Gidsen

Februari 

Leiding van de maand: Lisa: +32 496 60 28 36

Hallokes gidsen! Nu januari achter de rug is, zijn alle feesten officieel voorbij. JAMMER! Gelukkig stopt het feest op de gidsen nooit. We verwelkomen jullie dus ook deze maand weer met open armen! De examens van de leiding zijn ook (eindelijk) voorbij, dus we staan weer paraat op zondag van 14u tot 17u!

Verder, zoals altijd: Afmailen/smsen + altijd perfect uniform, tenzij wij het zeggen. !!!Een jeansbroek is geen uniform!!!

Zondag 4 februari 14u-17u: Festivalvergadering

Het weer slaagt nog steeds goed tegen, maar wij zitten met ons hoofd al in de zomer: met een zonnebrilleke op onze snuit, een frisdrankje in de hand,… en dat allemaal op een festivalwei natuurlijk.

Wij kunnen zo lang niet meer wachten, dus maken we zondag gewoon een festivalwei van die van ons. Welkomwelkom op Rock Gids 2018 😎😎

Zondag 11 februari 14u-17u: Valentijn (ooh)

We halen k3 er even bij: ‘Waaaas jij al oooooit zo verliefd, helemaal verloren? Waaas jij al oooooit zo verliefd, tot over je oren?’ Jaaaa het is bijna de dag van de verliefde mensen. Kom mee je verliefde of gebroken hartje vieren vandaag. Alles lekker melig dus deze vergadering, of net niet?

Zondag 18 februari 14u-17u: Grave-gidsen-vergadering

Woehoe, tijd om jullie ultratalenten boven te halen. ’t Wordt een spannende vandaag!

Zondag 25 februari: 14u-17u: Oh, oh, mexicoooo

De Mexicanen worden gezien als een van de meest vrolijke volkeren op de wereld. Veel gedans en getier. Lijkt een beetje op het gidsenvolk zeker?
Pluspunten voor verklede mexicanen/gidsen!

 

XOXO Polle, Pitta, Lisa, Jazze, Josse