + BBQ

Vanavond blikken we terug op het voorbije jaar tijdens de bezinning en mogen jullie ons vertellen wat jullie ervan vonden. Achteraf volgt er een super grote BBQ met alle takken.

Zondag 22 april van 10u tot 17u: opendeurdag

Eindelijk, het moment is aangebroken. Vandaag verwachten we jullie om 10u op de gidsenwei en om 14u30 nodigen we alle ouders uit om de show te aanschouwen! Maar niet getreurd, de dag is nog niet voorbij… Blijf nog maar even plakken op onze Vlaamse kermis en geniet van een natje en een droogje. Tot dan!

Zondag 29 april van 14u tot 17u: oudervergadering

Deze zondag mogen jullie mogen voor 1 keer jullie mama of papa mee nemen naar de vergadering. Wees gewaarschuwd want het zal er hard aan toe gaan deze vergadering… We verwachten jullie in piekfijn uniform samen met jullie geliefde mama of papa om 14u op de gidsenwei. Tot dan!

Zondag 6 mei van 14u tot 17u: techniekenvergadering

AANDACHT, AANDACHT!!! Vandaag vindt één van de belangrijkste vergaderingen plaats. Deze namiddag brengen we jullie alle kneepjes bij die van pas kunnen komen op kampen en op weekends in jullie verdere scouts carrière. Aanwezigheid is ten zeerste aangeraden!

Zondag 13 mei van 12u tot 14u: visvergadering

Jajajaja één van de leiding hun favorieten!!! Vandaag gaan we hengelen en we combineren deze prachtige activiteit met een picknick. Neem allemaal iets mee zodat we een gezellige picknick kunnen houden. We verwachten jullie om 12u op de wei met de FIETS!

Zondag 20 mei van 14u tot 17u: WC-rollenverkoop

Voor een special activity op kamp is er geld nodig, vandaar dat we vandaag onze beste verkoop skills te boven halen en het dorp intrekken. Kom massaal mee verkopen zodat we iets vet kunnen doen op kamp. Tot dan!

 

 

Groetjes van jullie fantastische leidingsploeg

Lies, Flora, Mirte, Emil & Evan