Gidsen

 

 Januari

Zaterdag 5/1, 19-21u: Driekoningen

 Is goe ons longen uit ons lijf gaan zingen en veel geld en freit gaan verzamelen, beter wordt het ni ze! Zie da ge allemaal zeker verkleed komt want anders gaan de mensen ma raar kijken! En dan zullen we K-side is onveilig gaan maken!

 

Vrijdag 11/1, 20-22u: Game night 😱

De leiding zit in de examenperiode dus is lekker gezellig gezelschap spellekes komen spelen op de gidsen gaat ons wel goed doen! Als ge leuke spelletjes hebt liggen thuis moet ge die zeker meenemen!! En als de leiding ambetant doe, sorry da zijn de examens..

 

 Vrijdag 18/1, 20-22u: Hapkes vergadering

 Hier is ze dan, de lang verwachte hapkes vergadering! Laat zeker nog wa plaats over in uwen buik zodat ge hier goe kunt komen dauwen! Neem allemaal ook zeker jullie favoriete hapjes mee! De leiding voorziet ook zeker en vast wat lekkers x

 

 Zondag 27/1, 10-…: Filmontbijt’je

 Onze examens zijn bijna gedaan, EINDELIJK 🤯

Om het naderende einde te vieren doen we is een goei filmontbijt! De leiding voorziet voor jullie allemaal een lekkere maaltijd voor het magere bedrag van 2 eurotjes, dus hier moete u al geen zorgen over maken! Neem ook zeker allemaal uwe favoriete film mee!

PS: De vergadering is gedaan zodra de film uit is

 

Zondag 03/02/2019 Eefvergadering 14u-17u

Deze vergadering is er eentje die jullie niet willen missen!!! Gegarandeerd ne namiddag vol leuke activiteiten en spellen. Wie is Eef, wat is Eef, waar is Eef, waarom is Eef en Hoe is Eef? Voor een antwoord op al deze vragen –> KOMEN!!!

 

Zondag 10/02/2019 Valentijnvergadering 14u-17u

Jawel, Valentijn komt eraan, maar geen zorgen voor alle singles en niet-singles zullen we jullie deze vergadering goed voorbereiden op de komende feestdag. Voor de singles: ‘hoe overleef ik Valentijn zonder mij te ergeren aan al die koppeltjes?’ en voor de niet-singles: ‘hoe beleef ik Valentijn het beste met mijn lief?’ Zeker komen dus!

 

17/02/2019 GEEN VERGADERING

De leiding gaat nog maar eens op weekend om belangrijke dingen te bespreken zoals weekends, kamp, opendeurdag,…
Hierdoor kunnen we dus jammer genoeg geen leiding geven. Eindelijk nog eens een vrije zondagmiddag voor jullie om rustig te chillen.

 

Zondag 24/02/2019 Snorwedstrijdvergadering 10u-18u

HUH WAT??? EEN SNORWEDSTRIJD??!?! Ja ze maar zeker! Nieuwsgierig? Dan moet ge komen. Zo simpel ist gewoon. PAS OP, LET GOED OP HET UUR! Vergeet ook zeker geen lunchpakket mee te nemen.

 

Zondag 03/03/2019 Zwemvergadering 14u-18u

Jawel tis letterlijk wat ge leest. Geen addertjes onder het gras of verrassingen die achter de hoek schuilen. We gaan gewoon is zwemmen met alle gidskes. Suuuuper chill dus. Maar dit is uiteraard niet gratis dus vergeet zeker geen €… mee te nemen! En ni vergeten tis tot 18u!!! want we moeten nog naar de locatie fietsen dus vergeet zeker uw stalen ros ook niet! Uiteraard ook zwemgerief niet vergeten. Spreekt voor zich hè 😉

 

Zondag 10/03/2019 Welcome to my crib-vergadering 14u-17u

Ons lokaal? Wa is da voor ne nest. Vandaag gaan we dat helemaal pimpen en inrichten gelijk dat wij dat zelf willen! Dus kom af als ge uwe naam op de muur wilt voor de komende jaren! Heb je thuis nog restjes verf die je niet meer nodig hebt? Zeker meenemen, kunnen we altijd gebruiken op ons muren!!

 

Zondag 17/03/2019 VERRASSINGSVERGADERING 14u-17u

Wat zal het zijn? Wie zal het weten? JULLIE NIET HAHAHAHA
Maar komen want tis echt de moeite heb ik gehoord 😉

 

22/03 – 24/03 GEMENGD WEEKEND

Eindelijk is het tijd voor het gemengd weekend. Iets waar jullie al zo lang naar uitkijken. Meer info over het weekend komen jullie nog te weten!

 

Zondag 31/03/2019 Saunavergadering 13u – 17u

Vandaag gaan we naar de sauna, goe weken in ons eigen zweet dus. Wie vindt dat nu niet leuk? Vergeet zeker geen zwemgerief en een handdoek mee te nemen. De rest regelen wij wel. (Als ge daar niet goe tegen kunt, niet twijfelen om te komen, we gaan nog andere dingen ook doen) vergadering start al om 13u!

 

Wij hebben alvast super veel zin in het jaar! Kom zeker altijd massaal af, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Moest ge jammer genoeg niet kunnen komen mail dan zeker en vast af! En zie ook da ge altijd goed in uniform komt!

 

Drie dikke smakkers van Leen, Toto, Ferreira en Nikke