Jonggidsen

jogi

 

16-18 november, Weekend

Woooeeeehoeeew dit weekend zijn we op verplaatsing, verdere info volgt nog via de brief. Vergeet zeker niet in te schrijven als je wel meekomt en af te mailen als je niet mee kan!

 

25 november, Kerstmarkt

Deze dag is een primeur, wij presenteren jullie een gloednieuw evenement namelijk een kerstmarkt. Elke tak zal zijn eigen standje hebben en er zal catering aanwezig zijn! Kortom een top concept, verdere info volgt nog!

 

DECEMBER!

Dag allerliefste jonggidsen, december is aangebroken en dit betekent avondvergaderingen. Kijk goed naar de datum en de uren van elke vergadering zodat je je niet vergist! Hopelijk zullen jullie talrijk aanwezig zijn tijdens de vergaderingen maar daar twijfelt jullie leidingsploeg niet aan, dikke kussen!

 

1 december van 19u30 – 21u30, De Sint is in ‘t land!

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan… Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje… Jaja het is weer de tijd van het jaar want de Sint zakt af naar België! Vanavond gaan we ons lokaal helemaal inkleden om dit heilig man in ontvangst te nemen. Misschien heeft hij wel iets lekkers mee in ruil! We verwachten jullie talrijk aanwezig 🙂

 

7 december van 19u30 – 21u30, Vuurvergadering

Vanavond gaan we onze scouts skills verfijnen en gaan we leren hoe je vuur maakt. Jullie gaan in teams strijden om het grootste en heetste vuur te maken om zo de winst binnen te slepen! Het is van cruciaal belang om aanwezig te zijn aangezien deze vaardigheden van pas zullen komen op papapaka en niet te vergeten op kamp!

 

14 december van 19u30 – 21u30, Schaatsvergadering

14 december ruilen we de gidsenwei in voor een iets gladder terrein, namelijk de schaatsbaan van Kontich! BELANGRIJK: vergeet geen handschoenen (anders mag je de baan NIET op!), vergeet geen geld mee te nemen als je schaatsen moet huren (je mag ook je eigen schaatsen meenemen indien je die hebt) en om af te sluiten verzamelen we op de gidsenwei!

 

21 december van 20u – 22u, Kerstfeestje!!!

We sluiten 2018 af met een knaller van formaat, aangezien het bijna Kerstmis is organiseren we een Kerstfeestje! Neem allemaal een cadeautje mee (budget van 1 a 2 euro) zodat we pakjes kunnen ruilen.

 

4 januari van 19u30 – 21u30, Drie Koningen

Vandaag herdenken we de geboorte van kindje Jezus zoals Caspar, Melchior en Balthazar dat deden. We trekken op pad en presenteren de inwoners van Kontich een hoop mooie liederen! Probeer zeker aanwezig te zijn, hoe meer zingende koningen, hoe meer lekkers 🙂

 

Dikke kussen

Thomas, Ieme, Britt & Evan