Jonggidsen

jogiFebruari

Het is dit jaar weer een speciale Februari en dat komt niet alleen door het schrikkeljaar, maar ook door de bangelijke vergaderingen die voor jullie klaar staan. We willen ook nog eens benadrukken dat het zeer belangrijk is om steeds tijdig te verwittigen (Mail/SMS) als je niet kan komen en dat kan deze maand bij onze leider van de maand:
Jarne +32 496 23 93 09

Zondag 09/02, 14u-17u, Vergadering afgelast wegens stormweer

Zondag 16/02, GEEN VERGADERING

Helaas trekt de leiding dit weekend er weer eens op uit, maar niet getreurd de week daarna staan we er weer met een eens zo speciale vergadering

Zondag 23/02 14u-17u, Knievergadering

De knie of articulus genus is een gewricht in de vorm van een scharnierverbinding (articulus bicondylaris) in het menselijk been, dat het scheenbeen(tibia) verbindt met het dijbeen (femur,het bot van het bovenbeen). Deze verbinding wordt aan de voorkant beschermd door de knieschijf(patella). Het kniegewricht bestaat dus uit het femur, tibia en patella. Het is het grootste en meest complexe gewricht van het menselijk lichaam.

Maart

De maand maart is alweer aangebroken en we hebben weeral een heleboel supercoole vergaderingen voor jullie in petto! Komen is dus de boodschap! (En anders: niet vergeten af te mailen/bellen!)

Zondag 01/03, 14-17u: Hapjesvergadering

Deze toffe en vooral heerlijke vergadering kon helaas niet doorgaan door de storm, maar niet getreurd, want vandaag gaat de hapjesvergadering wel gewoon door! Bereid thuis de lekkerste hapjes voor (en neem ze mee!) en dan kunnen we allemaal lekker gaan smullen mmm

zondag 08/03, 14-17u: Cuộc họp kỹ thuật

We gaan nog niet te veel prijsgeven over deze mysterieuze vergadering, maar wel kunnen we jullie al verklappen dat het wederom een klepper wordt van formaat. Spanneeend!

zondag 15/03,9u30-13u: Districtsvergadering (LET OP: ANDERE UREN!)

Maak je al maar klaar voor weer een mega coole en unieke vergadering! Vandaag staat er namelijk een districtsvergadering op de planning met enkele andere scoutsgroepen van ons district! Dat belooft! Zeker komen dus! Belangrijk: we spreken allemaal met de fiets af om 9u30 op de wei!

zondag 22 maart, 10-17u: Pakofito (LET OP: andere uren!)

Vandaag is het pakofito!! (patrouille-kook-fietstocht)  Dé ideale vergadering om te laten zien hoe goed jullie als patrouilles kunnen samenwerken, jullie skills als echte jonggidsen kunnen tonen en al wat voorbereid worden voor papaka! Wees talrijk aanwezig en mis deze super toffe vergadering zeker niet! Belangrijk: iedereen komt met de fiets en we spreken af om 10u op de gidsenwei!

zondag 29 maart, 14-17u: Mysteryvergadering

Wie is er goed in het oplossen van raadsels en het ontrafelen van duistere geheimen? Haal vandaag dan zeker de detective in jezelf naar boven en kom massaal af om te ontdekken wat voor geheimzinnigs er is gebeurd, maar pas op, misschien zitten er wel mollen in het spel…

 

Voilà, dat was het dan weer voor maart!! Het zijn spetters van vergaderingen dus we verwachten jullie allemaal he schatteloekes!

Zeer veel kusjes van jullie leiding xxx

Flora, Julie, Anna, Jarne, Niels en Laura

 

Vergeet zeker niet om ons te verwittigen als je er niet kan zijn (mail/SMS)!

LEIDING VAN DE MAAND: Jarne  +32 496 23 93 09

 

Zeer Belangrijk!! De wet:  

Een jonggids is…

een eerlijk en blij kameraad

ze doet mee en zet zich in

ze wilt winnen, maar kan verliezen

ze is fijn in haar optreden

ze is een opmerkzaam ontdekker

ze helpt graag waar ze kan 

en ze draagt zorg voor hetgeen ze gebruikt