Elfen

E-mail van de elfenleiding: elfen@gidsenkontich.be

SEPTEMBER

Vrijdag 1 september: 19u – 21u: Infoavond

De start van het nieuwe gidsenjaar staat voor onze deur :), daarom organiseren wij een infoavond, zodat jullie meer te weten komen over het komende gidsenjaar. Zeker komen dus! Ps: je nieuwe leiding zit al op jullie te wachten :). 

Zondag 3 september 12u30 – 17u: Openingsvergadering

Vandaag start het nieuwe gidsenjaar!! Neem allemaal zeker je lunchpakket mee. Vanaf 16 uur zijn de ouders ook welkom voor de leidingsvoorstelling, (tweedehands) uniformenverkoop en de inschrijving van nieuwe leden.

Zondag 10 september 14u – 17u: Kennismakingsvergadering

Voordat we beginnen aan een heeeeeeellllllll leuk jaar, hebben wij nog enkele vragen voor elkaar: ‘Wat is jouw lievelingskleur? Wat is jouw favoriete dier? Heb je broers of zussen? Welke muziek hoor je graag? Wat is jouw lievelingssnoep? Wat is jouw schoenmaat?’ Op deze vragen gaan we allemaal een antwoord krijgen tijdens deze leuke vergadering, zodat we elkaar beter leren kennen. 

Zondag 17 september 14u – 17u: Kleurenvergadering

‘Hand in hand! Oog in oog! Alle kleuren van de regenboog!’ Wie kent deze zinnetjes uit een bekend liedje van K3? Het is daarom vandaag kleurenvergadering. Als je benieuwd bent wat we allemaal gaan spelen/ontdekken op deze zonnige namiddag, kom dan zeker verkleed in jouw favoriete kleur naar de gidsenwei! Wij kijken er al enorm hard naar uit!

Zondag 24 september 14u – 17u: Piratenvergadering

Er was eens piraat en die zei: ‘Arrrrrrr! Lees ik dit goed? Ja hoor, een echte piraat! Kom vandaag zeker naar de gidsenwei om erachter te komen wat piraten allemaal kunnen. En wie weet loopt er op het einde van de vergadering wel een echte piraat over de wei.

 

OKTOBER

Zondag 1 oktober 14u – 17u: Dierenvergadering

Vandaag is het toch wel de aller aller aller leukste dag van het jaar, want het is WERELDDIERENDAG! Wat is jouw lievelingsdier? En welke diertjes kruipen/lopen/zwemmen er zoals rond op onze aardbol? Vandaag zullen we dat allemaal te weten komen. Kom dus zeker naar deze vergadering en verkleed je maar in je lievelingsdier.

Zondag 8 oktober: GEEN VERGADERING

Na een heel druk weekend van het bal en de afterwork heeft de leiding even nood aan een rustdagje. De leiding blijft vandaag langer in hun bedje liggen om goed uitgerust te zijn voor de volgende vergaderingen. Tot snel!

Zondag 15 oktober: GEEN VERGADERING

Deze week gaat jullie leiding zelf op weekend en is het dus geen vergadering :(( Gelukkig zien wij jullie volgende week terug op onze wei! Tot dan!

Zondag 22 oktober 14u – 17u: Holle Bolle Gijs

‘Papier hier!’. Dit zegt Holle Bolle Gijs heel de dag, neem allemaal VEEL KRANTENPAPIER mee en een HELE GROTE T-SHIRT, want wij gaan vandaag hele leuke spelletjes spelen en één voor één een échte Holle Bolle Gijs worden!

Zaterdag 28 oktober 12u tot zondag 29 oktober tot 12u: miniweekend

Joepie!!!!!! Het is al miniweekend. Dit wil zeggen dat we 1 nachtje in ons eigen lokaal gaan slapen. Voor meer informatie zullen jullie nog even geduldig moeten wachten op een weekendbrief. Zet deze datum maar alvast in jullie agenda’s.

 

 

Heel veel groetjes en dikke knuffels van jullie nieuwe elfenleiding!