Gidsen

Maart 

Leiding van de maand: Pitta: +32 476 83 57 15

Jajaja het is al weer maart, ook deze maand zijn er gelukkig weer heel wa dingen om naar uit te kijken. De lente begint, dus het wordt hier (hopelijk) terug wa warmer, we gaan op weekend me de jongensss (en meisjes) van de scouts en kokaz, jullie grote voorbeeld is jarig in deze maand en nog zooveel meer, we zullen er maar rap invliegen. Vergeet ook deze maand niet flink op tijd af te zeggen.

 

Zondag 4 Maart 14:00-17:00: Mexicoooo:

Wegvluchten van de koude vandaag kan op de wei, want wij gaan met z’n allen een klein tripke van 3 uur richting Mexico doen. Zwiert allemaal jullie beste valse snorren en sombrero’s zeker en vast aan, want da kan niet ontbreken op deze vakantie.

Zondag 11 Maart 14:00-17:00: Verrassingsvergadering

Omdat wij weten hoe graag jullie allemaal verrast worden om nen doordeweekse zondag, laten wij ons vandaag van onzen beste kant zien en zorgen wij voor de grootste verrassingen van jullie leven sinds Frankie die een vrouw werd in Thuis. Huuu maar leiding wa gaan wij dan doeen??? (lees in zaagstem) Gewoon komen en dan zullen jullie het wel zien.

Vrijdag 16 Maart 19:30 – Zondag 18 Maart +/- 13:00: Gemengd gabberweekend

Het is eindelijk zover, het langverwachte gemengd weekend is er, we gaan dit weekend den beste gabber in onszelf naar boven halen. We spreken om 19:30 af aan het Station van Kontich in gabber-outfit (BELANGRIJK: het moet wel duidelijk zijn dat je van de scouts bent dus bv das, hemd wel aan)  en met de fiets . Hier zullen we zondagmiddag rond 13:00 ook terug aankomen. Als jullie meewillen, gelieve dan voor 11 maart €25 te storten op BE21 0636 0594 6103 met als mededeling ‘gemengd weekend + naam lid + tak’. De rest van de info vinden in onderstaand filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=A9N12URyhsk&feature=youtu.be

 

Zondag 25 Maart: Geen vergadering:

Vandaag hebben jullie een dagje verlof om extra te bekomen van de drukke maand, want wij zijn op leidingsweekend met de rest van de leiding, pech voor jullie, maar volgende week zijn we er weer met meer vergaderingen.

Zozo da was al het einde van de maand, op richting einde van het jaar en opendeurdag (zeker inschrijven daarvoor). Stevige linkerpol en kusjes van ons xoxoxo

Lisa, Polle, Josse, Jazze en Pitta