Jonggidsen

 E-mail van de jonggidsenleiding: jonggidsen@gidsenkontich.be

 

Mei

Welkom in de maand van de stier en de tweelingen. Deze maand gaan we er nog eens een goede lap op geven en elke zondag genieten van het mooie lenteweer. En vergeet niet…

… In mei leggen alle vogels een ei.

Zondag 7 mei:  Recordvergadering 2.0 (14u00 – 17u00)

Omdat we door omstandigheden de vorige recordvergadering niet hebben kunnen doen gaan we het deze week nog eens proberen. 😉

Zondag 14 mei: Vetzakkerij vergadering (14u00 – 17u00)

De vergadering waar de leidingsploeg al een jaar naar uitkijkt is eindelijk aangebroken. Onder de stralende zon zullen wij gezamenlijk ons innerlijk varken naar buiten laten komen en super vies doen. Neem propere kleren en een handdoek mee als je niet door iedereen vuil bekeken wil worden op weg naar huis. #zwijnenmetdemeiden

Zondag 21 mei: In mei leggen alle vogels een ei vergadering (14u00 tot 17u00)

We zien jullie al denken “hmmm wat zou deze vergadering inhouden” en er is maar 1 manier om daarachter te komen. Jullie moeten gewoon ALLEMAAL naar de vergadering komen. 

Tot dan en vergeet geen lepel en vork mee te nemen.

Vrijdag 26 mei: Kampinfo avond (19u00-21u00)

Joepie, het kamp komt eindelijk dichterbij! Deze avond kom je best langs samen met je ouders, je krijgt de kampuitnodiging mee & ontdekt het kampthema en nog andere belangrijke informatie! Kom op een moment dat voor jullie het beste past tussen de bovenstaande uren. Op zondag is het jammer genoeg geen vergadering :(((.

Deze maand afmelden bij Milan: 0470 38 97 00

 

Juni

Juni, de laatste maand met vergaderingen van het scoutsjaar. Dat is weer zo snel gegaan!!! Hopelijk hebben jullie je even hard geamuseerd als wij. Wat een geluk hebben wij gehad met jullie als leden. <3

Vrijdag 2/06: beroepenvergadering (20u-22u)

Wat wil jij later graag worden? Of welk beroep bewonder je echt? Vandaag is alles in het thema van beroepen. Wat dit juist inhoudt, zal je zelf moeten komen ontdekken! Kom verkleed naar de wei in de outfit van je droomjob! 

Vrijdag 9/06: kookvergadering (20u-22u)

Whoop whoop, tijd om te bewijzen of jullie echte keukenprinsessen zijn! Zorg dat je nog voldoende honger hebt want we gaan samen avondeten koken!

Omdat we hiervoor wel naar de winkel moeten, zouden we graag hebben dat jullie €3 overschrijven naar de jonggidsenrekening. (Het rekeningnummer is BE 93 7330 2228 4667.) 

Vrijdag 16/06: filmvergadering (20u-22u)

Met al die examens, kan je ook even een avondje ontspanning gebruiken. Wat is beter dan gezellig samen een filmpje kijken met je favoriete mensen? (Het antwoord is: NIETS!)Neem een dekentje mee en kom samen met de gidsenfam even relaxen 🙂 .

Zorg dat je al hebt gegeten voordien maar houd nog een plekje vrij voor een snackje!

Zondag 25/06: Slotdag!! (10u-17u)

De laatste vergadering van het jaar is alweer aangebroken! Het is weer voorbij gevlogen. 

Wat we precies gaan doen voor slotdag is nog een geheim, we laten het jullie zo snel mogelijk weten!

Deze maand afmelden bij Asjra : 0471 30 18 94

Kusjes!!!

Asjra, Dries, Toto, Milan & Gus

 

 

Heel belangrijk! De wet:

Een jonggids is…

een eerlijk en blij kameraad

ze doet mee en zet zich in

ze wilt winnen, maar kan verliezen

ze is fijn in haar optreden

ze is een opmerkzaam ontdekker

ze draagt zorg voor hetgeen ze gebruikt 

en ze helpt graag waar ze kan