Joka’s

!! Vergeet niet af te mailen als je niet kan komen!!

Zondag 20 mei van 14u tot 17u: WC-rollenverkoop

Voor een special activity op kamp is er geld nodig, vandaar dat we vandaag onze beste verkoop skills te boven halen en het dorp intrekken. Kom massaal mee verkopen zodat we iets vet kunnen doen op kamp. Tot dan! BELANGRIJK: Kom met je fiets!

Vrijdag 25 mei van 19u tot 21u: Kampinschrijvingsavond + fietsencontrole

Kom tussen 19u en 21u zeker langs om alles te weten te komen over het kamp en je kampuitnodiging te komen halen! Vergeet ook zeker jullie fietsniet mee te nemen want deze gaan wij even controleren of ze helemaal in orde zijn. Zodat we allen zonder kleerscheuren op kamp kunnen aankomen!

 Vrijdag 1 juni van 19u tot 21u: Desserten vergadering

Hmmm lekker! Zie dat je nog een plaatsje in je buik hebt voor wat lekkere desserten want dat gaat vandaag zeker nodig zijn! Neem allemaal jullie favoriete desserten mee, dan maken we er een heus smulfestijn van!

 Vrijdag 8 juni van 19u tot 21u: Zwemmen in Lier!

Vandaag moeten jullie niet naar de gidsenwei komen waaaant… we gaan zwemmen in Lier!! Woehoe super tof! Jullie mogen allemaal rechtstreeks naar daar komen en mogen ook daar weer opgehaald worden. Vergeet ook allemaal zeker geen €7,5 voor de inkom te betalen!

 Vrijdag 15 juni van 19u tot 21u: Wilma vergadering

Wow spannend, wie of wat is Wilma? Wat komt Wilma doen? Is Wilma groot? Klein? Wit? Zwart? Bruin? Paars? Geel?… We kunnen je één ding zeggen, deze vergadering ga je ECHTniet willen missen! En er is natuurlijk maar één manier om het antwoord op al je vragen te vinden, en dat is zeker komen naar deze vergadering!

Zondag 24 juni van 10u tot 17u: Slotdag

Wat een droevig moment, de laatste vergadering van het jaar… Maar niet getreurd, vandaag trekken we er nog eens met heel de Gidsen op uit voor een superleuke dag! Meer info vinden jullie via deze link: Slotdag 24-06-18

 

Groetjes van jullie fantastische leidingsploeg

Lies, Flora, Mirte, Emil & Evan