Joka’s

E-mail van de jokaleiding: jokas@gidsenkontich.be

September

Welkom terug liefste joka’s! 

Het nieuwe gidsenjaar staat weeral voor de deur en hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij! We gaan er samen een topjaar van maken!

Kusjes, jullie nu nog onbekende jokaleiding

Belangrijk: Vergeet niet steeds in uniform te komen en tijdig te verwittigen als je niet kan komen! (mail: jokas@gidsenkontich.be of sms: 0471369364)

Vrijdag 2 september, tussen 18u30 – 20u30: infoavond 

Spannend! Vandaag komen jullie te weten wie jullie nieuwe jokaleiding wordt. Kom met jullie ouders zeker langs (ergens tussen 18u30 en 20u30) om alle belangrijke info te krijgen over wat jullie allemaal van dit jaar kunnen verwachten. 

Zondag 4 september, 10u – 17u: openingsvergadering 

Joepie, de allereerste vergadering is een feit! De eerstejaars mogen vandaag eens goed vuil gemaakt worden bij de overgang. Maar daarnaast ook een kei leuke dag vol met spellen en het ideale moment om elkaar al wat beter te leren kennen. Ook komen jullie vandaag het jaarthema te weten! Komen is dus de boodschap!

Belangrijk: Neem allemaal een lunchpakket en drinkbus mee. Voor de eerstejaars: vergeet geen kleren die vuil mogen worden en een handdoek mee te nemen voor de overgang! Jullie ouders mogen ook om 16u naar de gidsenwei komen voor de leidingsvoorstelling, uniformverkoop en te genieten van een drankje.

Zondag 11 september, 14u – 17u: ouwe gouwe vergadering

Dikke Bertha, het jokaspel, romeinse veldslag…alle klassiekers komen vandaag aan bod. Zak vandaag in grote aantallen af voor een goeie ouwe gouwe vergadering. Plezier gegarandeerd!

Zondag 18 september, 14u – 17u: kennismakingsvergadering

Nu de volledige leidingsploeg aanwezig kan zijn, is dit het perfecte moment om elkaar nog beter te leren kennen en alle namen in onze hoofden te stampen. Op het einde van deze vergadering kennen we elkaar door en door! Dit wil je dus zeker niet missen!

Zondag 25 september, 14u – 17u: leiding vs leden

Vandaag gaan de leden de strijd aan tegen de leiding. Een grote bende actieve joka’s of een vijftal ervaren leiding, wie zal het onderspit moeten delven en wie gaat er met de eer lopen? Kom zeker naar de wei om jullie team te versterken en aanwezig te zijn bij dit heus toernooi! Het beloofd spannend te worden…

Oktober

Zondag 2 oktober: GEEN vergadering

Dit weekend trekt de leiding erop uit op leidingsweekend om nog eens goed alles te plannen voor het komende jaar. Deze zondag geen vergadering dus. We zien jullie graag volgende week terug!

Zondag 9 oktober, 14u – 17u: knutselgadering

Vandaag is het tijd om de handen nog eens goed uit de mouwen te steken! We gaan namelijk knutselen voor het gidsenbal van volgende week.  Tijd dus om de artiest in jezelf naar boven te halen en mooie kunstwerken tevoorschijn te toveren!

Zondag 16 oktober: GEEN vergadering / weekend bal & fuif

Deze week helaas weer geen vergadering. Maar niet getreurd, er zijn super toffe evenementen dit weekend gepland! 

Jullie zijn allen welkom op de kindermagda vrijdag 14 oktober tussen 17u en 20u30. De inkom is €3 voor kinderen en ouders mogen gratis binnen. Je kan er ook iets lekker eten en drinken. Zaterdag 15 oktober vindt dan ons heus gidsenbal plaats in thema ‘Gidsen Airlines’. Iedereen is vanaf 19u welkom om te genieten van een heerlijk driegangendiner, je te laten verwennen door de stewards en stewardessen en de benen los te zwieren op de beats. Ten laatste voor 10 oktober kan je bestellen via deze link: https://forms.gle/WMkwZjkjgdurtoU4A

Vrijdag 21 oktober – zondag 23 oktober: groepsweekend

Woehoew, ons eerste weekend is een feit! Daar moeten we een lap op geven! En deze keer is het een speciale editie, we gaan namelijk met alle takken samen op groepsweekend. Wij kijken er alvast enorm naar uit! Meer info volgt binnenkort.

Zondag 30 oktober, 14u – 17u: Halloweenvergadering

Brrrr het is weer die tijd van het jaar. Vandaag gaan we goed griezelen. Trek je verkleedkleren alvast aan en kom vandaag het spook uithangen.