Gidsen

Mei

Yoooo gidskes, het is zover, de VOORlaatste maand van het gidsenjaar!!! Maar wees niet getreurd, zéker niet, want het is weer een maand boordevol toppers van vergaderingen. Dus scroll snel naar beneden als je wil weten wat er allemaal op de agenda staat.

 

05/05/’19 MILIEU-ACTIE  13:15u – 16:30u

Jawel je leest het goed, vandaag gaan we nog een laatste keer wat geld inzamelen voor het kamp. We kunnen het zeker gebruiken zodat we echt iets ongelooflijk graaf kunnen doen in juli. Dus allen aanwezig! De locatie waar we zowel starten als afsluiten is de zandbergen!!! Zie dus dat je zeker NIET op de gidsen staat 🙂 Kijk ook nog is goed naar het uur! We gaan het milieu wat properder maken vandaag dus dat zijn 2 vliegen in 1 klap.

 

12/05/’19 verrassingsvergadering 14U – 17U

Hmm wat zou de leiding nu weer in petto hebben?? Een hele grote verrassing waardoor jullie van jullie sokken geblazen worden denk ik. (of misschien nét niet) Komen naar de gidsen om het te weten komen dus!

 

19/05/’19 poolparty??? 14u – 17u

Ja je leest het goed, vandaag gaan we rustig relaxen aan het zwembad van de enige echt Leen Holemans. Pakt uw zwemgerief mee (of doe het op voorhand al aan). We spreken dan ook gewoon af bij Leen thuis. Adres: Blauwesteenstraat 80, 2550 Kontich

 

24/05/’19 Kampinfo-avond 19u – 21u

Belangrijke info hierbij, het is een doorlopende avond, dus je mag langskomen tussen 19 en 21. Het is maar zodat jullie er niet allemaal tegelijkertijd staan om 19u. Deze dag leggen wij het kampthema uit, krijgen jullie de praktische informatie en kunnen jullie beslissen om mee te gaan (ja duh dat wordt super leuk).

 

 

Hopla de maand mei is voorbij, we zijn niet droevig maar heel blij. Het leven is niet donker maar licht, want juni brengt ons dichter bij het kamp. Dat is geen ramp maar een succes want het wordt echt ‘the best’. Oke dit heel slechte tekstje is nu klaar net zoals het einde van het gidsenjaar. ha ha challasss a niffauws

De gebelde bende van K-side x groetjes

Nikke, Leen, Emilio, Toto