Gidsen

JANUARI

Woehoeeew, gelukkig nieuwjaar! Wij vliegen samen 2022 in met weer schitterende vergaderingen. Let op, in januari zijn het nog steeds avondvergadering want nu heeft de leiding examens 😢 (kijk altijd goed de uren en de dag na, want deze verschillen deze maand af en toe).

Zaterdag 8 januari, 18u – 20u: Soepverkoop

De diepvries van de gidsen zit nog boordevol met onze overheerlijke soep van de wintermarkt en die willen we natuurlijk niet zomaar weggooien. Daarom gaan we vandaag de straten op om nog wat geld in te zamelen voor ons kamp! Vergeet zeker uw verkooptrucs thuis niet en wees in grote getallen aanwezig, hoe meer we verkopen, hoe’n zotter kamp het wordt!!

Vrijdag 14 januari, 19u30 – 21u30: Roddelen-in-de-bedjes-vergadering

In deze koude wintermaanden is er niks beter dan gezellig in je warme zetel te blijven liggen. Deze week doen we dit op de gidsen! Samen ons eens goed ontspannen terwijl we in een massagetrein zitten, wat wilt ne mens nog meer? Op het einde van de avond willen we al jullie roddels weten hihi, kom in comfortabele kleding en neem je slaapzak mee zodat we er een gezellige avond van kunnen maken!

Vrijdag 21 januari, 19u30 – 21u30: Afreageer vergadering

Heb jij zin om je eens goed uit te leven en alle frustraties eruit te gooien? Dan is dit de ideale vergadering! Neem al jullie frustraties mee naar de wei en dan kunnen we ze gezamenlijk uit jullie systeem werken. Neem zeker alles mee van thuis dat kapot mag (zoals borden, glazen, flessen, televisie, kast, … noem maar op)!!! Maar vergeet zeker geen toestemming te vragen aan de mama en de papa natuurlijk!

Zaterdag 29 januari, 19u30 – 21u30: filmvergadering

De leiding is wat moe van de examens, daarom gaan we het vandaag rustig aan doen en gezellig een filmke kijken met wat bijbehorende snackjes. Neem zeker allemaal jullie favoriete film(s) mee zodat we snel kunnen beslissen welke we gaan zien! Voor (nog) één keer mogen jullie deze vergadering jullie uniform thuis laten en iets comfortabel aantrekken. 

Vergeet niet af te mailen. Voor avondvergaderingen is dat vóór woensdagavond 20:00 via eender welk communicatiemiddel. Neem ook elke vergadering voor de zekerheid een mondmasker mee.

Jullie kapoenen,

,

Pitti, Vikki, Ilsi, Beiri & Tikki x

De wet:

Een gids is…

een eerlijk en blij kameraad

ze doet mee en zet zich in

ze wilt winnen, maar kan verliezen

ze is fijn in haar optreden

ze is een opmerkzaam ontdekker

ze draagt zorg voor hetgeen ze gebruikt

en ze helpt graag waar ze kan