Gidsen

September

Helaas helaas,
de vakantie is gedaan, ’t is weeral veel te snel gegaan, terug naar school en de volgende vakantie is nog hééél ver weg… MAAR niet getreurd, want september wilt ook zeggen dat jullie jullie beste vrienden en vriendinnen (lees: de leiding) terug kunnen zien en dat het gidsenjaar weer ne nieuwe start neemt, verlost van die derdejaars (maar om te lachen he) en nieuwe eerstejaars, wij hebben er alvast heel veel goesting in, jullie hopelijk ook!!!

Leiding van de maand: Pitta: 0476835715

Zondag 10 september 10u-17u: Openingsvergadering:

Eerste vergadering van het jaar, al direct een bekend scenario, we shotten de derdejaars uit richting jins en verwelkomen nieuwe, toffe eerstejaars op een gepaste manier. Zie dat jullie allemaal om 10 uur met lunchpakketje op de wei staan (stalen ros is ook altijd gemakkelijk), eerstejaars voorzien best ook nog kleren die vuil mogen worden. Vanaf 16 uur volgt dan het hoogtepunt van het jaar, de befaamde show van de leiding, waarvoor alle ouders van harte zijn uitgenodigd.

Zondag 17 september 14u-17u: Kennismakingsvergadering:

Gidsen, wat zijn ze? Wat denken ze? Waarover praten ze? Allemaal vragen waar we vandaag hopelijk al een klein antwoordje op kunnen vormen, want we leren elkaar echt vanbinnen en vanbuiten kennen, alle geheimen op tafel… Ok zo extreem misschien ook weer niet, maar zeker een aanrader om vandaag present te zijn.

Zondag 24 september 14u-17u: Chocoladevergadering:

chocoladeUit recent wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat chocolade ne mens echt gelukkiger kan maken, dus zullen wij vandaag het aangename is aan het nuttige koppelen en ons verdiepen in de wereld van de chocolade, hoe we dit zullen doen kunnen jullie alleen ontdekken als jullie aanwezig zijn, zelfs al lust je dit ‘bruine goud’ ni graag, zal dit nog steeds een vergadering voor jou zijn .

 

Oktober

Nu we al wat aan elkaar gewend zijn na september, is oktober hier al, de maand van bal en fuif, dus dat wilt zeggen, dat jullie het op zondag heel af en toe zonder ons en een vergadering moeten stellen, snik…. Maaar wanhoop niet want de vergaderingen die er zijn, zijn stuk voor stuk kleppers van formaat!

 Leiding van de maand: Polle: 0476854374
Zondag 1 oktober: Geen Vergadering:

Dju he, jammer genoeg genen toffe zondag voor jullie, want wij zijn zelf op weekend om van alles en nog wat voor jullie te plannen, tot volgende week dan maar!!

Zondag 8 oktober 14u-17u: Bananenvergadering:

Een banaan lijkt maar een gewoon stom voorwerp, maar niets is minder waar, als je hem van dichterbij gaat bekijken is het in elk opzicht een stukje kunst. Zijn perfecte kromming, die geel-groene kleur, we zouden er boeken over vol kunnen schrijven… Ode aan de banaan vandaag op de gidsenwei, neem allemaal zeker ook jullie eigen banaan mee!

Vrijdag 13 oktober: BLOW THA SPEAKERS

Zoals elk jaar is het weer tijd voor de fuif in de Magdalenazaal, verdere uitleg zullen jullie nog wel genoeg zien op affiches enzo…

Zaterdag 14 oktober: Bal:

En na de benen eens goed losgegooid te hebben volgt natuurlijk het bal, waarvoor jullie iedereen die jullie kennen zeker moeten uitnodigen, want niemand verdient het om zoiets te moeten missen!!

afbeelding-baluitnodiging

Zondag 15 oktober: Geen Vergadering:

Vandaag geen vergadering, wij hebben deze zondag helemaal nodig om te bekomen van de héél vermoeiende vorige dagen, volgende week staan we weer paraat.

Zondag 22 oktober 14u-17u: Lisa en Polle zijn jarig-vergadering:

Jaaa jullie lezen het goed, in oktober zijn niet één, maar twee van jullie favoriete personen ter wereld jarig! Een goeie 22 jaar geleden zijn in het kleine Kontich zowel Polle als Lisa geboren, iets dat we niet zomaar onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan, reden tot vieren genoeg dus, zeker komen als je nog bij de favorietjes wilt horen 😊

Zaterdag 28 oktober 20u-22u: Halloweenvergadering:

Ook al zeggen jullie misschien van niks bang te zijn, wij weten wel beter: jullie leerkracht wiskunde, lege zakken chipkes, een dag zonder ons doorbrengen en noem maar op. Verwacht dit en nog veel meer allemaal maar vanavond in een vergadering waarvan jullie binnen 20 jaar nog praten (allez dat hopen wij toch stiekem…), let zeker op de speciale uren vandaag, halloween over de middag zou een beetje stom zijn.

Stevige linker en kussen van de leiding xoxoxo

jazze  josse  polle   lou   pitta

Jazze                               Josse                                Polle                         Lisa                             Pitta