Gidsen

 

APRIL 

Zondag 7 April: Geen vergadering

Geniet van jullie Paasvakantie besties!

 

Zondag 14 April van 14u tot 17u: ODD scouts 

Halloo!! Het laatste weekend van de Paasvakantie sluiten we af met een bezoekje aan onze lieve buren van de scouts. Zij hebben ook dit jaar weer een leuke opendeurdag op poten gezet en wij mogen weer eens een kijkje gaan nemen. Maar voor we vertrekken bereiden we samen ook de toneeltjes voor onze ODD het volgende weekend voor. Dus talrijk aanwezig zijn is de boodschap!!

 

 

Zaterdag 20 April – Zondag 21 April: ODD gidsen

Een van de belangrijkste weekends van het jaar staat weer voor de deur! In wat volgt komt een kort overzichtje van waar en wanneer jullie worden verwacht:

– Zaterdag 20 april: BBQ

Naar jaarlijkse traditie beginnen we het weekend met een overheerlijke BBQ. Nodig dus gerust jullie familie en vrienden, buren en leerkrachten uit om hier naartoe te komen!

Wij verwachten jullie om 17u15 op de gidsenwei. Daar gaan we eerst wat spelletjes met iedereen spelen. Daarna mogen ook jullie genieten van de BBQ. Hiervoor kan je je inschrijven via deze link.

– Zondag 21 april: 

Jullie worden om 10u op de gidsenwei verwacht. Neem zeker een lunchpakket mee, want we gaan in de middag samen eten! We bereiden ook de show voor.

Om 13u openen we met heel de groep samen de opendeurdag.

Vanaf 14u30 mogen jullie familie en vrienden zich ook naar de gidsenwei begeven om te genieten van onze jaarlijkse spektakelshow! Daarna volgt de Vlaamse Kermis, en zoals elk jaar wordt er van jullie verwacht dat jullie bij de kraampjes staan om de mensen te helpen/begeleiden.

Om 17u sluiten we met iedereen af, maar jullie mogen ons daarna nog even helpen met afbreken en opruimen van de ODD.

 

Zondag 28 April van 14u tot 17u: Ouwe Gouwe-vergadering

Het is precies al lang geleden dat we nog eens echt van die wilde, leuke en typische scouts-spelletjes hebben gespeeld. Wij vonden dat het daarom hoogtijd was om ons hier nog eens een hele vergadering mee bezig te houden! Dus kom leuk doen met ooooons 🙂 Tot dan!

 

Voila, dat was het weer voor april! Groetjes van jullie liefste leiding,

Pol McCartney, Het Visserke, Spade en Annanananananana

 

Ennnn niet te vergeten de wet:

Een gids is…
een eerlijk en blij kameraad
ze doet mee en zet zich in
ze wilt winnen, maar kan verliezen
ze is fijn in haar optreden
ze is een opmerkzaam ontdekker
ze draagt zorg voor hetgeen ze gebruikt
en ze helpt graag waar ze kan