Jonggidsen

 

April 

STOP! nu al april? We vliegen deze maand in met een onvergetelijk papaka, voor de rest staan er mega leuke vergaderingen op de planning! 

Maandag 1 april – Donderdag 4 april: PAPAKA

Jaja, het is zover!!! We vertrekken eindelijk op papaka. Hopelijk komen jullie allemaal mee want het wordt echt mega leuk!! Verdere info via mail.

Zondag 7 april: VAKANTIE 

Na een episch Papaka is het nu tijd om even bij te tanken. Volgende week verwachten we jullie terug, bruisend van energie en met een gigantische glimlach op jullie gezicht! Geniet van de vakantieeee :)))

Zondag 14 april: ODD scouts 

Get ready voor een avontuur op deze zondag, want we gaan een bezoekje brengen aan die oh zo mysterieuze jongens! Maar voordat jullie de kans krijgen om te chillen met die mega leuke gasten, moeten we ons eerst voorbereiden…

Zaterdag 20 april – Zondag 21 april: opendeurweekend!!! 

Het meest fantastische jaarlijkse opendeurweekend staat op het punt om los te barsten, en geloof me, dit wil je echt niet missen!!!

Zaterdag staat in het teken van een lekkere BBQ, dus zorg dat je erbij bent en sleep de mama’s en papa’s ook gezellig mee. Bereid je voor op een onvergetelijk feest! We verwachten jullie om 17:15 uur op de gidsen waar we eerst met zen allen een spel spelen. Daarna mogen jullie genieten van een lekkere BBQ. Hopelijk tot dan! Verdere info via mail

Zondag worden jullie om 10u op de gidsen verwacht. We eten in de middag ook samen dus vergeet zeker geen lunchpakket! Jullie ouders/neven/nichten/oma’s & opa’s zijn om 16  uur welkom om te komen kijken naar jullie fantastisch showtje. Vergeet zeker geen centje mee te nemen want je kan na de show allemaal lekkers kopen! Tot dan!

Zondag 28 april 10:00-17:00 : PAKOFITO 

Huh, PAKOFITO? Wat is dat? Kom naar de vergadering en ontdek het! Dit wordt super leuk! Opgepast: de vergadering is van 10 – 17 uur!!! Neem ook allemaal jullie fiets mee! 

Voila, zo snel kan het gaan. De maand april zit er al op! we zien jullie terug in mei met suuuuuper leuke nieuwe vergaderingen!!!

Lentekusjes van jullie favo leiding

Mina, Wasbeer, Kea en Specht 

Leiding van de maand: Laura 0488 463 020 

Mei 

Wat vliegt de tijd toch… we zijn al in de maand mei beland. Maar niet gevreesd! Jullie leiding heeft nog een hoop fantastische vergaderingen uit hun mouw getoverd. Kom dus zeker allemaal van het zonnetje genieten op de gidsenwei voor de avondvergaderingen terug beginnen.

 

Zondag 5 mei 14:00 – 17:00: Leidingswissel

HUH? Oh nee, wat een ramp! Jullie krijgen andere leiding voor vandaag. Sorry neefjes, maar we zullen jullie even aan een ander leidingsploegje moeten toevertrouwen (misschien wel jullie leiding van volgend jaar ). Maar vanaf volgende week zullen wij jullie terug komen entertainen!

Zondag 12 mei 14:00 – 17:00: Vetzakkerij vergadering

Owww yeah, na lang wachten is de befaamde vetzakkerij vergadering hier terug. Deze dag staat volledig in thema van de vetzakkerij, laat dat innerlijke varkentje dus maar naar boven komen!

Zondag 19 mei 14:00 – 17:00: Mistery vergadering

Spanneennndd!!! Wat voor knotsgekke toeren gaan we nu weer uithalen?!?! We gaan het nog niet verklappen! Kom dus zeker deze zondag naar de gidsen want het wordt een knaller.

Vrijdag 24 mei 19:00-21:00: Kamp-info-avond

Waaatttt?!?!?! Over 57 dagen vertrekken we op kamp! Vanavond komen jullie het spetterende thema, de prachtige locatie en nog veel meer te weten. Daar bovenop krijgen jullie de kampuitnodiging mee en de kans om nog eens een leuk babbeltje met jullie leiding te doen voor de maand mei erop zit. Zorg dus zeker dat je kan komen, want dit wil je niet missen…

Dat was het dan weer voor de maand mei. We hopen dat jullie een beetje genoten hebben van de voorbije zondagen, want in juni zijn de avondvergaderingen er eindelijk terug!

Tot volgende maand!

Ivat, Mehcoj, Arual en Nalim

Leiding van de maand: Milan 0470 38 97 00

 

 

Heel belangrijk! De wet:

Een jonggids is…

een eerlijk en blij kameraad

ze doet mee en zet zich in

ze wilt winnen, maar kan verliezen

ze is fijn in haar optreden

ze is een opmerkzaam ontdekker

ze draagt zorg voor hetgeen ze gebruikt 

en ze helpt graag waar ze kan