Gidsen

JUNI

Ooh nee, de laatste maand van het gidsenjaar is alweer aangebroken snik ūüôĀ¬†

Maar niet getreurd, gelukkig hebben we nog een paar topvergaderingen voor jullie klaar liggen! Wij hebben er alvast zin in om het jaar mooi af te sluiten!

Vrijdag 03/06 19u00-21u00: Ikea-vergadering

Zweedse balletjes, verloren lopen tussen eindeloze gangen, honderden bedden uittesten, je droomhuis voor de toekomst inrichten… Ja ja, jullie hebben het juist geraden. Vandaag gaan we onze lievelingswinkel, de Ikea, onveilig maken! Allemaal komen dus om te zien wat deze coole vergadering voor jullie in petto heeft!

BELANGRIJK: 

  • Kom niet in jullie uniform, maar doe jullie gewone kleren aan!!
  • We spreken af om 19u00 aan de Ikea van Wilrijk (Boomsesteenweg 755), dus niet op de gidsenwei. Je kan best carpoolen of met de fiets komen.
  • Neem je gsm mee

Vrijdag 10/06 19u30-21u30: Dropping

Spanneeend vandaag worden jullie ergens op een geheime plaats gedropt. Wees dapper en haal uw innerlijke padvinder in uzelf naar boven en hopelijk kunnen jullie de weg terugvinden…

Vrijdag 17/06 19u30-21u30: Afscheidsvergadering

WAAAAAAAAAAAAAAT, de laatste echte vergadering :((. Deze vergadering zal er iemand afscheid nemen van zijn gidsen carrière (zonder kamp meegerekend). Wie dit is, blijft nog geheim. Hierbij wel enkele tips:

  • oud
  • versleten

Zondag 26/06 10u-17u: Slotdag

Jaaa slotdag! Mooi weer, leuke mensen, flinke leden, …
Dit zal de beste afsluiter van het jaar worden. Zeker komen dus!

Enkele praktische info:

  • We spreken om 10u af aan het domein van Hofstade (Tervuursesteenweg z/n 1981 Hofstade, hoofdingang parking D) en om¬†17u¬†mogen jullie daar terug opgehaald worden.
  • Vergeet geen ‚ā¨2,50 voor de inkom mee te nemen of te storten naar de gidsenrekening! Je mag ook nog wat extra geld meenemen om daar iets te kopen.
  • Neem¬†lunchpakket, drinkbus en zwemgerief mee!

Dit waren dan de laatste vergaderingen van het jaar :(( Hopelijk vonden jullie ze super tof. De leiding staat nu al te springen om jullie lieve gezichtjes 20 juli te ontvangen om samen op kamp te gaan! Tot dan :))

Dikke smakkers

Heel veel lieve zoentjes,

Ilsie, Viksnor, Tikson, Piet en Beire

De wet:

Een gids is…

een eerlijk en blij kameraad

ze doet mee en zet zich in

ze wilt winnen, maar kan verliezen

ze is fijn in haar optreden

ze is een opmerkzaam ontdekker

ze draagt zorg voor hetgeen ze gebruikt

en ze helpt graag waar ze kan