Jonggidsen

jogi MAART!

Hoplaaa, de maand maart is aangebroken. We kunnen niet onder doen voor de vorige maanden dus we hebben voor ieders wat wils in petto! De lijfspreuk die nog altijd blijft gelden: VERGEET NIET AF TE MAILEN (of sms) ALS JE NIET KAN! 

 

24 maart van 14u00-17u00, Vriendjesvergadering

Concept van vandaag is heel simpel: pak uw beste vriend/vriendin mee en sleep de winst binnen. Kom zelf perfect in uniform zoals altijd en als ge iets over hebt voor uwe kompaan des te beter, zo niet geen erg. 

31 maart van 14u00-17u00, Maffia vergadering 

We hebben voor deze vergadering een schuilnaam gekozen… Veel kunnen we nog niet veel prijsgeven, maar zo gaat dat meestal in de maffia wereld. Vergeet zeker niet je fiets, fietshelm, fluovestje, 5 euro mee te nemen. Eén ding is zeker: deze wil je ABSOLUUT NIET missen!!!

Voila de maand maart zit er al weer op seg, tot in april makkers. Dikke smakkers xxx

Stoomtrein Thomas, Malchi, Brittany, Flup

APRIL!

HOHO maak jullie borst al maar nat voor deze knaller van een maand. Korst samengevat: begin april papaka, eind april opendeurweekend. Niet komen is geen optie!  De lijfspreuk die nog altijd blijft gelden: VERGEET NIET AF TE MAILEN (of sms) ALS JE NIET KAN! 

7 april, GEEN VERGADERING

Deze zondag is het geen vergadering… De leiding al vertrokken is naar De Kluis om papaka alvast in goede banen te leiden zodat alles tip top geregeld is voor jullie komst!

MAANDAG 8 april tot DONDERDAG 11 april, PAAS PATROUILLE KAMP

Hopla, we zetten de paasvakantie in met een schitterende mid-week in het jeugdverblijf De Kluis! Alle informatie staat vermeld in de uitnodiging die we per mail aan jullie mama’s/papa’s hebben bezorgd. Moest je deze niet gekregen hebben laat het dan even weten!

Nog even een praktische zaak:

  • We verwachten jullie om 13u @Jeugdverblijf De Kluis (Polderstraat, 3051 Oud-Heverlee, België)
  • Jullie kunnen terug opgehaald worden om 13u

 

14 april, GEEN VERGADERING

Aangezien we net terug zijn van papaka, en we elkaar wel genoeg gezien hebben voor een tijdje, slagen we deze zondag even over. Geniet van jullie welverdiende rust!

21 april, GEEN VERGADERING

Vandaag is het Pasen dus we laten jullie voor één keertje gerust. Geniet maar van jullie Paasontbijt! Tot volgende week 🙂

Tromgeroffel…. teteretetereteterertt

Wij presenteren jullie naar jaarlijkse gewoonte: OPENDEURWEEKEND!

VRIJDAG 27 april, Openluchtcinéma

We voorzien dit jaar op vrijdagavond een filmavond, waarbij de wei wordt omgetoverd tot een heuse openluchtcinema. We voorzien een familiekraker op groot doek om 19u00! Er zullen ook versnaperingen en drankjes te verkrijgen zijn. Inkom: €2.

ZATERDAG 28 april, Opening + BBQ

Het startschot van dit spetterende weekend valt om 17u45, iedereen wordt verwacht in uniform! Het openingsmoment wordt afgesloten om 18u30. Vanaf dan is iedereen welkom om te kijken naar ons slotmoment en aansluitend samen te genieten van een hapje en een drankje!

Vanaf 19u kan je aanschuiven aan onze BBQ. Ook dit jaar is er keuze tussen verschillende vleesjes en een rijkelijk groentenbuffet. Bestellen is verplicht! Informatie omtrent de BBQ is terug te vinden op de Facebookpagina of op de startpagina van de website.

ZONDAG 29 april, Opendeurdag

Vandaag worden jullie verwacht op de wei om 10u in perfect uniform! Vergeet zeker geen lunchpakket te voorzien voor ‘s middags. Last but not least, om 14u30 zijn toeschouwers welkom om onze adembenemende slotshow te bekijken!

Daarna nodigen we iedereen uit voor onze Vlaamse Kermis en is er ook een inschrijvingsmoment voorzien voor nieuwe leden. Ondertussen kan iedereen genieten van een heerlijke pannenkoek, hot dog, chipke of een drankje. (vergeet dus geen centje mee te nemen!)

 

Zo dat was em dan voor de maand April… Wij hebben er alvast super veel goesting in, hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig!

Groetjes

Trein, Kritt, Malchi & Flup