Gidsen

Juni

Wat???? De ALLERLAATSTE MAAND? Yep, heel jammer, maar niet getreurd. Het kamp komt dichter en dichter. Dus ik zou zeggen, komt nog heel de maand juni naar de vergaderingen en maak nog het beste van die laatste vergaderingen en voordat je het weet zitten we al in de Ardennen.

 

 

Vrijdag 31/05/2019 Filmavond 20u – 22u

Zoals jullie wel weten zijn de examens stillekes aan begonnen voor de leiding. Dus zoals gewoonlijk doen we deze maand enkel avondvergaderingen. We beginnen met een rustig filmavondje. Kan niet slecht zijn hè. De vergadering is gedaan van zodra de film gedaan is, dus het einduur is maar een ruwe schatting. (Ja deze vergadering is eigenlijk nog in de maand mei, maar we nemen die er gewoon bij 🙂 )

 

Vrijdag 07/06/2019 Afreageervergadering 20u – 22u 

Aangezien de vorige afreageervergadering een flop was doordat er maar 4 leden waren >:( gaan we dat gewoon nog is proberen. Allen aanwezig en we geven er een lap op!!! Alles mag kapot deze vergadering dus als ge iets hebt liggen thuis dat ge écht écht niet meer wilt. Pak het gerust mee.

 

Zaterdag 15/06/2019 Quiz 20u – 22u

Wablieft? Ja ze maar zeker! Gewoon ne quiz begot. Probeer zeker te komen want wie weet vallen er wel prijzen te winnen 😮

Tip: Denk al maar aan een originele ploegnaam zodat we daar geen halfuur tijd mee verliezen.

 

Zondag 23/06/2019 Slotdag 10u – 17u

De allerlaatste vergadering van het jaar?????? Vandaag gaan we met alle leden van de gidsen een dagje doorbrengen op locatie. Zoals gewoonlijk gaan de oudste takken met de fiets heen en terug. Naar waar dat we gaan? Dat is voorlopig nog een verrassing.

Zeker niet te vergeten:

  • Fiets
  • Perfect uniform!
  • Lunchpakket
  • Drinken
  • Koek(en)
  •  Zwemgerief
  • Eventueel regenjas (hangt af van het weer)

Meer info: Slotdag-gidsen-2019(1)

 

 

Ja het is zover, de vergaderingen van dit jaar zijn gedaan. Geniet van de eerste twee weken van de zomervakantie en dan zien wij jullie allemaal op kamp!!!

Ne stevige linker van:

Leen, Milio, Nikke, Toto