Gidsen

December 

Leiding van de maand: Jazze: +32 474 19 28 01

YESSSS, we zijn al in december, de maand van de 2 tofste mannen die er bestaan. Sinterklaas en de Kerstman! Vanaf deze maand beginnen de avondvergaderingen dus lees telkens goed de vokajogi na voor de juiste dagen en uren te checken. En vergeet niet iets te sturen als je niet kan komen, want dit gebeurt nog niet echt zo grondig! Een smsje sturen is niet moeilijk, zeker niet voor onze generatie 😉

Vrijdag 1 december: 19:00 – 20:30 uur: SINTERKLAAS

Hij komt, hij komt,
de lieve, goede Sint.
Mijn beste vrind, jouw beste vrind,
de vrind van ieder kind!

JA JA GIDSEN, de sint komt dit jaar weeral op bezoek, dus laat vandaag die ondeugende kant van jullie eens thuis en zet allemaal jullie beste beentje voor, voor deze grote meneer.

sinterklaas

Vrijdag 8 december: 20:00 – 22:00 uur: Zomervergadering

Goh, tijdens die lange, koude en donkere winterdagen verlangen we toch af en toe nog eens naar de zon! Wel lieve gidskes, vandaag gaan we met zen allen naar SPANJE!

Mopje, we blijven nog steeds op onze gidsenwei lol! Maar we gaan wel het gezellige, warme en mooie zomergevoel terug naar boven halen. Heb je zin in een lekkere mocktail of 2, kom dan zeker naar de wei vandaag!

mocktails

Zaterdag 16 december: 19:45 – 21:30 uur YEAH BOWLINGGGGGG!

Vandaag gaan we lekker bowlen, even ontspannen van al die examens en even al de frustraties losgooien, en ach ja, de leiding wilt jullie ook gewoon eens afdrogen! Neem vandaag allemaal 6 euro mee (voor de bowling + drankje), en we verwachten jullie allemaal om 19:45(!!!!) uur aan dit adres:

Wima Schelle
Boomsesteenweg 35
2627 Schelle

Jullie mogen ook terug opgehaald worden op dit adres, om 21u30.

Als je weet dat je wel mee OF niet mee kunt gaan bowlen, vul dan de vragen in, in onderstaande link, en liefst ten laatste tegen 9 december, zodat we op tijd kunnen reserveren.

https://goo.gl/forms/xR4XQKvuLmVB41O62

Vrijdag 22 december: 20:00 – 22:00 uur: Kerstfeest!

Ja ja lieve gidsen, het jaar moeten we natuurlijk afsluiten met ne knaller van formaat, dus we gaan vandaag samen met onze collega’s van de scouts en kokaz kerst vieren.

Niet twijfelen, gewoon komen!

Lieve lieve groetjes,

Jullie leiding xoxo

gidsentak