Jonggidsen

jogi JANUARI!

Ook in Januari gaan we nog even door met de avondvergaderingen aangezien jullie leiding nog volop met examens bezig zijn 🙁 Vergaderingen gaan door van 19u30 tot 21u30. VERGEET OOK NIET AF TE MAILEN (of sms)  ALS JE NIET KAN!

 

25 januari van 19u30 – 21u30, Soepvergadering

Vergeet royco, knorr, unox, etc. Vandaag gaan we ECHTE soep maken, met lekkere verse groentjes en knapperige toppings! Haal die kookkunsten maar al boven en kom naar de vergadering, we zien jullie achter ‘t fornuis 😉

FEBRUARI!

Opgelet! De maand februari is aangebroken dus dit betekent dat de examens van jullie lieve leiding erop zitten en dat we terug afspreken op zondagnamiddag. We hopen op een massale opkomst deze maand aangezien er speciallekes op het programma staan! VERGEET NIET AF TE MAILEN (of sms) ALS JE NIET KAN! 

3 februari van 14u00 – 17u00, Verrassingsvergadering  

Voorlopig is deze vergadering voor jullie een vraag en voor ons een weet… Kom het zelf ontdekken! 1 ding is zeker, jullie zullen niet teleurgesteld huiswaarts keren 😉

10 februari van 14u00-17u00, Techniekenvergadering 

Vandaag gaan we de sjortechniek eens onder de loep nemen. Er staat deze maand een sjorwedstrijd van de scouts op het programma dus we moeten bewijzen dat we ons mannetje kunnen staan, we toveren jullie om tot sjor-experts op deze vergadering. SUPER BELANGRIJK om aanwezig te zijn op deze vergadering want jullie MOETEN kunnen sjorren op papaka/groot kamp + we gaan ons concept uitwerken voor op de sjorwedstrijd!!!

17 februari GEEN VERGADERING

Jammer maar helaas zien we elkaar niet deze week 🙁 De leidingsploeg is op weekend om over jullie te roddelen dusss we zien jullie volgende week terug!

24 februari van 08u30 – 18u00, Sjorwedstrijd (momenteel is het einde gepland om 18u00 maar dit kan nog  vervroegd worden)

Zoals beloofd presenteren wij jullie het specialleke van deze maand: een Sjorwedstrijd. Een uitgebreide uitleg is al verzonden naar de email adressen van jullie mama’s/papa’s, hier even int kort:

  • we spreken af op de SCOUTS om 8u30
  • wat neem je mee? drinkbus, helm, 5 euro cash, vieruurtje en regenjas (in geval van regen)
  • laat weten of je de jonggidsenploeg komt versterken op de wedstrijd via email zodat we het aantal deelnemers kunnen doorgeven

Okej dan, da was em voor februari. Hopelijk hebben jullie er zin in!

Dikke kussen

Thomas, Ieme, Britt & Evan