Gidsen

Joepie nieuwe vokajogi

 

Zaterdag 24/11, vanaf 16u-…: Lekker komen kokkerellen 

Goe, leuk, tof, we hebben al jullie helpende handen nodig om een lekker soepke te maken om morgen op de kerstmarkt te verkopen! Wat je zeker mag meenemen als je dit thuis hebt liggen is een goei groot mes en een snijplank! (voorzichtig) Het zal hard werken zijn maar zeker met de nodige toffe sfeer en gepaste achtergrond muziek (hardheid 10 bijvoorbeeld!)

 

Zondag 25/11, 13u-18u: Kerstmarkt

We doen met heel de gidsen vanaf dit jaar een nieuw evenement, niets minder dan een super gezellig kerstmarktje! Hoe dit allemaal in zijn gang zal gaan en wat wij als gidsen op dit evenement als meerwaarde gaan brengen zullen jullie allemaal nog doorgebrieft krijgen!

 

December

 Zaterdag 1/12, 20-22u: De Sint komt!!!!

 Wow wow wacht?! De Sint? De enige echte Sint?

Ja hoor, dat is zeker en vast het geval! Als ge graag een cadeautje wilt en is een goei liedje komt zingen voor de Sint (bijvoorbeeld Donker Leven) kom dan zeker af!

 

 Zondag 9/12, 10-12u: Afreageervergadering

 Wanneer 1 of meerdere van onderstaande opties van toepassing is moet ge komen!!!

☐ Ik heb al kei veel gestudeerd en mijne kop ontploft

☐ Ik zou eigenlijk moeten studeren maar ben echt niks aant doen

☐ Ik heb zin om dingen te mollen

☐ Ik moet hoognodig heeeel veel stress kwijt

☐ Ik ben een echte gids en kom gewoon altijd want ik ben supertof

☐ Ik heb de beste leiding van heel de gidsen

(Als ge iets leutig hebt da kapot mag neem dit dan zeker mee)

 

Zaterdag 15/12, 19:45-22u: Scheuvel vergadering

 Me allemaal is goe gaan klungelen op het ijs? Das pas goed voor de examenstress! We zullen Leen een pleziereke doen en ne tikkertje slinger doen!

Vergeet zeker geen handschoenenen €5voor den inkom. We spreken gewoon af op de gidsen maar ben wel op tijd dat we tegen 8 toch echt opt ijs zitten!

 

 Vrijdag 21/12, 20-22u: Dik kerst fiesje

 Niks ga over een goei dik kerst feestje! Twee belangrijke dingen die ge al zeker niet moogt vergeten, allereerst, het is te doen bij onze lieve vrienden van de scouts. (dus kom ook rechtstreeks naar hier) En laatste maar zeeeeker niet minder belangrijk, neem een klein cadeautjemee van €2.

 

 Januari

Zaterdag 5/1, 19-21u: Driekoningen

 Is goe ons longen uit ons lijf gaan zingen en veel geld en freit gaan verzamelen, beter wordt het ni ze! Zie da ge allemaal zeker verkleed komt want anders gaan de mensen ma raar kijken! En dan zullen we K-side is onveilig gaan maken!

 

Vrijdag 11/1, 20-22u: Game night 😱

De leiding zit in de examenperiode dus is lekker gezellig gezelschap spellekes komen spelen op de gidsen gaat ons wel goed doen! Als ge leuke spelletjes hebt liggen thuis moet ge die zeker meenemen!! En als de leiding ambetant doe, sorry da zijn de examens..

 

 Vrijdag 18/1, 20-22u: Hapkes vergadering

 Hier is ze dan, de lang verwachte hapkes vergadering! Laat zeker nog wa plaats over in uwen buik zodat ge hier goe kunt komen dauwen! Neem allemaal ook zeker jullie favoriete hapjes mee! De leiding voorziet ook zeker en vast wat lekkers x

 

 Zondag 27/1, 10-…: Filmontbijt’je

 Onze examens zijn bijna gedaan, EINDELIJK 🤯

Om het naderende einde te vieren doen we is een goei filmontbijt! De leiding voorziet voor jullie allemaal een lekkere maaltijd voor het magere bedrag van 2 eurotjes, dus hier moete u al geen zorgen over maken! Neem ook zeker allemaal uwe favoriete film mee!

PS: De vergadering is gedaan zodra de film uit is

 

 

Wij hebben alvast super veel zin in het jaar! Kom zeker altijd massaal af, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Moest ge jammer genoeg niet kunnen komen mail dan zeker en vast af! En zie ook da ge altijd goed in uniform komt!

 

Drie dikke smakkers van Toto, Nikke, Leentje en Ferreira