Inschrijven – Nieuwe leden

Hieronder vinden jullie een link waar een inschrijving aangevraagd kan worden. Midden augustus zullen wij beginnen met deze aanvragen te verwerken. Jullie zullen dan rond die periode een bevestiging krijgen of jullie dochter al dan niet is ingeschreven.

BELANGRIJK: 

  • Indien er al een zus / broer (in leiding) in de gidsen zit, moet dit bij opmerkingen vermeld worden. Deze leden krijgen namelijk voorrang.
  • Gelieve in de opmerkingen te vermelden in welk leerjaar uw dochter zit, dit maakt het voor ons makkelijker om ze in de tak te plaatsen.
  • Indien uw dochter een jaar hoger / lager zit op school en graag bij dat jaar wil zitten op de gidsen (omwille van vriendinnetjes in de klas), moet dit ook bij de opmerkingen vermeld worden.

https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/client/formulier.html#/lidworden?groep=A3301M 

Jullie kunnen ook altijd een mailtje sturen naar de takmail voor meer info.

 

Als nieuw lid starten kan altijd wat spannend zijn! Zeker in tijden van corona waarbij jullie nog niet zijn kunnen langskomen op de gidsen. Waarschijnlijk zitten jullie ook vol met vragen. 

Hier vind je ook het elfenboekje dit is een boekje dat normaal gezien elke elf krijgt bij het begin van het jaar. Hierin staat al wat uitleg over de gidsen en het uniform.
Start je nieuw in een andere tak? Dan kan je dit boekje zeker ook eens bekijken want de informatie blijft in grote lijnen gelijk bij alle takken! Voor meer informatie over de leidingsploeg of groepsleiding kunnen jullie terecht bij de rubriek ‘Wie is wie’.

Heb je nog vragen in verband met corona? Kijk even op onze Q&A rubriek en wie weet vind je daar je antwoord. Heb je een andere specifieke vraag, mail dan zeker naar je takleiding of de groepsleiding. 

Voel je je als ouder toch niet helemaal op je gemak om je dochter zo maar te laten starten zonder iemand echt te spreken? Dat begrijpen wij volledig.
Daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om op 6 september even een gesprek te hebben met de groepsleiding. Wil je zo’n gesprek? Stuur dan een mailtje naar groepsleiding@gidsenkontich.be en dan plannen we een momentje in op 6 september.
Kan je er op 6 september niet bijzijn maar wil je toch graag iemand spreken? Dan kan je ook even mailen en zoeken we samen een corona-proof alternatief!