Gidsen

Het nieuwe jaar is weer gestart en we vliegen er weer met volle goesting in!

September

Zondag 9/9, 10-17u: Openingsvergadering

Hupsa het is weer van da, er wordt weer een fantastisch gidsenjaar gestart! Kom zeker massaal opdagen zodat we er ineens een goei lap op kunnen geven! Nog 2 dingen da ge ni moogt vergeten; een lunchpakket meenemen en aan u ouders melden dat ze om 16u de show mogen komen bewonderen! En maakt er ma 3 dingen van want de 2de en 3de jaars worden me hunne fietsverwacht

 

Zondag 16/9, 14-17u: Wie is wie vergadering

“Seg euhm.. Dingske”

Da willen we na vandaag nimeer horen! We zullen er is werk van maken om onze medeleden en leiding goed te leren kennen!

 

Zondag 23/9: Geen vergadering😭

De leiding is jammer genoeg op weekend dus zulde een weekendje zonder ons moeten doorkomen

 

Zondag 30/9, 14-17u: Wij zijn skeer-vergadering

Wa er just op de planning sta vandaag is nog een groot geheim! Ge kunt er alvast vanuit gaan da het gene dure ga worden! (Als ge denkt da ge naar de kermis kunt gaan in plaats van de vergadering zou ik maar goe oppassen! (En nee haalt ma niks in u hoofd da wij jullie ritjes in de botsauto’s gaan betalen))

 

 

Oktober

Zondag 7/10, 14-17u: Knutselen bal

Eén van de leukste avonden van het jaar zit er weer is aan te komen en wij kunnen jullie hulp zeker en vast gebruiken! Dus haalt allemaal da artistiek talent maar boven want we gaan het nodig hebben!

 

Vrijdag 12/10: Magdaaa

Joepieeee het is weer is het beste feestje in K-side en omstreken! Als ge altijd al samen me u leiding is hebt willen genieten van ne lekkere frisse Fanta ist nu de moment!

PS: Er wordt niet gelachen me de leiding hun dance moves!!

 

Zaterdag 13/10: Gidsenbal

Vandaag eindelijk het langverwachte spektakel! HET Gidsenbal! Aan de 1ste en 2de jaars zou ik zeggen, zie da ge goe bent uitgeslapen en klaar om u handen uit de mouwen te steken want we gaan jullie hulp zeker kunnen gebruiken! En aan de 3de jaars, komt zeker een hapje eten en genieten van ons prachtig bal!

 

19-20-21/10: Weekenddd🎉

Dit spreekt wel voor zich! VRIJHOUDEN!

En verdere info volgt zeker nog

 

Vrijdag 26/10, 20-22u: Halloween vergadering

Me zo’n bende stoere dames als jullie kan deze vergadering alleen maar top worden he! (lees: wij willen geen traantjes van de schrik zien he) En belangrijkste van al: kom zeker allemaal zo goed mogelijk verkleed!

 

 

November

Zondag 4/11, 14-17u: Welle weg-vergadering

Whooo super tof welle weg!

Zie da ge allemaal om 14:00u zeker aanwezig bent op de Gidsen 27ste Sint Renilde of ge zou wel is achter gelaten kunnen worden!

 

Zondag 11/11, 14-17u: Vuurvergadering

Yess, vandaag gaan we toffe spelletjes spelen, hout verdienen en dan een goei groot vuur maken en een touw doorbranden!

Nee mopje, vandaag gaan we eerder letterlijk met vuur spelen, dus zeker komen!

 

Zondag 18/11, 14-17u: -.. .. .-. – . .—- —-. vergadering

Vandaag wordt weer is ne klepper van formaat! Als ge nen hele slimme ziel bent wete alvast de locatie waar onze vergadering zich zal afspelen! (en als ge over internet beschikt en een beetje me google kunt werken moete het ook wel kunnen vinden) Jullie worden wel gewoon met jullie fiets op de gidsen verwacht!

Zaterdag 24/11, vanaf 16u-…: Lekker komen kokkerellen 

Goe, leuk, tof, we hebben al jullie helpende handen nodig om een lekker soepke te maken om morgen op de kerstmarkt te verkopen! Wat je zeker mag meenemen als je dit thuis hebt liggen is een goei groot mes en een snijplank! (voorzichtig) Het zal hard werken zijn maar zeker met de nodige toffe sfeer en gepaste achtergrond muziek (hardheid 10 bijvoorbeeld!)

 

Zondag 25/11, 13u-18u: Kerstmarkt

We doen met heel de gidsen vanaf dit jaar een nieuw evenement, niets minder dan een super gezellig kerstmarktje! Hoe dit allemaal in zijn gang zal gaan en wat wij als gidsen op dit evenement als meerwaarde gaan brengen zullen jullie allemaal nog doorgebrieft krijgen!

 

 

Wij hebben alvast super veel zin in het jaar! Kom zeker altijd massaal af, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Moest ge jammer genoeg niet kunnen komen mail dan zeker en vast af! En zie ook da ge altijd goed in uniform komt!

 

Drie dikke smakkers van Toto, Nikke, Leentje en Ferreira