Joka’s

!! Vergeet niet af te mailen als je niet kan komen!!

Zaterdag 20 Januari, 18u-20u: Kookvergadering

Beste chefs, souschefs, zaalpersoneel, afwassers, … Vanavond trekken we met zen allen de keuken in en bereiden we een heus feestmaal. Kom allemaal lekker gezellig samen koken en smullen! Voorzie ook een luttele 3 euro om de maaltijd te kunnen spijzen.

Vrijdag 26 Januari, 19u-21u: Wintervergadering

Brrrrr, vanavond trotseren we de ijzige kou op de schaatspiste in Antarctica, Wilrijk. Maar we doen er nog een schepje bovenop want de piste is omgetoverd tot een heuse disco! Belangrijk: handschoenen (anders mag je de piste niet betreden), 8 euro (inkom en huur tenzij je zelf je schaatsen meebrengt). We spreken af om 19u voor de ingang, tot dan!

Vrijdag 2 februari, 18:30u-20:30u: Joka’s vs Kabi’s

 Woooow, spannend!! Vandaag zullen wij allerlei spelletjes met en tegen de kabouters spelen. Dat zou een fluitje van een cent moeten zijn! Met hoe meer we zijn hoe beter! En bereid jullie alvast meer goed voor op een hevige strijd!

Zondag 11 februari, 14u-17u: Valentijn

Het is bijna valentijn en dit kunnen we niet zomaar laten passeren! Daarom hebben wij een heuse Valentijn vergadering! Wie van jullie houdt er wel van chocolade? Of misschien wel romantische verhalen of films? Of wie is er benieuwd naar zijn ware liefde? Wat het allemaal zal inhouden kan je enkel maar te weten komen door je beste versiertrucs nog eens goed te oefenen en zeker en vast naar de vergadering te komen!

Zondag 18 februari, 14u-17u: Knutselvergadering

 Vergeet vandaag zeker jullie creativiteit niet wannnttt: De kasten vol verf, kleurpotloden, lijm, stiften en glitters worden vandaag helemaal ondersteboven gehaald. Ook de berg karton, dozen vol papier,… alles kan gebruikt worden om het ultieme knutselwerk te maken. De leiding is alvast zeer benieuwd!

Zondag 25 februari, 14u-17u: Vetzakkerij vergadering

Wat is er nu leuker dan is goe vettig te doen? Helemaal smerig worden en je er helemaal niets van aantrekken? Niets natuurlijk! Daarom doen we vandaag nog is een supermega leuke vetzakkerij vergadering! Je kan altijd al de nodige voorbereidingen treffen, je kan een handdoek in de auto leggen zodat niet alles vol slijk hangt, of laat het water van die zalige douche al maar wat opwarmen! Wij hebben er alvast heel veel zin in!

 

Ons weekend valt van 16 tot 18 maart, verdere info volgt nog!

De leiding heeft er alvast super veel zin in!

Mirte, Lies, Flora, Evan en Emil