Joka’s

Maart

Zondag 3/03, 14-17u: Hapjesvergadering

Ondertussen weten we wel dat jullie allemaal grote snoepers zijn, dus vandaag gaan we eens lekker eten! Zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van hapjes? Chipjes, toastjes, salami’tjes, kaasjes, olijfjes, ovenhapjes, mini-loempia’s… Noem maar op… nomnomnom. Wees creatief en neem allemaal een heerlijk hapje mee, dan maken we er een echt smulfestijn van!

Afbeeldingsresultaat voor hapjesAfbeeldingsresultaat voor hapjesAfbeeldingsresultaat voor hapjes

 

 

Vrijdag 8-10/03/ WEEKEND!!!!

Woepwoep, wij hebben er alvast zin in! Meer info volgt via de brief.

 

Zondag 17/03, 14-17u: Verkoopactie!

Vandaag gaan we lekker veel centjes verdienen door een heuse verkoopactie te organiseren. Wees zo talrijk mogelijk aanwezig, want met hoe meer we zijn, hoe meer we kunnen verkopen en hoe’n leukere dingen we kunnen doen op kamp!

Zondag 24/03, 14-17u: DetectivevergaderingAfbeeldingsresultaat voor detective

OMG er is een moord gebeurd op de gidsen… We hebben jullie hulp nodig om deze op te lossen zodat de dader gestraft kan worden! Kom zeker naar de gidsen om de dader, het moordwapen en de plek te ontdekken.

 

Zondag 31/03, 14-17u: Techniekenvergadering

Omdat we echte gidsen zijn, moeten we natuurlijk ook goed kunnen sjorren om geweldige tafels kunnen bouwen op kamp. Vandaag leren we jullie alle kneepjes van het vak en is het Afbeeldingsresultaat voor sjorrendus belangrijk dat je komt. Zo worden jullie allen echte pro’s en leren jullie dingen die jullie nog heel jullie gidsencarrière nodig zullen hebben.

 

 

April

Zondag 7/04, 14-17u: Mamavergadering

Joepieee, vandaag mogen de mama’s komen piepen om te zien hoe wij ons elke zondag samen amuseren. We zullen ze eens laten zien wat voor echte gidsen wij zijn en eens kijken of dat ook in onze mama’s zit.

 

Zondag 14/04 EN 21/04: Geen vergadering: paasvakantie en PASEN

Veel succes met paaseitjes rapen, dames!

 

Opendeurweekend!

Vrijdag 26/04: Openluchtcinema

Om ons opendeurweekend te openen, toveren we de wei om in een heuse openluchtcinema waar jullie om 19u welkom zijn voor een familiefilm. Inkom voor de kinderen is €2 en de ouders mogen gratis binnen. Er zullen ook versnaperingen en drankjes zijn. De filmavond is vrijblijvend en dus niet verplicht.

Zaterdag 27/04: Opening + BBQ

Om het opendeurweekend officieel te openen, starten we met alle leden op de wei om 17:45 in uniform. Dan houden we ons openingsmoment en sluiten we samen af om 18:30. Vanaf dan is iedereen welkom om te kijken naar ons slotmoment en aansluitend samen te genieten van een hapje en een drankje!

Vanaf 19u is iedereen welkom om aan te schuiven aan onze BBQ. Voor meer informatie over wat je kan eten en hoe te bestellen: zie Facebook of op de startpagina van de site!

P.S. Flora is deze dag jarig!! Extra reden om zeker te komen en dat mee te vieren dus!

Zondag 28/04: Opendeurdag

Jullie worden vandaag allemaal verwacht om 10u in perfect uniform (zoals eigenlijk altijd moet). Vergeet zeker geen lunchpakket mee te nemen voor tijdens de middag! Om 14u30 zijn ouders, familieleden en vrienden welkom om van onze spetterende show te komen bewonderen en te spelen op onze Vlaamse kermis.

 

We hopen dat jullie allemaal op elke vergadering talrijk aanwezig zullen zijn en zo niet, vergeet dan zeker niet af te mailen a.u.b.!!

Een stevige pol van:

   Jul(i)es,        Flor(a),           Nel(e)son,      Lie(s)ven,    Il(se)ias