Gidsen

Vokajogi juni

 Het jaar is al zooooo snel gegaan. We zitten al in de maand juni. Maar niet
getreurd, we maken nog zeker spetterende vergaderingen!!!!!

Leiding van de maand: Jasmine 04/74 19 28 01

Vrijdag 2 juni : 20u-22u : Casino Royal

Vandaag wanen we ons met z’n alle even in Las Vegas, want we gaan gokken en oep de kas spelen! Zie dat je allemaal er even goed uit zie als het chique volk dat  daar rondloopt, en als je op het einde van de avond veel hebt gewonnen en genoeg geld hebt verdiend, kan je misschien wel Louboutins halen, of Gucci, voor ieder wat wils!

Vrijdag 9 juni : 20 – 22u : Filmvergadering

Zoals de al oude traditie het beaamt, is er tijdens de examenperiode ook tijd voor een amusante film! Pak allemaal jullie favoriete kaskraker mee, en dan zullen we een stemronde houden wat we gaan zien! Leun achterover en geniet!

Vrijdag 16 juni : 18u-21u : Kookvergadering

Omdat wij oprecht denken dat jullie echte keukenprinsessen zijn, en om ons al eens voor te bereiden voor op fietskamp, gaan we vanavond samen lekker koken! Wat we gaan maken, is voor jullie nog een verassing, maar dames, niet getreurd, jullie leiding zal jullie wederom niet teleurstellen! Kom met z’n alle af, en neem jullie Sergio Herman imago mee, en onthoudt, met hoe meer we zijn, hoe sneller het eten klaar is!

Zondag 25 juni ??-??u : Slotdag

Jammer maar helaas, het jaar zit er alweer op. Maar voor we op een spetterend kamp vertrekken, sluiten we het jaar af met een superleuke slotdag!
We verwachten jullie allemaal om 9:30 uur aan De Schorre in Boom. Wat we daar allemaal gaan doen blijft nog een verrassing.
Wat moeten jullie allemaal meenemen:
– Lunchpakket
– Genoeg drinken
– Koekje/fruitje
– Eventueel regenjas
– Zonnecrème en hoofddeksel
– 15 euro
– Identiteitskaart/Kids-ID
– Kleine handdoek
Om 17:00 uur sluiten we allemaal samen het jaar af en mogen de leden terug opgehaald worden aan De Shorre.
Exact adres: Schommelei 1 2850 Boom België
Hopelijk hebben jullie er zin in! Wij alvast wel. Kan je er niet bij zijn? Laat dit dan zeker op tijd weten aan je leiding.
Dikke kussen
Al de leiding!

 

Ziezo, dit was weeral de maand juni! We moeten bijna afscheid nemen van elkaar, maar dit zullen we zeker in stijl doen! Kom daarom altijd naar de vergaderingen, zodat we met z’n alle plezier kunnen maken hehe! Zorg wel steeds dat je mooi in uniform komt, niet onbelangrijk!

 

Milanooo x Jappeeey x Dochezkeeeeeeeeeuh x Pepinoooooow x Jazzeeeeeeeeey x

509ec524-ed20-11e5-b86f-9b33716021bd_originalimages2-persgroep-netsag96741122-04-2015: Wielrennen: Waalse Pijl vrouwen: Huy Huy (BEL) Cycling: The last European spring UCI Worldcup womenrace was the Fleche Walonne. A race in the Ardennes with two times the Mur de Huy as climb.. Anna van der Breggen is de sterkste op de muur van Huy