Joka’s

Belangrijk: Vergeet niet steeds in uniform te komen en tijdig af te mailen als je niet kan komen! 

E-mail van de jokaleiding: jokas@gidsenkontich.be

September

1 september 2023 – 19u tot 21u: Infoavond

Het nieuwe gidsenjaar begint bijna. Om te weten te komen wie jullie nieuwe geweldige leiding wordt dit jaar, nodigen wij jullie uit om deze avond even langs te komen op de gidsen. Hier komen jullie meer te weten over het komende gidsenjaar. Zeker komen dus!!    Tot dan xx

3 september 2023 – 10u tot 17u: Openingsvergadering

Vandaag start na lang wachten eindelijk het nieuwe gidsenjaar!!! Jullie worden om 10u op de gidsen wei. Wat moeten jullie nu allemaal meenemen? Je neemt een lunchpakket en een drinkenbus mee. De eerstejaars nemen ook zeker kleren mee die vuil mogen worden en een handdoek. Vanaf 16 uur zijn de ouders ook welkom voor de leidingsvoorstelling, (tweedehands) uniformenverkoop en de inschrijving van nieuwe leden.

10 september 2023 – 14u tot 17u: Ouwe gouwe vergadering

Tik-tak-boem, pang pang, paard en ruiter, … Vandaag spelen al de klassieke spellen, zodat jullie elkaar op een speelse manier kunnen leren kennen. Hopelijk komen jullie in grote aantallen zodat we snel beste vriendjes worden. 

17 september 2023 – 14u tot 17u: Get to know your leiding

Vandaag is het tijd om jullie nieuwe leiding eens goed te leren kennen. We gaan samen leuke spelletjes spelen. Als jullie grappige en misschien gênante weetjes over jullie leiding te weten willen komen moet je zeker komen.

24 september 2023 – 14u tot 17u: X en X zijn jarig 

Happy Birthday to you, happy Birthday to you, … Vandaag vieren we de verjaardag van jullie 2 favoriete leiding: X en X. Jullie zijn bij deze allemaal uitgenodigd op ons feestje. Hopelijk komen jullie allemaal om dit mee te vieren met ons. 

 

Dit was het al voor september. Wij kijken er heel hard naar uit om jullie allemaal te leren kennen.

 

Oktober

De drukste maand van het jaar komt er voor de leiding weer aan!

 

1 oktober 2023 – 14u tot 17u: knutselvergadering

Laat je creativiteit al maar de vrije loop want vandaag gaan we samen knutselen. Wat we juist gaan knutselen, zal je nog wel zien! Om je voor te bereiden kan je misschien al wat oefenen met knippen, kleuren en schilderen. Wij zijn benieuwd om te zien wat voor artiesten wij allemaal in onze groep hebben zitten. Tot dan!

 

6 oktober 2023 – 17u tot 22u: 

Wij organiseren met de gidsen een kinderfuif voor alle leden, deze gaat gepaard met een afterwork voor de ouders. Verdere info volgt nog!

7 oktober 2023 – 19u: 

Ons jaarlijkse bal staat weer voor de deur! Dit evenement is alleen voor de ouders, dus heb je zin om gezellig te komen eten en de sfeer mee op te snuiven, neem dan zeker een kijkje op het facebookevenement voor verdere informatie. De link: https://www.facebook.com/events/3533719226896884/ 

 

15 oktober 2023: geen vergadering

Oh, geen vergadering. Sorry lieverds, maar dit weekend is de leiding zelf op weekend. Niet getreurd, volgend weekend zijn we allemaal tesamen weg! Wij hebben er alvast zin in!

 

20-22 oktober 2023: eerste jokaweekend!

Whoop whoop, ons eerste weekend is daar! Wie is er klaar voor? WIJ ZEKER WEL! 

Wat het thema is, zal je al snel te weten komen op de weekendbrief, maar voor nu is dat nog even een geheimpje 😉

 

29 oktober 2023 – 14u tot 17u: Halloweenvergadering

BOE! Was je geschrokken? Waarschijnlijk wel. Vandaag is het tijd om je engste kostuum de kast uit te halen want we vieren samen Halloween!! Het enige wat we nu al kunnen zeggen is… bereid je voor op een gruuuwelijk fantastische vergadering! Verkleed komen mag, maar moet niet. Tot dan, MOEHAHAHA 😉

 

Kusjes, de jokaleiding