Gidsen

 

Februari

Gegroet en welkom terug! Januari hebben we weeral versleten en dat wil zeggen dat de examens voor de leiding eindelijk achter de rug zijn jeeeuuuy. Bijgevolg grijpen we terug naar het oeroude recept van vergaderingen op zondagnamiddag, dolle pret!!!

Zondag 04/02 14u – 17u: Mini maxi vergadering 

Vandaag gaan we lekker samen troepen met de Elfjes voor een onvervalste klassieker. Dit deels omdat er een klein tekort is aan beschikbare leiding maar uiteraard vooral omdat het nog steeds een super leuk concept is. Haal je innerlijke 6-jarige naar boven en kom zoet meespelen met ons en de kleinsten van de groep.

Zondag  11/02 14u – 17u: Valentijn vergadering 

Een kleine 3 dagen te vroeg maar dat bedekken we met de mantel der liefde. In volle charge gaan we romantische tour op en halen alle trucen uit de kast. Diner bij kaarslicht, rozenblaadjes, serenades aan het balkon, Frank Sinatra, … vandaag ontleden we het hele spectrum van de romantiek en zullen we ontdekken wie de echte charmeurs van de bende zijn.

Zondag 18/02: GEEN VERGADERING 

Blijf allemaal maar flink thuis deze zondag want op de wei gaat er nog minder dan niks te doen zijn. Wij als leiding zijnde trekken allemaal heel het weekend naar het Grote Nationale Congres van Scouts- en Gidsenleiders. Daar jullie niet op de gastenlijst staan en alle plus one tickets al bezet zijn zullen jullie het een zondag zonder ons moeten doen. Tot de volgende!!!

Zondag 25/02 14u – 17u: verrassingsvergadering 

Zoals de naam doet vermoeden is wat we vandaag gaan doen een gigantisch staatsgeheim dat we voorlopig nog niet aan jullie neusjes gaan hangen. Bijgevolg dient deze tekst vooral als opvulling van de pagina en is het bestaan ervan zo goed als nutteloos. Eén kleine tipje van de sluier kan ik  alvast oplichten: er kunnen mogelijks wel special guests komen.

Ennnn niet te vergeten de wet:

Een gids is…
een eerlijk en blij kameraad
ze doet mee en zet zich in
ze wilt winnen, maar kan verliezen
ze is fijn in haar optreden
ze is een opmerkzaam ontdekker
ze draagt zorg voor hetgeen ze gebruikt
en ze helpt graag waar ze kan