Joka’s

!! Vergeet niet af te mailen als je niet kan komen!!

Zondag 10 september, 10u-17u: Openingsvergadering

Beste leden, tijd om er terug in te vliegen want zondag is het openingsvergadering! Jullie worden allemaal om 10u verwacht op de gidsenwei. Nog enkele belangrijke zaken…

Vergeet allereerst geen lunchpakket mee te brengen voor ‘s middags. Voor de 1ste jaars: voorzie kleding die vuil mag worden want jullie ontsnappen niet aan de overgang.

De vergadering duurt tot 17u en jullie lieve ouders zijn vanaf 16u welkom om onze fantastische show te aanschouwen. Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig om het jaar goed in te zetten. Wij hebben alvast heeeel veel goesting in!

 

Zondag 17 september, 14u-17u: Kennismakingsvergadering

Allo! Deze zondag is het kennismakingsvergadering. Zoals de naam als zegt gaan we elkaar een beetje beter leren kennen. We hopen op een massale opkomst, tot dan!

 

Zondag 24 september, 14u-17u: Jungle vergadering

Tijgers, tropische vogels, panda’s, apen, olifanten… De jungle heeft ze allemaal! Vandaag wordt een heuse jungle vergadering en gaan we zien welk dier de echte koning van de jungle is. Benieuwd? Kom dan zeker af en verkleed je in je favoriete jungle dier!

 

Zondag 1 oktober, geen vergadering

Vandaag is het geen vergadering want de leiding is zelf op weekend, jammer maar helaas. Volgende week zien we elkaar weer.

 

Zondag 8 oktober, 14u-17u: dorpsspel K-side

K-side is groooot, fokke me Kontich da wordt a doeeeed! Kom allemaal naar de vergadering vandaag, want deze week staat er een dorpsspel van jewelste op de planning. Dees wordt ne knaller!

 

Zondag 15 oktober, 14u-17u: bal en fuif

Oh het is jammer maar helaas geen vergadering want de leiding had het dit weekend druk druk druk met het bal en de fuif, tot binnen een week!

 

Zondag 22 oktober, 14u-17u: all you can eat vergadering

Gegroet vreetzakken, vandaag is het hapjesvergadering nomnom. Voorzie genoeg hapjes, hoe meer hapjes hoe meer vreugd!

 

Vrijdag 27 oktober, 19u-21u: halloween vergadering

Aaaah kom je mee griezelen vandaag? Het belooft een spannende vergadering te worden, ze maar zeker. Kom allemaal verkleed in jullie engste halloween outfit!

 

Dikke smakkerds van jullie nieuwe leiding, salut en de kost!

 

Mirte, Lies, Flora, Emil & Evan