Jonggidsen

jogi

9 september van 10-17u, Openingsvergadering

Allerliefste Jonggidsen,

We beginnen het nieuwe jaar met de openingsvergadering en verwachten jullie allemaal om 10u stipt op de gidsen wei! Belangrijk voor de 1ste jaars: vergeet geen vuile kleren mee te nemen voor de overgang. Belangrijk voor de 2de jaars: indien jullie nog dingen hebben om de 1ste jaars onder handen te nemen mogen jullie deze meebrengen en worden ze goedgekeurd door de leiding. Vergeet ook zeker geen lunchpakket mee te nemen voor ‘s middags! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig, tot dan!

 

16 september van 14-17u, Kennismakingsvergadering

Wat is je lievelingskleur? Wie is je favoriete artiest? Wat is je favoriete frituursnack? Voor welke film blijf jij thuis? Wie neem je mee naar een onbewoond eiland? Vandaag gaan we elkaar beter leren kennen zodat het we het gidsenjaar in kunnen gaan zonder geheimen voor elkaar! Wij zijn alvast nieuwsgierig om jullie beter te leren kennen.

 

23 september GEEN vergadering want de leiding is op weekend

Deze zondag is het geen vergadering want de leiding is op weekend, niet getreurd want volgende week staat er een knaller te wachten!

 

30 september van 14-17u, Eén tegen allen

Vandaag gaan we eens testen hoe goed jullie kunnen samenwerken en of jullie de skills hebben om alles tot een goed einde te brengen. Kom zeker af want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

7 oktober van 14-17u, Patrouillevergadering

Bijtjes, prik! Leeuwen, moedig! Beren, sterk! Visjes, blub! Vandaag is het patrouillevergadering! Jullie worden allemaal onderverdeeld in patrouilles, zo leren jullie samenwerken als een echt team, zo leren jullie elkaar beter kennen en dit alles zal jullie band versterken. Het is heel belangrijk en zeker aan te raden dat jullie allemaal aanwezig zijn!!!

 

12-14 oktober BAL & FUIF!!!

Dit weekend is het bal en fuif dus de vergadering zal jammer genoeg niet doorgaan. Vrijdag zijn jullie van harte welkom om jullie dansbenen los te gooien op de kindermagda. Zaterdag zijn jullie bij deze uitgenodigd voor een heus feestmaal en een avond vol spektakel op ons fantastische bal!

 

21 oktober van 14-17u, Legervergadering

Geeeeeeeef acht! Deze zondag is het legervergadering dus trek jullie militaire outfit maar aan, we verwachten jullie talrijk aanwezig voor een vergadering tussen de loopgraven.

 

26 oktober van 20-22u, Halloween

kOm AlLeMaAl LeKkEr GrIeZeLeN VaNdAaG eN wE zUlLeN zIeN hOe StOeR (of hoe bang) jUlLiE eChT zIjN… pAs Op VoOr De VaMpIeReN, sPoKeN, hEkSeN, gEeStEn, ZoMbIeS eN aLlE aNdErE gRiEzElS uIt De OnDeRwErElD! tReK jUlLiE eNgStE oUtFiT aL mAaR aAn En KoM nAaR dE gIdSeNwEi ALS JE DURFT!

 

 

        Stockman              Ieme                Evan               Britt