Jonggidsen

jogi MEI!

In mei leggen alle vogels een ei. Enfin soit dat doet er eigenlijk niet toe, we hebben weer enkele knallers van formaat klaar staan voor jullie deze maand!  De lijfspreuk die nog altijd blijft gelden: VERGEET NIET AF TE MAILEN (of sms) ALS JE NIET KAN! 

Zondag 5 mei, Natuur actie (van 9u45 tot 13u)

Vandaag gaan we onze handen uit de mouwen steken en zo ons steentje bijdragen voor moeder natuur! We spreken af om 9u45 op de GIDSEN WEI!

Zondag 12 mei, Verrassingsvergadering (14u-17u)

We kunnen nog niet veel prijsgeven maar het wordt een specialleke dus zie maar dat je present bent!

Vrijdag 17 mei, High School Musical (19u-21u)

Deze vergadering staat in het thema van de knaller filmreeks High School Musical, er zullen ongetwijfeld fans zijn onder jullie! Hopelijk treffen we jullie talrijk aan op de wei 🙂

Vrijdag 24 mei, Kampinschrijving (19u-21u)

Woeeeehooeeew, vandaag kunnen jullie de uitnodiging voor het kamp komen ophalen!!! Jullie zijn welkom tussen 19u en 21u (vrij te kiezen wanneer je langskomt)

Vrijdag 31 mei, Tshirt-verkoop (19u-21u)

Er liggen nog enkele prachtige t-shrits in stock dus we gaan proberen deze te verkopen vanavond. Kom nog even lekker mee cashen en haal die verkooptrucs maar boven!

JUNI!

Jammer maar helaas de laatste maand… Niet getreurd want er staat nog heel wat leuks op het programma + niet te vergeten: KAMP!!! De lijfspreuk die nog altijd blijft gelden: VERGEET NIET AF TE MAILEN (of sms) ALS JE NIET KAN! 

Vrijdag 7 juni, Zwem vergadering (19u-21u)

U vraagt wij draaien… Omdat jullie super graag eens wilden gaan zwemmen spreken we bij deze af voor de ingang van de waterperels! Wat neem je mee: zwemgerief, een zakcentje (6 euro!) & IDENTITEITSKAART voor de inkom.

Vrijdag 14 juni, Papa vergadering (19u-21u)

Concept van vandaag: kom naar de wei en neem je fantastische papa mee! Iedereen is uitgenodigd (de jan, den Bart, de Wikke, den Bavo, de Mark, etc.) Dit wordt een knaller van formaat, dat valt alvast niet te betwisten. Tot dan!  

Zondag 23 juni, Slotdag

Pffff wat vliegt de tijd toch seg… Jammer maar helaas gaan we het jaar afsluiten vandaag met een onvergetelijke slotdag.

Meer info: Slotdag-gidsen-2019(1)

 

Groetjes

Trein, Kritt, Malchi & Flup