Kabouters

 

April

Zondag 7 april: Geen vergadering

Vandaag is het jammer genoeg geen vergadering, aangezien het nog Paasvakantie is. 

Zondag 14 april 14u-17u: Glijbaanvergadering 

Vandaag gaan we met zen alle gezellig naar de opendeurdag van de scouts!! Neem allemaal een centje mee zodat je iets lekker kan eten/drinken. Er is ook een waterglijbaan voorzien dus zwemkleren en droge kleren kan je eventueel ook meenemen. Let op we spreken wel gewoon af op de gidsenweide!

ZATERDAG 20/04 van 17u15 tot … : OPENINGSMOMENT + SPEL + BBQ

Om 17u15 worden alle leden verwacht in perfect uniform voor het openingsmoment en achteraf een leuk spelletje. Om 18u start de BBQ waar uiteraard iedereen welkom is. Vergeet hiervoor jullie niet in te schrijven ( link volgt via mail!). Na een heerlijke BBQ wordt om 20u het kampvuur aangestoken.

ZONDAG 21/04 van 10u tot 17u: OPENDEURDAG

Om 10u worden de leden verwacht in perfect uniform, belangrijk is om een lunchpakket mee te nemen en voldoende drinken. Om 14u30 zijn de ouders, familie, vrienden, buren, … welkom voor de slotshow. Na de show kan iedereen nog genieten van een Vlaamse Kermis met hapjes en drankjes. We sluiten af met de leden om 17u, het is dus niet de bedoeling dat de leden vroeger vertrekken.

 

Zondag 28 april 14u-17u Verkoopactie 

Vandaag gaan we samen op pad om geld in te zamelen voor het allerleukste kabi-kamp ooit! Allemaal komen dus zodat we veel centjes kunnen verdienen

Dikke kussen en knuffels  van jullie favoriete leiding Flunkey, Ikki, Bagheera en Raksha

 

MEI

Zondag 5 mei 14u – 17u: verassingvergadering

3, 2, 1… VERRASSING!!!!
Wil je weten wat wij vandaag gaan doen? Dan moet je zeker langskomen.

Zondag 12 mei 14u – 17u: Moederdagvergadering 

Vandaag is het een Belgische feestdag. Dit moeten we dan toch echt wel vieren. Zet mee jullie mama’s in de bloemetjes 🙂

Zondag 19 mei 14u – 17u: wieltjes vergadering 

Kom allemaal naar de  vergadering met wieltjes (fietsen, steppen, rollerblades…) Dan gaan we zien wie er het snelst, behendigst,… is!

Vrijdag 24 mei 19u- 21u: Kampinfoavond

Jaja, het is zover! Eindelijk krijgen jullie te weten wat het thema van ons MEGA LEUKE kamp gaat worden. Willen jullie mee? Kom dan zeker eens met je ouders langs voor alle informatie te weten te komen. TOT DAN!

Dikke kussen en knuffels  van jullie favoriete leiding Flunkey, Ikki, Bagheera en Raksha