Joka’s

Dag liefste joka’s,

Het is weer zover… het einde van dit joka-jaar is bijna aangebroken. Het goede nieuws daaraan… 😀 bijna KAAAAAAAMMMMMP !!! Jippie jeej ! 

OPGELET: in juni zijn het voornamelijk avondvergaderingen (enkel de slotdag een volledige zondag)

Vrijdag 26/05 Kampinschrijving: 19u – 21u

Wie gaat er allemaal mee op kamp? (hopelijk iedereen !! ) Vanavond zijn jullie en jullie ouders allemaal welkom tussen 19 uur en 21 uur om jullie in te schrijven voor het kamp. 

Vergeet jullie fiets niet, zodat we een volledige check-up kunnen doen voor we op kamp vertrekken.  Tot dan!

Vrijdag 2/6/’17 DESERTENVERGADERING 19u – 21u

etenkokinHet nog is tijd om goed te smullen en ons buikje rond te eten. Daarom gaan we nog is genieten van talloze verschillende desserten!! Er is alleen één klein probleempje. Hoe geraken we aan deze desserten? Wel, als je komt moet je zeker een dessert meenemen waar we allemaal is van kunnen proeven. Dus steek die handen maar uit de mouwen en laat je kookkunsten een zien aan de rest van de groep!

Vrijdag 9/6/’17 VOORLAATSTE VERGADERING – VERGADERING  19u – 21u

wa-is-da-hie-allemaal-segHet is alweer zover… DE VOORLAATSTE vergadering. Deze wil je zeker niet missen! We gaan voor de voorlaatste keer nog is laten zien hoe leuk het wel niet is in de joka’s. Wat gaan we doen?

Dat weet niemand, maar wat zeker is, is dat het een ONVERGETELIJKE vrijdagavond wordt!!!

hondwow

Vrijdag 16/6/’17 STRATEGOVERGADERING 19u – 21ustratego

Jullie kennen het allemaal wel, een goeie oude stratego. Of niet? Stratego met een Twist!!! Kom zeker langs om te weten te komen welk addertje er onder het gras ligt en of jij de beste strateeg bent! Battle het uit tegen de rest van de joka’s en dat de beste mogen winnen.

adderadder-onder-het-gras

Zondag 25/6/’17 SLOTDAG (hele dag, de uren volgen nog)

Zijn jullie klaar om een hele dag te genieten van zon, ?zee?, en mss ?strand? We verklappen nog niet waar we vandaag naartoe gaan, maar kunnen je verzekeren dat het een kei toffe dag gaat worden! Amusement gegarandeerd 🙂 Meer informatie volgt nog, maar hou deze dag al zeker vrij 😉  

Zo dit was het dan weer voor de allerlaatste maand.
We hopen jullie veel te zien en vergeet zeker niet af te mailen of af te bellen wanneer je niet naar de vergadering kan komen en om je perfecte uniform aan te doen. 🙂

Groetjes jullie leiding

Mirte , Joni, Sanne en Niels

jokaleiding-2016-2017