Kabouters

September

Vrijdag 1 september 19u-21u: Infoavond 

Het nieuwe kabouter-jaar staat voor de deur! Wij nodigen jullie allemaal van harte uit om tussen 19u en 21u te komen luisteren naar alle info over het nieuwe gidsenjaar en om te weten te komen wie jullie nieuwe leiding is. Spannend! Tot op de wei!

 

Zondag 3 september 10u-17u: Openingsvergadering 

Vandaag start eindelijk terug het nieuwe gidsenjaar! Neem allemaal zeker een lunchpakket mee. De eerstejaars nemen best ook propere kleren, een bikini en een handdoek mee. Vanaf 16u zijn ook de ouders welkom voor de leidingsvoorstelling, (tweedehands) uniformverkoop, de inschrijving van nieuwe leden en zelfs voor een gezellige babbel met een hapje en een drankje. 

 

Zondag 10 september 14u-17u: Kennismakingsvergadering 

Wij staan te springen om jullie beter te leren kennen en hopelijk jullie ook!! Stel je lijstje vragen al maar op want dit is het moment dat je al je vragen aan elkaar kunt stellen en zo alles te weten kunt komen over elkaar. Wij zijn alvast heel benieuwd wie er de meeste broers en zussen heeft of wie er de grootste Camille fan is 🙂 

 

Zondag 17 september 14u-17u: Red-de-wereldvergadering 

Droom jij er ook van om de wereld te redden? Wij alvast wel! Vandaag is de dag dat die droom uitkomt! Ben jij benieuwd wat ons plan is, kom dan zeker af! Hoe meer kabi’s ons kunnen versterken, hoe beter we de wereld zullen kunnen redden. Tot dan superhelden!

 

Zondag 24 september 14u-17u: Herfstvergadering 

Jammer genoeg is de zomer voorbij :(( maaaar niet getreurd want dat betekent dat de herfst is begonnen!! Joepie! Leuk spelen in het bos onder de vallende blaadjes, lekkere kastanjes zoeken en eten, eekhoorns spotten, en nog zo veel meer 🍂

 

Oktober

Zondag 1 oktober 14u-17u: Recordvergadering 

Wie is er de beste in dansen of voetbal? Of misschien is er wel iemand met een talent voor zingen? Wie is er een echte doorzetter of durver? Wie zal de meeste records verbreken van jullie? Dit kom je alleen te weten op onze spannende recordvergadering! 

 

Zondag 8 oktober 14u-17u: GEEN VERGADERING

Dit weekend is het geen vergadering, maar niet getreurd! Vrijdag is het een afterwork waar we jullie allemaal kunnen zien! Ook jullie ouders zijn hier welkom en ook op zaterdagavond voor het bal. Verdere info volgt nog! 

 

Zondag 15 oktober 14u-17u: GEEN VERGADERING

Dit weekend gaat jullie leiding zelf op weekend en is het jammer genoeg alweer geen vergadering. Gelukkig is het volgende week wel terug vergadering! Tot dan!

 

Zondag 22 oktober 14u-17u: Dessertenvergadering

Hmm… lekker smullen!! Neem allemaal zeker een dessertje mee zodat we tijdens de vergadering samen kunnen smullen!

 

Vrijdag 27 oktober – zondag 29 oktober: KABOUTERWEEKEND 

Whoee, het eerste weekend staat voor de deur. Verdere info over dit SUPERMEGALEUKE weekend volgt nog. 

Groetjes van jullie allerleukste nieuwe leiding!! (Flunkey, Raksha, Bagheera en Ikki)