Jonggidsen

jogi

 

7 oktober van 14-17u, Patrouillevergadering

Bijtjes, prik! Leeuwen, moedig! Beren, sterk! Visjes, blub! Vandaag is het patrouillevergadering! Jullie worden allemaal onderverdeeld in patrouilles, zo leren jullie samenwerken als een echt team, zo leren jullie elkaar beter kennen en dit alles zal jullie band versterken. Het is heel belangrijk en zeker aan te raden dat jullie allemaal aanwezig zijn!!!

 

12-14 oktober BAL & FUIF!!!

Dit weekend is het bal en fuif dus de vergadering zal jammer genoeg niet doorgaan. Vrijdag zijn jullie van harte welkom om jullie dansbenen los te gooien op de kindermagda. Zaterdag zijn jullie bij deze uitgenodigd voor een heus feestmaal en een avond vol spektakel op ons fantastische bal!

 

21 oktober van 10-17u, PAKOFITO

Vandaag gaan we op tocht per patrouille, jippieee!! Haai Taai, Gerookte Zalm en Apen Gek, zorg dat jullie talrijk aanwezig zijn voor een avontuurlijke dag met jullie patrouille. Kom zeker met de fiets en de leiding zorgt voor de rest.

 

26 oktober van 20-22u, Halloween

kOm AlLeMaAl LeKkEr GrIeZeLeN VaNdAaG eN wE zUlLeN zIeN hOe StOeR (of hoe bang) jUlLiE eChT zIjN… pAs Op VoOr De VaMpIeReN, sPoKeN, hEkSeN, gEeStEn, ZoMbIeS eN aLlE aNdErE gRiEzElS uIt De OnDeRwErElD! tReK jUlLiE eNgStE oUtFiT aL mAaR aAn En KoM nAaR dE gIdSeNwEi ALS JE DURFT!

 

4 november van 14u tot 17u, Hapjesvergadering

Deze namiddag gaan we hapjes verorberen, neem allemaal enkele hapjes mee dan kunnen we er een heus eetfestijn van maken! Bon appetit 🙂

 

11 november van 14u tot 17u, Tie dye T-shirts vergadering

Vandaag gaan we Tie dye T-shirts maken zodat we deze kunnen verkopen op de kerstmarkt. Wees talrijk aanwezig, hoe meer T-shirts hoe groter het budget voor de special activity op kamp! Tot dan x

 

16-18 november, Weekend

Woooeeeehoeeew dit weekend zijn we op verplaatsing, verdere info volgt nog via de brief. Vergeet zeker niet in te schrijven als je wel meekomt en af te mailen als je niet mee kan!

 

25 november, Kerstmarkt

Deze dag is een primeur, wij presenteren jullie een gloednieuw evenement namelijk een kerstmarkt. Elke tak zal zijn eigen standje hebben en er zal catering aanwezig zijn! Kortom een top concept, verdere info volgt nog!

 

 

 

        Stockman              Ieme                Evan               Britt