Jonggidsen

jogi

VOKAJOGI mei – juni: vokajogi-mei-juni

Zeer belangrijk mail of sms steeds af als je niet kan komen!
Leiding van de maand: Pitta – 0476/83.57.15

Dag lieve lieve jonggidsen. De opendeurdag is alweer achter de rug en de laatse twee maanden komen er aan. Whuuut, de laatste twee maanden!? Jaa het is echt waar nog enkele vergaderingen en dit gidsenjaar zit er op. Maar geen paniek er komt natuurlijk nog een bangelijk kamp aan! Bon, laten we er nog twee maanden tegen aan vliegen, hier is de planning van mei en juni! Let ook op: in juni zijn het avondvergaderingen.

Mei

7 mei 15u – 18u: Kookvergadering

Op aanvraag van velen en ook omdat wij dit mega plezant vinden: vandaag gaan we koken!!! Wij hebben er de volle hoop in dat het goede weer er aan komt en om het een beetje te stimuleren gaan we barbecueën, jeaaaj. Neem allemaal een eigen vleesje, visje of veggie mee, wij zorgen voor de rest. Graag vragen wij ook nog 2 euro en let op de uren want deze zijn vandaag wat anders.

14 mei 14u – 17u: verrassingsvergadering

Woow, kei spannend seg vandaag heeft de leiding voor jullie een verrassing in petto. Als ik jullie was zou ik zeker allemaal komen want het is de moeite hoor! Wij zijn al mega excited!

19 mei 20u – 22u: Treinvergadering

Zoals iedereen weet, kampt het treinverkeer in ons landje met heel wat problemen: vertragingen, stakingen om de paar weken, technische problemen, enz… Awel wij gaan vandaag de mannen van de NMBS een beetje helpen en al deze miserie van de baan vegen. De jonggidsen gaan werken aan een vlot treinverkeer en alleen maar blije mensen.

Laat jullie niet afschrikken door de rare naam en gekke omschrijving, het wordt echt wel tof! Jullie leiding schrijft ook maar wat om dit boekje vol te krijgen 🙂

26 mei 19u – 21u: kampinschrijvingsavond

Hihihi wij weten het kampthema al, groot geheim. Awel voor de nieuwsgierigen onder jullie, vandaag komt hier verandering in! Iedereen is uitgenodigd om MET zijn ouders naar onze kampinschrijvingsavond te komen. Jullie zijn welkom tussen 19u en 21u. Alle takken openen tussen deze uren hun infostandje, dus je ouders moeten maar één keer komen voor alle zussen samen. Kei gemakkelijk toch? 🙂

Dat was het voor mei: in mei leggen alle vogels een ei en de jonggidsen komen goedgezind naar de wei!

 Juni

2 juni 29u –  21u: Zwemmen

Oh kei plezant we gaan zwemmen vandaag. Omdat wij het zwembad van Kontich ondertussen al wel gezien hebben, spreken we vandaag af in Lier. Wij verwachten jullie om 19u aan het zwembad van Lier. Neem je zwemgerief en 4 euro mee. Vergeet zeker ook geen haarrekkertje, want je moet verplicht je haren vast doen. Om 21u sluiten we terug aan het zwembad af.
Moest je problemen hebben met vervoer, laat het ons zeker weten dan kan je met ons mee.

9 juni 20u – 22u: Afreageervergadering

Na lang ontkennen kunnen we er niet meer om heen, juni is helaas de maand van de examens. Omdat wij weten hoe frustrerend deze periode kan zijn, gaan wij jullie helpen om even wat stoom af te blazen. Kom vol frustraties en energie naar de wij want dan gaan we ons eens goed laten gaan!

16 juni 20u – 22u: Donut vergadering

Geloof ons of niet, maar er bestaat een internationale Donutday en jawel deze is vandaag. Deze avond zeten we dit prachtige gebakje in de bloemetjes. We gaan ons helemaal inleven het het leven van de donut, neem daarom een opblaasbare band mee naar de gidsen. Het wordt plezant, grappig en lekker J

25 juni: Slotdag

Ja we hadden jullie gewaarschuwd, het einde van het gidsen jaar is aangebroken. Om dit mooie jaar in pracht af te sluiten gaan we met ze’n allen een hele dag weg. Meer info volgt op een brief die jullie binnenkort via mail krijgen en ook hier zullen vinden. Duim alvast allemaal mee voor mooi weer! >> brief-slotdag <<

Voila se, dat gidsen jaar zit er op! Maar hé, er komt nog een bangelijk kamp aan. J

Vele vele groetjes,

Pitta, Paulien, Jutta en Heleen