Joka’s

Belangrijk: Vergeet niet steeds in uniform te komen en tijdig af te mailen als je niet kan komen! 

 

MEI

Zondag 7 mei 14u-17u: Milieu actie vergadering

Overal waar je kijkt zie je tegenwoordig afval en vuil liggen. Vandaag gaan we allemaal een handje helpen om Kontich een beetje properder te maken. Met hoe meer jullie zijn hoe sneller alles opgeruimd is. Kom dus zeker allemaal helpen

Zondag 14 mei 14u-17u: Klakkebuisvergadering

Het is tijd voor het battle van het jaar. Wie is de scherpschutter, wie kan alle kogels ontwijken en wie kan de vlag veroveren van hun vijand. Spaar zoveel mogelijk jullie adem, want we gaan onze longen helemaal leeg blazen!

Zondag 21 mei 14u-17u: Verrassingsvergadering 

Vandaag staat een super leuke verrassing op jullie te wachten! We kunnen jullie hier nog niet te veel over vertellen, maar deze vergadering wil je echt niet missen! Komen is dus de boodschap!

(PS: En neeeeenn het is géén techniekenvergadering, beloofd!)

Vrijdag 26 mei 19u-21u: KAMP INFOAVOND

Dit weekend is het jammer genoeg geen vergadering! Maar jullie zijn allemaal vanharte welkom om op vrijdagavond langs te gidsen te komen samen met jullie ouders voor de kamp infoavond. Want dan komen jullie eindelijk te weten wat jullie kampthema is, voor het leukste kamp dat jullie al ooit hebben meegemaakt. Kom dus zeker langs voor als nodige info en om gezellig iets te komen drinken.

Dat was het dan voor deze maand

Groetjes van jullie ultra geweldige leiding
Anananananana, Beire, Kaa, Seppe en Jitse

 

JUNI

 

Vrijdag 2/06, 19u – 21u: verstop vergadering

17, 18, 19, TWINTIIIG!!! WIE NIET WEG IS, IS GEZIEN! Vanavond gaan we het meest ultieme spel spelen van allemaal. VERSTOPPERTJE! Maar we gaan niet zomaar verstoppertje spelen. We gaan elke variant spelen, hoe zot je het maar kunt bedenken. Hopelijk zien we jullie dan. Of niet ; )

 

Vrijdag 9/06, 19u – 21u: Ballon Vergadering

Hoe gek je het ook mag vinden, maar deze vrijdag staat alles in teken van ‘de ballon’. Omdat de leiding onder veel stres staat van de examens willen wij er graag een luchtige vergadering van maken. Om erachter te komen wat dit inhoudt, kan je het al raden wat je moet doen. KOMEN!!!

Vrijdag 16/06, 19u -21u: Holle bolle Gijs vergadering

Papier hier! papier hier! Ik hoop dat jullie nog plaats hebben voor een dessertje, want we gaan onze buiken volproppen met papier. Heel voedzaam zoals jullie wel weten ; ) . Hebben jullie ook zo veel trek in papier, kom dan zeker naar de vergadering!

 

Zondag 25/06, 10u – 17u: Slotvergadering

Oooh, de laatste vergadering is weeral aangebroken. Laten we er allemaal samen nog een goei lap op geven voordat we op kamp vertrekken. Neem zeker een lunchpakket, zwemgerief en een handdoek mee. Tot dan

 

Groeten van jullie lievelings leiding

Beire, Kaa, Anananana, Jitse en Seppe