Jonggidsen

Als u info wilt over het inschrijven van uw dochter, kan u ons altijd mailen op volgend mailadres: jonggidsen@gidsenkontich.be

PS: vergeet zeker niet ten laatste 2 dagen op voorhand te verwittigen ( Mail: jonggidsen@gidsenkontich.be, of sms: 04 88 02 42 18) dat je niet kan komen!!

 

Februari

OPGELET: Vanaf nu is het de bedoeling dat je je moet inschrijven om naar de vergadering te komen. We zetten een limiet van 20 leden per vergadering. In onderstaande link vind je een excell-bestand waarin je je naam moet zetten om te laten weten dat je komt naar die vergadering. Als de lijst van 20 leden vol is, kan je helaas niet meer komen naar deze vergadering. Maar wees niet getreurd, zet je naam dan onder de laatste zin in het excell-bestand, zo ben je zeker van een plaats om te komen naar de vergadering van de week erna. Moesten er nog vragen zijn, dan kan je ons altijd mailen op het adres: jonggidsen@gidsenkontich.be . 

Zondag 21  februari: Fabeltjesland vergadering: 15.00-17:00 u

Vandaag gaan we onze fantasie eens goed gebruiken. Dus maak je hoofd helemaal leeg, en kom mee gek doen op de weide met ons!

Zondag 28 februari: Pirates of the Caribbean vergadering: 15.00-17:00 u

Het excell-bestand om je in te schrijven voor deze vergadering:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11R5J64xCMJjxDGMiV4UPU2gHsDI_jv1ePX8zWd4v3GQ/edit?usp=sharing

De naam van de vergadering zegt al genoeg. Het wordt een heuse spannende vergadering die je voor geen schatkist van de wereld wilt missen. Vaar dus mee op de black pearl, het geliefde schip van Jack Sparrow.

(We hebben gemerkt dat de leden soms dorst krijgen tijdens de vergadering, om menging met de andere bubbels te vermijden tijdens de vergadering, raden we jullie aan om een drinkenbus mee te nemen!) 

Groetjes van jullie awesome leiding,

Nele, Thomasje, Jarne, Hanne & Sambua

 

Heel belangrijk! De wet:

Een jonggids is…

een eerlijk en blij kameraad

ze doet mee en zet zich in

ze wilt winnen, maar kan verliezen

ze is fijn in haar optreden

ze is een opmerkzaam ontdekker

ze draagt zorg voor hetgeen ze gebruikt 

en ze helpt graag waar ze kan